Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ahaaaa!
Noroc cu pisihologia măi domnule user. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, cercetatorii britanici lucreaza.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cercetatorii americani se apropie pe turnanta si depasesc cercetatorii britanici... E o cursa strinsa!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 20 Jan 2011, 10:23) Dar de ce a trebuit sa te simti? ![]() N-am jignit pe nimeni aici in mod personal si nici n-am de gand, nu m-am legat de gradul de inteligenta al cuiva, consider ca fiecare face in viata de cat poate, insa pe cei care vor sa fie si fudui eu nu-i suport. Si procentul e din pacate cam mare in tara asta. Cum a constatat cineva mai sus, la proteste cu monede n-au venit cei cu dacii 1300 de acum 30 de ani, au venit posesori de masini de mii de euro care consuma ca porcu'. Cand si-au luat masinile alea nu s-au gandit cat ii costa benzina, impozitul, asigurarea, etc? Aveau sute de alternative mai ieftine, dar ei neahh, nu da bine la fomei Loganu de 1.4. Cum sa nu-i faci tampiti pe astia? Ca o merita. Si cand vezi ca nu sunt cazuri izolate, ci majoritatea, iti poti permite sa generalizezi. Eu imi permit benzina la masina mea. Asta pentru ca n-o folosesc zilnic, ci doar cand plec la drum lung sau am cumparaturi de facut si la cum se circula in Galati iti faci mai multi nervi ca sofer decat ca pasager in maxi-taxi. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jan 2011, 11:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
De cand cu preturile astea, am inceput sa ma documentez despre gepeleu.
Probabil ca viitoarea troaca va fi pe basinutse. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Jan 2011, 11:34) Aveau sute de alternative mai ieftine, dar ei neahh, nu da bine la fomei Loganu de 1.4. Cum sa nu-i faci tampiti pe astia? Ca o merita. Si cand vezi ca nu sunt cazuri izolate, ci majoritatea, iti poti permite sa generalizezi. In partea asta ai doua greseli. Prima e afirmatia ca blambecii aia in trening si cu masini "pe Bulgaria" sunt majoritatea. A doua a fost ca ti-ai permis sa generalizezi. Ma, nici daca ar fi fost majoritatea nu puteai generaliza. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ba poate! Nu ai vazut ca plecand de la exemplul personal a generalizat ca romanii sunt un popor de tampiti?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 19 Jan 2011, 19:46) Ala trebuia legat de multa vreme, pentru tot felu' de instigari imbecile, cretinu' fiind clar formator de opinie. UNde mai pui ca printre aia de se uita la el sunt unii care aplica ad-literam ce zice dezmostenitu' ala intelectual. Parca-s aia din Intoarcerea Cadavrelor Vii : "TA BOICOTAM PETLOOOOM!!!! TA BOICOTAM PETLOOOOOM!!!"L.E.: Vorba unui baiat de pe Mitsu.ro - "Nu dati banii pe prostii, curve si benzinarii!" This post has been edited by Marty: 20 Jan 2011, 13:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ce de complimente!
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 20 Jan 2011, 14:55) Ala trebuia legat de multa vreme, pentru tot felu' de instigari imbecile, cretinu' fiind clar formator de opinie. ...formator de opinie, poate pentru niste acefali oligofreni care nu prididesc sa il pupe-n fund cum il prind, pe la tv, pe la radio, prin parc...tipul nu e chiar prost...stie sa gasesca turma in fruntea careia sa se puna...pe de alta parte e mult mai simplu ca oamenii sa urmeze pe cineva decat sa gandesca cu propriul aparat generator de materie inchisa la culoare... |
--------------------
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Richeliu chiar e SONY?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Richelieu |
![]()
|
Doar dimineata. Dupa amiaza e Samsung, iar seara se transforma in Elodia.
|
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
@FLP: 99%DA...si cred ca e si clona unui user cu acelasi nume
|
--------------------
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
pe ce te bazezi cand zici asta?
|
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 20 Jan 2011, 15:36) 1. stilul "umoristic" identic intre cele doua personaje; 2. La un moment dat in profilul userului actual au aparut fotografii utilizate si de precedentul; 3. ... ![]() 4. S-a certat la cutite cu Liviu, a facut publice pe privat cateva mailuri intre ei, iar cand a venit vorba de una dintre balacarelile de acolo a reactionat foarte agresiv; 5. l-au mai recunoscut si alti useri, numele lui este F. D. si este din Fetesti; |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aifon4 rulzz
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 20 Jan 2011, 14:43) 3. ... ![]() 4. S-a certat la cutite cu Liviu, a facut publice pe privat cateva mailuri intre ei, iar cand a venit vorba de una dintre balacarelile de acolo a reactionat foarte agresiv; In mod normal ti-as fi cerut sa detaliezi cele afirmate, mai ales punctul 4. Dar mi-am amintit ca tu arunci fitile fara vreun fundament real si te las in medicatia ta! |
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 20 Jan 2011, 15:46) In mod normal ti-as fi cerut sa detaliezi cele afirmate, mai ales punctul 4. Pai ar fi mailul care l-am primit de la tine care contine mesajul lui Liviu pe private...bunul simt nu ma lasa sa il fac public...pe de alta parte nu ti-l pot trimite nici tie deoarece exista sansa sa ma insel...DAR de ce te ataci atat daca nu am dreptate?... Hopa...mi-am adus aminte...mailul nu l-am primit de la tine ci de la alt user care distribuia in numele tau deoarece aveai contul PM blocat...lostboy stie despre ce vorbesc ![]() Edit: Il rog pe Liviu sa ma scuze ca am facut referitre la el in momentul in care nu este de fata la discutie...dar am vrut sa fiu cat mai exact posibil Edit2: imi aduc aminte ca la vremea respectiva aveai tu o metoda isteata prin care moderatorii nu te puteau sanctiona/ bloca...a mers o perioada...si de acolo s-a accentuat scandalul... Edit3:...asa e am in memorie tot felul de prostii ![]() |
--------------------
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
Deci Richelieu, esti sau nu SONY?
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@OAP: chiar de ar fi așa, ești beton nene!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 20 Jan 2011, 14:55) Pai ar fi mailul care l-am primit de la tine care contine mesajul lui Liviu pe private...bunul simt nu ma lasa sa il fac public...pe de alta parte nu ti-l pot trimite nici tie deoarece exista sansa sa ma insel...DAR de ce te ataci atat daca nu am dreptate?... Hopa...mi-am adus aminte...mailul nu l-am primit de la tine ci de la alt user care distribuia in numele tau deoarece aveai contul PM blocat...lostboy stie despre ce vorbesc ![]() Esti un MINCINOS! Nu m-am certat cu niciun moderator nici pe PM si nici pe mail in cele 6 luni de cand activez pe forum! Sunt satul de obsesiile tale bolnave si te rog sa nu mai minti in halul asta! 20 Jan 2011, 14:59: QUOTE(OAP @ 20 Jan 2011, 14:55) De aia nu mai intra nimic altceva. This post has been edited by Richelieu: 20 Jan 2011, 14:59 |
--------------------
0.00
%
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Esti daltonist?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Richelieu |
![]()
|
Doar un pic discromat si nu mai suport portocaliul.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:09 |