clio Bicorp
![]() ![]() ![]() |
clio Bicorp
aviasol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) image0161.jpg ( Size: 114.51k ) Number of downloads: 419 |
||
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma..daca l-au prins intre 2 tiruri...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
E facut conserva , daca a dat in ea pana i-au iesit pistonele prin capota , o fi fost vreun pustan cu permis de 1 luna si aere de Montoia.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
macar i-au ramas 2 jante pe spate
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
A supravietuit cineva dupa urma accidentului asta?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
nasol moment ... si eu chiar ma gandeam sa-mi fac un upgrade anu asta.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
Dupa umila mea parere aia seamana mai degraba cu o parcare.. Nu e necesar sa fi avut ocupanti masina.. Era o baltoaca serioasa de sange pe jos la asa carnaj.
|
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Peste asta a dat vaporul nu camionul.
Iar daca te pupi cu TIR-ul nu mai scapi nici daca ai 15 stele la crash test. Te face ala marmelada pe paine. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu garantez ca asa arata in urma unui SINGUR accident! Oricum aia este pusa acolo... este prea curat in jurul ei... iar daca face-au unii curat dupa accident luau si epava de acolo!
Dred ca acidentul major a avut loc undeva intr-un cimitir de masini.... ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu inteleg procedeul prin care baza haionului a ajuns atat de sus..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Iar incepeti cu stelutele de la crash test? Stelutele alea se dau in functie de cat de intregi raman oamenii din interior, nu de cat de intreaga ramane masina.
Peste Clio asta a dat o masina zdravana. Nu cred ca in aceleasi conditii o alta masina ar fi ramas intreaga. Nici macar un Maybach. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady624 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 14 May 04 From: Bucureºti ![]() |
Judecand dupa faptul ca masina are ambele geamuri laterale INTACTE, ca si oglinda de altfel, as spune ca a fost casata. Nu cred ca a fost implicata intr-un accident. La un accident dinamic, de viteza mare, geamurile se sparg si datorita inertiei sau a socului transmis in caroserie. Este nevoie de o energie imensa ca sa impachetezi masina asa, care cu siguranta ar fi facut pulbere si geamurile laterale. In plus, usa stanga fata s-ar fi deschis si ar fi izbit si ea obiectul din fata masinii. Eu cred ca impachetarea a avut loc in conditii statice, la viteze mici.
Adrian This post has been edited by ady624: 4 Jun 2005, 15:13 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-42-TWK Culmea lenei este sã te scoli mai devreme ca sã ai mai mult timp sã stai degeaba...
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine m-a dus gandul la acelasi lucru cand am vazut masina. Mi se pare imposibil ca o masina sa aiba totusi si usi si roti si restul elementelor pe ea (indiferent de stadiul lor) in urma unui accident rutier. Cel mai probabil a fost o casare partiala.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai daciafan, lamureste-ne si pe noi ce treaba are siguranta Loganului cu poza de mai sus!
Nu-i asa ca Loganul nu e bun de nimic, daca se deformeaza cand intra la presa? Zi-mi o singura masina (autoturism de serie) care crezi tu ca ar ramane intreaga suferind aceleasi actiuni ca cele care presupunem ca au adus Clio-ul de mai sus in starea asta si ti-o cumpar eu. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Ake @ 6 Jun 2005, 11:55) Zi-mi o singura masina (autoturism de serie) care crezi tu ca ar ramane intreaga suferind aceleasi actiuni ca cele care presupunem ca au adus Clio-ul de mai sus in starea asta si ti-o cumpar eu. Io cred ca maibahu' lui jiji nu pateste asa. Ce zici il cumperi? ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ake |
![]()
|
Nu, ca ala s-a'ndoit la contactul cu un banal popic de parcare. Vezi topicul.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:37 |