Mini Elicopter, intrebari, manual de utilizare, incarcat "bacterie"
![]() ![]() ![]() |
Mini Elicopter, intrebari, manual de utilizare, incarcat "bacterie"
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si nici cu kkt sa nulacopere
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Crezi ca-l tine in mijlocul covorului din sufragerie?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Asta din videoclip mi se pare super destept dar inca nu am gasit pe cineva sa il aduca.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
140 de euro.
![]() nu e scump |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Nu e chiar asa scump la 50 lire
http://cgi.ebay.co.uk/T34-RC-HELICOPTER-3C...=item3f0601fdda |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
faceau rusii niste T-34, mama-mama...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce tare-i ala.
![]() Am fost de mi-am luat acumulatori varta. Acasa am vazut ca-s de 1.2V, 2100mAh, in timp ce bateriile-s de 1.5V, 1.5A. Sper ca nu-i asta o problema. Problema pare a fi incarcatorul, ca n-am gasit ceva ok pana acum. Ori aveau d-alea de scria rcafur pe ele, costau 21 de lei si incarcau 10h, ori aveau in brico sony de 100 lei cu doua baterii in ele. Trebuie sa iau orasul la batut, dar tare recunoscator as fi daca m-ar trimite cineva la sigur undeva. (Stiu Marty, la nebuni am incercat, au fugit toti medicii). |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 3 Jan 2011, 21:31) Ce tare-i ala. ![]() hai recunoaste, e greu fara masina... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 3 Jan 2011, 21:31) Problema pare a fi incarcatorul, ca n-am gasit ceva ok pana acum. Ori aveau d-alea de scria rcafur pe ele, costau 21 de lei si incarcau 10h, ori aveau in brico sony de 100 lei cu doua baterii in ele. Trebuie sa iau orasul la batut, dar tare recunoscator as fi daca m-ar trimite cineva la sigur undeva. Ia-ti bre GP, sunt fara moarte. Uite aici cu 4 acumulatori cu tot. This post has been edited by Markos: 3 Jan 2011, 22:09 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
tu esti ghinionist, îti intra si petardele prin balcon
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma grecule, tu chiar n-ai auzit pina acu' de baterii GP de stricara diverse aparate si telecomenzi? Daca n-as vorbi din proprie experienta, as zice ca-s baliverne, da' cind m-am dus cu telecomanda la garantie si a vazut baetu' ala ce baterii am in ea, mi-a zis ca trebuia sa sun inainte, nu era cazul sa vin. A scos bacteriile din ea, a desfacut-o, i-a facut scurt intre doi craci de integrat, i-a pus alte baterii si apoi a mers. A scos un aparat de masura si mi-a masurat bacteriile mele: una dadea 1.8 V si alta 2.1 V. Mi-a comparat cu Duracell-urile pe care mi le-a bagat in telecomanda si alea aratau 1.5 V
De atunci nu mai cumpar asa ceva nici de frica, in marea majoritate a cazurilor cumpar d-alea IKEA. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
ai avut si tu ghinion.
forum de ghinionisti... |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Logan_Stepway @ 3 Jan 2011, 21:38) M-am dezobisnuit. Nu mi se mai apre atat de greu. Doar ma mai apuca cheful de condus... QUOTE(Richelieu @ 3 Jan 2011, 22:05) Aha. N-am stiut d-astea. Ca sa nu mai moara cateii de fericire, am sa le spun o poveste. Cei 6 acumulatori se baga in telecomanda. Din telecomanda pleaca un fir care incarca acumulatorul avionului (uitati-va dracu' la clip), acumulator minuscul. Adica zboara 10 minute apoi il incarc iar prin firul de la telecomanda. Si mai zboara 10 minute. Si tot asa. Incarcatul asta de la telecomanda dureaza cam 10 minute. Adica pe putin o zi de jucat non-stop. Pe mine m-a tinut jucatul asta din ziua in care am deschis topicul si pana ieri. Si credeti-ma ca s-a jucat tot familionul, nu doar eu. atat cat stiu eu d-astea, adica deloc, tot m-am prins ca 6 acumulatori de 2100 mAh incarca de ceva ori un singur acumulator de 150 mAh. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Acum explica-i cum sa le masoare în gol.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scoate tot din ele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-am dus la ala de la care l-am cumparat si care poate fi gasit de dimineata pana seara in holul stiti voi cui (deci poate fi batut zilnic
![]() Si am o presimtire. Daca-i dau doi Dumnezei lu' Janyna, cu riscul ca mi-o fur, sigur apare unu' priceput la electronica si-mi explica ce si cum. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 3 Jan 2011, 22:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da acumulatorii Sanyo ce au? In afara de faptul ca din cate stiu eu Sanyo e pe locul intai la capitolul vanzari de acumulatori la nivel mondial. Vezi ca au si un brand Eneloop (sau ceva de genul asta), nu stiu exact care e diferenta, dar tot Sanyo sunt.
