Vanzare sau Dezmembrare, ce este mai avantajos?
![]() ![]() ![]() |
Vanzare sau Dezmembrare, ce este mai avantajos?
georgecpr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 November 07 From: Targoviste / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
- DB 79 KIS
|
|||
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
posibil sa iesi mai bn depinde si cum arata masina daca merita dezmembrata ca daca nu merita mai bine o vinzi am avut si eu o nova si am dezmembrato dar eu am cumparato si mi-am scos bani pe ea
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
panaiteiancu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 22 February 10 ![]() |
sigur ca iesi mai bine cu dezmembrarea, dezavantajul este ca iei banii cu taraita si nu te alegi cu mai nimic.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
1998 MOTTO: Nu folositi baterii epuizate la tastatura! mananca litere, fac greseli de ortografie, fac greseli gramaticale si nu va intelege lumea !!!
|
|
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
sustin cu dezmembrarea, cauta la bursa anunturile cu dezmembrari de nova. Eu am luat un astfel de anunt ,care avea preturi pentru orice piesa de pe masina. Am adunat toate preturile pieselor pe care le avea de pe nova dezmembrata si ghici cat mi-a iesit cu aproximatie 5500 ron. Asta in situatia in care sunt sigur ca pe masina nu a dat mai mult de 1000-1500 ron. Deci renteaza.
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
georgecpr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 November 07 From: Targoviste / Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Am sa studiez anunturile cu dezmembrari si am sa iau o decizie. Numai bine si sarbatori fericite! |
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
- DB 79 KIS
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
freeman30 - ii si asta o afacere, trebuie sa traiasca omu din ceva, ca daca iti trebuie o piesa cumperi,nu te gandesti la cati bani face din dezmembrare, io zic ca ii o treaba buna avand in vedere ca nu te pui tu sau oricare altu sa cumpere o masina intreaga sa aibe piese de schimb,cumperi numa cand ai nevoie de la cei care si-au facut o meserie din asta. Si pretu pieselor ii negociabil
Pt initiatorul topicului: Tu alegi,daca o vinzi intreaga sau pe piese, daca o vinzi intreaga te-ai scapat de ea repede, daca o dezmembrezi dureaza mai mult pana vinzi toate piesele da scoti bani mai multi |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radu_ @ 2 Jan 2011, 19:37) freeman30 - ii si asta o afacere, trebuie sa traiasca omu din ceva, ca daca iti trebuie o piesa cumperi,nu te gandesti la cati bani face din dezmembrare, io zic ca ii o treaba buna avand in vedere ca nu te pui tu sau oricare altu sa cumpere o masina intreaga sa aibe piese de schimb,cumperi numa cand ai nevoie de la cei care si-au facut o meserie din asta. Si pretu pieselor ii negociabil Pt initiatorul topicului: Tu alegi,daca o vinzi intreaga sau pe piese, daca o vinzi intreaga te-ai scapat de ea repede, daca o dezmembrezi dureaza mai mult pana vinzi toate piesele da scoti bani mai multi Or trebui sa traiasca sunt de acord, stii vorba aia "prost e ala care da nu ala care cere" ,dar de multe ori piesele la ei sunt mult mai scumpe ca in magazin. |
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:39 |