TV - 100 Hz vs. 50 Hz
![]() ![]() ![]() |
TV - 100 Hz vs. 50 Hz
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
radunic |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 January 03 From: Timisoara ![]() |
Intrebare ptr tuner extern+tft:
Se leaga iesirea din placa video la intrarea 15 pini vga a tunerului, iar iesirea vga din tuner la tft. Bun, se seteaza iesirea din tuner pe 1280*1024 (nativa ptr lcd 19). Ce se intampla daca vreau sa joc un joc pe calc prin tv tuner pe 800*600? Se va vedea pe tot ecranul sau cu dungile corespunzatoare de la 800*600 la 1280*1024? Si ar mai fi o intrebare/rugaminte: Am vrut sa cumpar tv tuner avermedia box 7 cu pip si timer, de la Damfis din Timisoara. Am platit miercuri avans 100 RON din pretul finat de 265,3 RON. Ma duc vineri sa intreb care-i treaba cu tunerul (ziceau ca il voi avea a doua zi). Si-mi zice senin ca daca vreau cu aprox 400 RON, daca nu, nu. ![]() Mersi This post has been edited by RADU TM 08 XKO: 25 Jul 2005, 11:17 |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
1: cand tunerul e oprit (nu scos din priza, doar oprit) va functiona ca un cablu de monitor (daca pot zice asa), adica totul este ca si cum nu ar fi tunerul pe fir.
2. nu stiu .. cauta la concurenta, nu pot sa cred ca in TM nu este decat un computer shop. |
--------------------
.
.
|
|
radunic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 23 January 03 From: Timisoara ![]() |
Mersi de raspuns, m-am linistit din punctul asta de vedere.
Pe de alta parte, se pare ca peste tot s-a scumpit. O sa incerc probabil un prolink si ca ultima solutie kworld. |
-------------------- |
|
radunic |
![]()
|
Vreau sa va spun ca solutia cu tv tuner extern+monitor LCD are si dezavantaje, pe care le-am sesizat dupa ce mi-am cumparat un astfel de tuner (avermedia box 9): framerate-ul mic, se simte mai ales la textul acela, de exemplu pe realitatea tv, care face scroll in josul ecranului. E un pic sacadat, ceea ce pe un tv obisnuit nu se simte. Depinde daca va deranjeaza, pe mine ma deranjeaza.
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
M-am uitat special la scrisul ala si vreau sa spun ca este insesizabila sacadarea de care spui. Oricum, dupa ce m-am documentat pe net , chestia aia apare dion cauza procesarii imaginii (tu vezi o imagine procesata, nu una intretesuta ca la TV).
|
--------------------
.
.
|
|
radunic |
![]()
|
Problema mare:
Pana acuma nu l-am incercat cu calculator, ptr. ca am zugravit prin casa si nu aveam unde sa pun calculatorul. Cand sa il conectez, sa imi vina sa mor: imaginea de pe calculator este dubla (la scrisul negru pe fond alb apare o dublura, chiar triplura, pe negativ). Ca la tv cand sunt unde reflectate. Fara tuner inserat, imaginea este cristal. Pe 60 Hz e dublura nu extrem de deranjanta, imaginea este insa neclara. Dar pe 75 deja e nasol. Daca dau auto adjust pe lcd, imaginea se face neclara si mai mica decat ecranul, ceea ce ma duce cu gandul la instabilitate a frecventei verticale. Si l-am cumparat pe cel mai scump de pe piata, numai pentru a nu avea probleme de acest fel ![]() O sa incerc sa vad ce pot face la garantie. |
-------------------- |
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Problema ta e de la cablul de doi lei dintre computer si "televizor". Daca tot ai un monitor acolo foloseste cu incredere mufa RCA (cu cablu scurt si ecranat).
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
radunic |
![]()
|
Monitorul LCD nu are decat intrare VGA de 15 pini.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:26 |