Nu stiu de care ai tu nevoie (tipul acumulatorului), dar taica-meu si-a luat de la Media Galaxy 4 acumulatori R6 de 2700mAh cu tot cu incarcator si a costat 70 de lei. Vazusem si variante facute de Philips, Sony, Varta... De GP ma feresc si eu, pe langa problemele cu tensiunea aiurea nici nu sunt fiabili (in sensul ca nu rezista la multe cicluri incarcare/descarcare). In privinta incarcatorului ce nu ti-e clar? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cel mai bun, pentru inceput, e al meu. E usor si deja ai garantia ca nu se strica, numai dupa topicul asta. Azi le-am luat pe toate la puricat. Sunt de cel putin 4-5 ori mai grele ca al meu si nu exista unu' intreg. Si gandeste-te ca aia le piloteaza toata ziua. Ba-i ciobita carcasa, ba i-au rupt coada... Alea, fiind grele, pica de se julesc. E mult mai funny, in opinia mea, sa incepi cu unu' d-asta. E si mult mai greu de pilotat, dar e si mult mai fiabil.
Aia aveau pana-n 300 de lei elicoptere de te plictiseai. Toate cu radio d-ala. Erau cam cat antebratul. Pentru comparatie, al meu e nitel mai lung decat palma. Dar daca le scapi pe jos, dracu le ia. A venit unu dupa mine, pe la 50 de ani, asa. Imi zice, fiul meu are d-ala cu antena. L-a suit pe bloc din strada. Cand l-a coborat, a batut vantul si l-a dat de peretele blocului. A cazut si s-a facut praf. Asadar, alea-s misto pe iarba, pe camp. Sau prin curte. Si apoi ce faci cu el toata iarna, ca abia intra pe usa? Cum "te dai" cu el prin casa? Mie nu-mi pare rau ca l-am luat p-asta la halul in care-l julesc. Cel mai ieftin cu radio d-aia si mare, era cu 40 de lei mai scump. Mare rahat, nu m-as fi zgarcit. Da-l juleam repede si-mi parea rau. Asa, asta merge de nu e voie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Acumulatorii sanyo habar n-am ce au sau ce n-au, dar nu-mi suna mie bine. Plus ca la baterii, nici sony sau panasonic nu-mi suna cine stie ce. Am eu impresia ca fiecare e dedicat pe ceva. Sanyo nu stiu pe ce-i dedicat, dar varta ziceam ca-i dedicata pe bacterii. Plus ca nici aia nu erau cretini, comercianti fiind, sa dea banii pe ceva ce tine putin, atata timp cat lor le trebuie non-stop bacteriile.
Faptul e consumat. Am luat varta si gata. Ce incarcator sa iau nu stiu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 4 Jan 2011, 00:24) Cel mai bun, pentru inceput, e al meu. E usor si deja ai garantia ca nu se strica, numai dupa topicul asta. Azi le-am luat pe toate la puricat. Sunt de cel putin 4-5 ori mai grele ca al meu si nu exista unu' intreg. Si gandeste-te ca aia le piloteaza toata ziua. Ba-i ciobita carcasa, ba i-au rupt coada... Alea, fiind grele, pica de se julesc. E mult mai funny, in opinia mea, sa incepi cu unu' d-asta. E si mult mai greu de pilotat, dar e si mult mai fiabil. Va rog sa-l scuzati pe domnu', iar si-a facut o supradoza de alcool.Aia aveau pana-n 300 de lei elicoptere de te plictiseai. Toate cu radio d-ala. Erau cam cat antebratul. Pentru comparatie, al meu e nitel mai lung decat palma. Dar daca le scapi pe jos, dracu le ia. A venit unu dupa mine, pe la 50 de ani, asa. Imi zice, fiul meu are d-ala cu antena. L-a suit pe bloc din strada. Cand l-a coborat, a batut vantul si l-a dat de peretele blocului. A cazut si s-a facut praf. QUOTE Sunt in stare sa pun pariu ca tu de fapt vrei sa-l "dresezi" sa-ti aduca berea din bucatarie, ca sa nu-ti mai misti tu hoitu' pin-acolo!This post has been edited by Marty: 4 Jan 2011, 00:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Taica-meu are 4 bucati de 2100mAh Sanyo de cativa ani si functioneaza excelent si acum. Nu am nimic cu cei de la Varta, nu am avut tangente cu acumulatorii lor, dar Sanyo sunt chiar ok.
In privinta incarcatorului... acumulatorii suporta incarcare rapida? Daca da, mergi la magazin si ia un incarcator serios cu functia asta. Nu prea conteaza firma (Sanyo, Varta...) ele fac cam acelasi lucru. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Am si Sanyo, si Eneloop, sunt ok.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Puteati sa apareti dupa ce am pus intrebarea, nu dupa ce mi-am luat ce mi-a trecut prin cap.
![]() Pana la urma, de unde sa stiu daca suporta acumulatorii incarcarea rapida? Si inca ceva. Pe varta am dat 70 si ceva de roni/6 bucati, iar sanyo erau mai scumpi. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
O fi vreun motiv pentru care Sanyo sunt mai scumpi
![]() Nu ai primit niciun prospect la acumulatori? Pe ei ce scrie? De obicei scrie ceva de genul "Charge at xxx mA for yy hours". This post has been edited by bmwh548: 4 Jan 2011, 01:33 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 10:39 |