Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
![]() ![]() ![]() |
Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
De ce ? N-ai auzit de varii tulburari de circulatie periferica ?
Am zis ceva de pulsul central ? |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 4 Jan 2011, 01:31) QUOTE(dr_mKe @ 4 Jan 2011, 04:20) Io sincer nu prea inteleg despre ce vorbesti matale aici. Sau iar ai citit din 5 in 9?QUOTE(Markos @ 4 Jan 2011, 01:32) Da, da, da!!! Da' le avea degeaba, ca telefoanele ramasesera la birou. Cind l-a vazut doctoru' cu firele atirnind din urechi si buzunare a zis c-a venit teatru' de papusi in vizita. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Catre scursura umana.
Fara chirurg nu se rezolva. La veretebrele fracturate, trebuie curatate de venetualele aschii de oase rezultatate din fracturarea vertebrei. Cea mai mica bucatica de span osos iti da dureri groaznice. La fel si la vertebrele fisurate.daca inelele de cartilaj dintre vertebre sunt intacte inseamna ca ai avut zile si ai scapat de dureri cauzatede tasare sau scoaterea acestora. Operatiununea de mai sus nu este grea si nici riscanta,. Se poate realiza intr-un spital judetean, sau militar. insanatosire grabnica. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Care aschii dom'le, ca el nu le are decit pe alea care n-au sarit departe de trunchi!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci rid ca prostu'!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai grija la fisuri.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
un scurt rezumat: vizita la neurolog care-l pune pe pastile o vreme, un user ii recomanda sa se-mbrace mulat, doctoru-i da niste pedarde sa si le bage-n 0.0, etc.....
This post has been edited by Logan_Stepway: 4 Jan 2011, 19:29 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Am citit "aventurile" tale de la Ranca!
![]() http://www.evenimentul.ro/articol/un-orb-din-slanic.html http://mures.adevarul.ro/locale/bacau/Port...?commentsPage=1 Sa te faci bine! This post has been edited by dragoselu: 4 Jan 2011, 20:16 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Logan_Stepway @ 4 Jan 2011, 17:41) un user ii recomanda sa se-mbrace mulat asta a fost epocala, rad si acum ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu, pe langa medicamentele prescrise, mai folosesc si astea. Pot sa zic ca ma ajuta destul de mult. Se da intai cel galben, apoi cel rosu.
Oricum, mi se pare cam subtireanu tratamentul tau. Eu nu am fisuri sau alte dracii si mi-a recomandat 2-3 saptamani repaus total, recuperare dupa perioada de repaus, antiinflamatoare pe toate gaurile, Milgamma pentru refacerea nervilor si inca vreo doua chestii. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sa ma c*c pe el de gel caci , cand m-am dat prima oara am zis ca iau foc si m-am dus sa fac un dus instantaneu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da dar ai uitat de durere deci a avut efectul scontat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Avem pe piata multe geluri contra durerilor dar la durerile de spate - dupa cum mi-au spus unii care au mai cazut la ski si au dureri de spate: Unele alifii ,,racoresc", altele ,,incalzesc". Marty -dupa parerea mea- este indicat sa intrebe doctorul de care geluri sa aplice...
Vertebra este ca saiba care se incalzeste si poate ca uneori trebuie ,,racita" - nu ,,incalzita"... Pe de alta parte daca s-a administrat ketoprofen, fastum-gel sau alte unguente cu aceasta componenta, este prea mult, asupra organismului... Apireven ? This post has been edited by rodi: 4 Jan 2011, 23:05 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(rodi @ 4 Jan 2011, 23:01) Avem pe piata multe geluri contra durerilor dar la durerile de spate - dupa cum mi-au spus unii care au mai cazut la ski si au dureri de spate: Unele alifii ,,racoresc", altele ,,incalzesc". Marty -dupa parerea mea- este indicat sa intrebe doctorul de care geluri sa aplice... Vertebra este ca saiba care se incalzeste si poate ca uneori trebuie ,,racita" - nu ,,incalzita"... Bre tu te intelegi? Ca sa-nnebunesc daca iti inteleg 25% din postari. |
--------------------
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Daca iei niste sare de baie, restul de 75% va capata sens.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
Ulei de masline ?
|
--------------------
---
---
---
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai are inca vrei 3500 de saibe ramase de la ultimul salariu compensatoriu si-ti da cu toate in cap.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu mi-am dat odată cu apireven la genunchi și la spate și toată noaptea am stat la baie cu genunchiul în chiuvetă și apa rece curgând, iar la spate cu o placă de gresie (era rece). Arde ca draq apirevenul ăla.
|
--------------------
.
.
.
|
|
rodi |
![]()
|
GIC fii serios, Marty esteOM nu organ de strangere...
Zi mai bine, votam talentul acela care ne canta, intr-un poll , ca sa fim europeni ? 5 Jan 2011, 10:34: QUOTE(corbex @ 5 Jan 2011, 10:22) Mai are inca vrei 3500 de saibe ramase de la ultimul salariu compensatoriu si-ti da cu toate in cap. ![]() QUOTE(Lostboy @ 5 Jan 2011, 10:28) Eu mi-am dat odată cu apireven la genunchi și la spate și toată noaptea am stat la baie cu genunchiul în chiuvetă și apa rece curgând, iar la spate cu o placă de gresie (era rece). Arde ca draq apirevenul ăla. Se mai pune gheatza... Taica-meu mai pune Finalgon dar la toate se consulta parerea farmacistului , se citeste prospectul si se aplica pe una mica portiune de piele pentru a se testa ir-ul ![]() This post has been edited by rodi: 5 Jan 2011, 10:34 |
--------------------
---
---
---
|
|
Lostboy |
![]()
|
Se aplică ffff puțin apireven. La test nu au fost probleme iar după ce am aplicat o doză mai mare au început arsurile. Și te arde, nu glumă. Iar când zic doză mai mare mă refer la un fârf de deget.
Dacă folosiți puneți foarte puțin și așteptați cca. 20-30 de minute. Nu începe să ”ardă” imediat. |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Lostboyule, imi aduci aminte de unchimiu. Ala si-a dat un pic pe sale si a vazut ca n-are niciun efect. A mai pus un pic, tot nimic. Asa ca si-a dat cu juma' de tub, sa stie o socoteala. Dupa care a pus-o pe matusi-mea sa bage repede la spalat ca usuca el rufele cu circa. Cica punea prosopu' ud si-n 30 de secunde era uscat (iti dai seama ca exagera). NU stiu cu ce drac de alifie isi daduse, da-n mod cert nu era Apireven d-ala, ca se-ntimpla prin '85. Crema era adusa din Germanea, Crapule.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
Eu acum fac niște injecții cu voltaren injectabil ( pe bază de diclofenac parcă) și pot sta pe scaun. La rmn mi-a zis că am hernie de disc, ceva cu tasare de inele.
|
--------------------
.
.
.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:11 |