Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 10 Jan 2011, 12:23) Dai un leu "atentie" la baietii din pompa si-i rogi sa puna ei de 50 bani. Ca au mana "sensibilizata". ![]() Sau vorbeste cu initiatorul topicului, el are mana formata in alimentari de 0.20 si 0.61 lei. Eu unu' nu stiu decat sa bag pistolul pompei in rezervor, sa trag siguranta si sa astept sa tacane. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Imediat, de a 2-a zi (a treia cel tarziu) vor scadea preturile la combustibili cu 60%
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ieftinit, nu cred sa ieftineasca, mai degraba o sa ne dea Geoana cite 20.000 l la fiecare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Ce vorbesti??? 80% va fi reducerea + spalat parbrizul gratis de blonde siliconate in fiecare benzinarie....
![]() Astepati doar sa vina psd-ul la putere ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 Jan 2011, 12:37) Zgarcitule, n-ai da si tu un leu la amaratii aia care stau pe 6-7 sute de lei salariu. Eu alimentez singur doar cand nu e niciunul in preajma. Apropo de tacanitul tau, intr-o seara tarzie am alimentat in Aiud, eram in drum spre casa. L-am rugat pe flacaul de la pompe sa puna cat incape si am fugit sa fac un pipi. Cand am termerminat eu, el da semnal de ok, eu multumesc si cand sa platesc ... o suta si un pic. El saracul a alimentat pana a sarit pompa (era nou pe acolo si nu stia ca pompele mai sar si aiurea). |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
De cand am prins un amarat dintr-asta ca voia sa imi puna motorina in rezervor la benzinara mea...am zis ca mai bine pun eu singur.
Eu pentru 600 de lei nu ma deranjez sa ma duc la vreun servici. Ma costa transportul si haleala 3 sferturi din salariu. Raman la sfarsit cu 200 de lei si cu muuult timp pierdut, ca au grija patronii sa te tina mai mult de 8 ore/zi. Aia 200 de lei ii strang de pe jos intr-o luna daca ma plimb pe strazi, fara prea mult stress. This post has been edited by Laurentziu83: 10 Jan 2011, 14:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Esti prost? Dute si pune benzina de 10 lei in monede. Esti si mai prost? Dute cu o masina scumpa si pune benzina de 10 lei in monede. Esti analfabet? Dute la scoala! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 Jan 2011, 14:56) Eu pentru 600 de lei nu ma deranjez sa ma duc la vreun servici. Ma costa transportul si haleala 3 sferturi din salariu. Raman la sfarsit cu 200 de lei si cu muuult timp pierdut, ca au grija patronii sa te tina mai mult de 8 ore/zi. Aia 200 de lei ii strang de pe jos intr-o luna daca ma plimb pe strazi, fara prea mult stress. De aia 200 de lei poate-ti faci si tu un abonament la biblioteca oraseneasca, mai citesti si tu un Tolstoyevski, ceva... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
Laurentiule, poate nu toti sunt la fel de frumosi, destepti sau norocosi ca tine. Mai sunt si oameni amarati, care poate vor sa munceasca. Iar in benzinarii sunt salarii de mizerie (ca tot le plangem de mila petrolistilor).
Pentru ala care sta afara in pompa, vara sau iarna, zi si noapte, crezi ca-i usor? Si sigur nu ia salariu mai mult de 600-700 lei. Decat sa dau un leu unuia care sta cu mana intinsa la colt de strada, mai bine-i dau omului din benzinarie. Ala macar e la munca si te ajuta cu ceva. Un leu de la mine, un leu de la altul, face si el daca are noroc inca o jumate sau chiar un salariu si traieste cumva. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 10 Jan 2011, 16:10) Iar in benzinarii sunt salarii de mizerie (ca tot le plangem de mila petrolistilor). Pentru ala care sta afara in pompa, vara sau iarna, zi si noapte, crezi ca-i usor? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
O cunostinta, in cautare de job, s-a dus la patronul unui butic care angaja o vanzatoare. Patronul buticului i-a zis conditiile: 600 de lei salariu, 12 ore/zi, un liber pe luna (adica nu exista sambata/duminica, etc).
