Probleme cu semnalizarea !
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu semnalizarea !
Ryco1 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|||
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Am observat si eu ca volanul trebuie sa fie pe centru sau rotit cat de putin spre stanga.Daca e putin spre dreapta nu cupleaza maneta de semnalizare.Daca e vorba de acest aspect,cred ca e normal sa se intample astfel.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
felix.m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 10 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Daca maneta nu mai vrea sa cupleze adica sa ramana blocata pe semnal drapta sau stanga sau uzat acei "pinteni" care o tineau cuplata... ca urmare alta maneta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
Ryco aceeasi problema o am si eu cand vreau sa semnalizez stanga,dar bor cred ca are dreptate...am observat acest lucr la pozitia volanului daca am rotile un pic spre dreapta aceasta nu vrea sa cupleze ... Este posibil sa patesti ereu sa ai rotile intr-o directie iar tu sa vrei sa semnalizezi in cealalta parte. Rezolvarea cred ca vine de la sine... daca vei remarca acest aspect!
Stima ! |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
- B 224 LuP A Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
Ryco1 |
![]()
|
Si cum se poate rezolva aceasta problema ?
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
QUOTE(Ryco1 @ 30 Dec 2010, 21:55) Cand actionez semnalizarea sunt momente destul de dese cand refuza sa cupleze.Trebuie sa o tin cu mana sa pot semnaliza.Alteori maneta cupleaza usor ca si cum totul ar fi in regula. Ce ar putea fi ? ![]() cel mai simplu e sa anulezi sistemul ce face sa revina semnalizarea.Desfaci volanul si iei jos acel :sistem" ce e prins pe volan.Eu asa am facut si nu mai ai aceasta problema. |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Ryco1 |
![]()
|
QUOTE(pician90 @ 31 Dec 2010, 21:29) cel mai simplu e sa anulezi sistemul ce face sa revina semnalizarea.Desfaci volanul si iei jos acel :sistem" ce e prins pe volan.Eu asa am facut si nu mai ai aceasta problema. Pician multumesc mult pentru sfat !Daca asa se rezolva acest impediment care prntru mine este foarte naspa,in traficul infernal din zilele noastre, unde trebuie sa corelezi rapid semnalizarea cu schimbarea benzilor,renunt bucuros la acel sistem care si asa lucreaza aiurea. ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Alo, alo! Ce idei dati si voi oamenilor...
"Sistemul" consta intr-un varf de plastic ce iese din volan. Pentru ca el sa cupleze mereu si sa "sara" cand indrepti volanul, trebuie indeplinite doua conditii: 1. volanul sa fie cat de cat centrat 2. (sfat personal) pe varful acelui plastic ce actioneaza contactul, puneti un strop de vaselina. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
eu l-am luat jos pentru ca nu am avut nici o sansa sa semnalizez dreapta cu volanul drept.M-am obisnuit si eu zic ca nu e greu sa il duci inapoi ..si in plus semnalizezi cand vrei si cum vrei.
Spor. This post has been edited by pician90: 1 Jan 2011, 13:29 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Aceleasi probleme le-am avut si eu pana am centrat volanul si am dat cu vaselina pe varful ala.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Ryco1 |
![]()
|
Oricum va multumesc pentru ca am aflat cauza, care pare fi acel varf sau sistem de intrerupere a semnalizarii !
Cu respect ! |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
De la tija care are lagatura cu semnalizarea ma indoiesc ca ar fi. Cel mai probabil de la volan care nu este centrat. Dupa cum am spus, centreaza-l (ai nevoie de o cheie de 22 sau 23 parca-tubulara) si apoi pune un varf de vaselina.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:07 |