recomandare hdd 2,5"
![]() ![]() ![]() |
recomandare hdd 2,5"
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ai luat-o pe urma rodica-i.......nu este de vanzare ,a fost o gluma dar se pare ca nu prea se invart rotile la cate unii !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parerea mea e un SSD e (inca) prea scump si prea mic pentru utilizatorul de rand.
As ramane tot la HDD clasic, Samsungul recomandat de ssilviu pare OK, chiar daca are buffer doar de 8MB. Desi nu aveam deloc intentia, ma tenteaza acum si pe mine sa fac oarece combinatii, sa scot HDD existent (FUJITSU 120GB) si sa il bag intr-un rac ieftin de 30 de lei (pare super OK) si sa imi iau altul mai mare la laptop. Pe asta de 120 in rack planuiesc sa il folosesc conectat la televizor, pe post de storage pentru mediaplayerul intern (daca o merge cu un singur port USB). Daca nu de backup pentru amintiri... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Dec 2010, 20:18) Daca ai noroc poate iei vreo 8-10 meleoane pe el, si mai pui ceva si iei unul mai nou, ca e cam fumat oricum al tau, nu merita upgrade. Momentan nu merită să faci upgrade deloc la un nou laptop. În mod clar un nou SSD i-ar aduce un plus de viteză mult mai mare decât un nou laptop cu hard clasic. Până în 20 de mil nu găsești decât T4500, care este cam la fel de ca bun ca T7500. Iar ca placă video, un 5470, doar un pic mai bună decât 9500. Un i3 nu e cu mult mai bun, iar un i5 deja te duce peste 2500 de lei. Și sincer, creșterea de performanță, chiar între procesoare, nu e atât de mare, cu atât mai mult cu cât și T7500 are un fel de Turbo Boost, de-l duce in 2,4 ghz. Eu o să schimb laptopul abia când o să apară Ivy Bridge. Abia atunci o să fie un upgrade sesizabil cu adevărat. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
te dreaq !
30 Dec 2010, 22:33: QUOTE(ssilviu @ 30 Dec 2010, 20:29) Momentan nu merită să faci upgrade deloc la un nou laptop. În mod clar un nou SSD i-ar aduce un plus de viteză mult mai mare decât un nou laptop cu hard clasic. Până în 20 de mil nu găsești decât T4500, care este cam la fel de ca bun ca T7500. Iar ca placă video, un 5470, doar un pic mai bună decât 9500. Un i3 nu e cu mult mai bun, iar un i5 deja te duce peste 2500 de lei. Și sincer, creșterea de performanță, chiar între procesoare, nu e atât de mare, cu atât mai mult cu cât și T7500 are un fel de Turbo Boost, de-l duce in 2,4 ghz. Eu o să schimb laptopul abia când o să apară Ivy Bridge. Abia atunci o să fie un upgrade sesizabil cu adevărat. Silviu-le argon e dus da' tu ce ai ? This post has been edited by l@u: 30 Dec 2010, 22:33 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vreau sa mai adaug o singura chestie - atentie a dimensiunile fizice ale hardului de laptop, sa nu cumva sa iti iei ceva si apoi sa nu iti incapa in laptop, cred ca dezamagirea ar fi crunta
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
apasa mai tare pe capac si merge.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
sau citește mai sus.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Il mai ia la pila.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Sau citeste mai sus.
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
l@u |
![]()
|
Pana la urma am luat un hibrid SSD/HDD Seagate Momentus XT.....din primele teste este mult superior vechiului Seagate din laptop pe care l-am pus pe Icy box pe interfata eSata.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 09:58 |