Am o problema ..., Cu DVD RW ul
![]() ![]() ![]() |
Am o problema ..., Cu DVD RW ul
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie unu imi suna a problema de OS.
Da mai multe detalii: OS, program cu care arzi dvd-urile etc etc |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Din experienta iti spun ca eproformance-urile,desi sunt facute pe matrita buna(mitsubishi sau tayo yuden parca), sunt proaste.Ma rog mie mi le scria la 4x in timpul corespunzator,insa la sfarsit se citeau f. greu discurile . Nici memorexurile nu sunt pre grozave.La inceput si memorexurile faceau figuri la citire insa de curand am scris vreo 10 si au mers bine,deci e posibil sa se mai fi lucrat la ele.Oricum astea aduse de Pro-data nu sunt facute la(de) mama lor.Faza cu procesorul la 100 % totusi imi zice ca e o problema de sistem(un worm eventual)...Cred ca stii cum faci diferenta:iei dvd rw-ul ,il pui pe alt sistem si faci proba...
P.S.: ca blancuri iti recomand tot ce e facut pe matrita Ritek (traxdata,ridata,prime disc,arita) plus binecunoscutele verbatim,tdk etc facute pe matritele lor insa ceva mai scumpe. This post has been edited by Doru: 3 Jun 2005, 09:19 |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am si eu o "problema" Am un DVD RW LG GSA-4163B si asta imi citeste de vreo 2 ori mai lent decat la scriere. Suna ciudat. Dar un CD nu il citeste mai repede de 3 megi/s in schimb scrie in veselie la 6megi/s. Valorile sunt date de NERO. E o problema sau ce mama ciorilor ii cu el? Nu am manual la el, deci doar l-am bagat in tractorul meu si i-am dat drumul
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ok , in lipsa de altceva , am mers pe www.plextor-europe.com , si am facut un firmware upgrade cu firmwarul 1.07 , ultimul ce l-am gasit .
zicea pe acolo ca firmwarurile mai vechi puteau da erori de scriere pe unele media . asa ca ... acum se pare ca merge ok ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
@driverx - la LG-ul tau, daca nu l-ai facut deja, e recomandat un upgrade de firmware.
Se pare ca si GeorgeB a ajuns la aceeasi concluzie cu Plextorul lui. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Livium M
Gizas. Multumesc de raspuns. Nu stiu, dar am groaza mare la prostii dinastea. O sa fac. Ca si timpu de recunoastere a unui CD e IMENS. Altfel imi place cum merge. Culmea...merge mai bine la scriere. Inca asa ceva nu am mai vazut. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
driverx , eu nu am vrut sa fac un firmwre upgrade pt ca gandesc la fel ca tine
![]() dar mers la situl producatorului , luat ultimul firmware , are un install al lui , dai doua clickuri se instaleaza , iti cere restart . dupa restart zice ca a gasit un nou device , ala de i-ai facut upgradul ![]() la mine e o diferenta uriasa. acum procul sta la 18-20% , scrie la cat ii zic eu ! ! ! pe aceeasi media ca mai devreme. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
driverx |
![]()
|
Mda, dar la upgradeul meu zice in readme ca impruvaneste partea de scriere de DVD-uri, ca am citit intr-un review ca e excelent deviceul asta, dar la DVD-uri la viteze mici e fitos. Eu am mai mult cu cititu probleme
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Liviu M |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 3 Jun 2005, 09:49) dar mers la situl producatorului , luat ultimul firmware , are un install al lui , dai doua clickuri se instaleaza , iti cere restart. Din pacate un up-grade de firmware la LG nu e chiar asa de usor. Si eu am acelasi model, am ultimul firmware pe un cd, dar pentru ca e destul de pretentios - vrea singur pe un cablu IDE (la mine cablurile sunt toate full si ar insemna sa desfac calculatorul), sa fie master... - si pentru ca am si un DVD player pe care-l folosesc de obicei la redat si pentru ca nu m-a deranjat inca functionarea lui, nu i-am facut. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
driverx |
![]()
|
La mine e singurul pe cablu, ca mai am un HDD care e S-ATA. Sper ca e si master. Am citit prostiile astea. Sper sa nu intervina altceva care sa il buleasca. Cand ajung acasa poate il fac. Daca reusesc ceva, va anunt.
Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Putin offtopic, legat de upgrade de firmw. La un fost sony 48x48x24 care nu scria decat vreo doua marci de cd-uri, in rest busea in draci, am gasit pe un forum strain pe cineva care a facut update cu un firmw. de la o versiune mai noua. Am zis what the hell si l-am incercat si eu. Rezultatele? Am obtinut un fel de overclocking, writerul devenind 52x52x24, ledul care era mereu verde acum la scriere se facea rosu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Liviu M |
![]()
|
Din cauza timpului scurt dintre "generatiile" de produse, producatorii n-au timp sa testeze prea mult produsele, in special pe partea de soft. Asa ca le dau drumul cat mai repede cu soft limitat si nu lipsit de bug-uri, urmand sa remedieze bug-urile si sa adauge facilitati pe parcurs. De aia e bine ca, din cand in cand, sa fie vizitat site-ul producatorului in cautare de updateuri. Si asta e valabil pentru majoritatea produselor care au nevoie de soft ca sa functioneze (si nu ma refer numai la componente de calculatoare).
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:42 |