Asa ca la conditiile astea a zis pas, normal, si se pregateste sa plece din tara. Sa vrei sa muncesti e una, dar daca ajungi sa muncesti pe acadele, e o problema pe undeva, inseamna ca pierzi timpul, trece viata, si te trezesti ca n-ai facut nimic. Faci asta o luna, doua, trei, dar... Nu zic nu, si eu le dau la cei care imi curata geamurile, dar altfel nu. @Marty: mai dute si tu pe la doctor, vad ca tot repeti ideea aia fixa a ta. |
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Jan 2011, 15:14) Ai dreptate. Am uitat sa pun " ". ![]() OAP-ule, era un moment in care credeam ca poti fi coerent, ca se poate discuta cu tine. Raspunde te rog la o intrebare: cine draq isi plateste prost angajatii? Sa mor io, trebuie sa incep sa desenez? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
da' cu Trujilio ala ce aveti? ca ala nici in Metallica nu se potriveste...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 10 Jan 2011, 15:20) Sa vrei sa muncesti e una, dar daca ajungi sa muncesti pe acadele, e o problema pe undeva, inseamna ca pierzi timpul, trece viata, si te trezesti ca n-ai facut nimic. Auzi ma, Richie Rich, da' daca stai s-aduni monede de pe strada, fara a presta o alta activitate notabila, e ok, nu? Ai o viata implinita, plina de realizari si satisfactii.Bai acesta, o chiftea trasa la xerox ai si tu-n burta, nababule? Vorbesti tu de cum se fac banii, da' din banii munciti de tine ai fost vreodata-n stare sa-ti cumperi mai mult de o punga de pufuleti rincezi? This post has been edited by Marty: 10 Jan 2011, 15:31 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
asta sa intamplat si la Fetesti sambata 8 ianuarie:
PS. Nu mai comentati aiurea, zic eu parearea mea, ca nu rezolvam nimic, nu o sa scada, sau nu mai stiu eu ce. Asa v-ar coneveni sa scada pretul nu? Sau mai bine preferati sa mergeti pe jos? Si la protest la noi au venit si oameni mai in varsta din oras si alti din peco. Deci macar incercam ceva nu suntem indiferenti. Asta e parerea mea. This post has been edited by Paco_il: 10 Jan 2011, 15:35 |
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 10 Jan 2011, 15:26) Auzi ma, Richie Rich, da' daca stai s-aduni monede de pe strada, fara a presta o alta activitate notabila, e ok, nu? Ai o viata implinita, plina de realizari si satisfactii. Bai acesta, o chiftea trasa la xerox ai si tu-n burta, nababule? Vorbesti tu de cum se fac banii, da' din banii munciti de tine ai fost vreodata-n stare sa-ti cumperi mai mult de o punga de pufuleti rincezi? Bre, tu refuzai oferte de 1500 de euro salar pe luna, nu stiu de ce comentezi pe aici. |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
I se păreau prea mari față de ce trebuia să facă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 10 Jan 2011, 16:20) Ai dreptate. Am uitat sa pun " ". ![]() OAP-ule, era un moment in care credeam ca poti fi coerent, ca se poate discuta cu tine. Raspunde te rog la o intrebare: cine draq isi plateste prost angajatii? Sa mor io, trebuie sa incep sa desenez? OK...mai intai multumesc frumos de jignirea "subtila". Acum hai sa devenim seriosi. Lucratorii din statiile de benzina nu sunt petrolisti...cel mult benzinari. Activitatea de baza a unei firme de petrol este explorarea si productia. Atat; asta este ceea ce se numeste core activity. In rest, toate anexele care le vedeti voi sub sigla unui concern petrolier sunt anexe. Unei firme de petrol i se rupe in paisprezece de spectacolul vostru penibil cu maruntisul and staff. Nu de acolo vin banii. Si sa continuam cu discutia serioasa; ai cumva cunostiinta despre cum ajunge benzina in rezervorul tau? care sunt costurile? care sunt activitatile ce genereaza aceste costuri?...daca cunostiintele tale despre benzina se rezuma la ce spune badea despre basescu, mai bine revenim la caterinca....stiu, am afirmat ca sunt contra acestor actiuni penibile...de ce ar trebui sa fiu pentru? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
Marty e om cu constiinta. Pentru 2-3 ore pe zi petrecute pe DC, era prea mult.
This post has been edited by corbex: 10 Jan 2011, 15:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Deci topicul asta e total. Core activity, sa moara Geta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
da ...asa e si geoana daca castiga alegerile poate nu scadea pretul combustibilului poate deloc..dar va rog ganditi-va cat timp a fost psd la putere iliescu-nastase...asa este au furat..au privatizat intreprinderi..dar nu taia din salariu bugetarilor/nu lua pensiile batranilor/nu jecmanea cu taxe si impozite/ cu tva de 24 la %/ totusi...eu inteleg ca este criza la nivel global..dar totusi tara noastra este condusa de niste incompetenti...se tot imprumuta la fondul european..si pentru ca nu au cum sa ii restituie ..mai taie cate ceva din salariul,pensiile batranilor....deja sunt scarbit peste masura de tara asta de kkt si abia astept sa termin facultatea si sa pot pleca..pacat de atatia oameni/generatii care au facut ceva ptr romania/ptr minereul si bogatiile tarii ca isi bat joc..daca am avea putina demnitate...si ne-am gandi ca parintii nostri/bunicii/unchii/verii nostri au iesit in 89 in strada chiar cu sansa de a muri..dar pentru a ne oferii noua un viitor..pentru a scoate tara de sub tirania comunista..au platit cu viata chiar...si pentru ce ..pentru o generatie de drogati/etnobotisti/teribilisti/si sa numai enumar..deci cu riscul de a imi lua ban/warn/suturi in dos..dar asta suntem...nu avem pic de respect pentru cei morti in 89 ...pacat...rusine rusine sa ne fie !!!!
This post has been edited by Alex4u: 10 Jan 2011, 15:45 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:17 |