Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
![]() ![]() ![]() |
Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) 011_transfagarasan_simbolul_electricitatii.jpg ( Size: 35.98k ) Number of downloads: 508 |
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sugerezi tratament cu socuri electrice ?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ar fi si alea o solutie! decit supozitoarele...poate incep sa-i placa, si nu numai alea de ketonal
![]() This post has been edited by kaspersky: 7 Jan 2011, 23:54 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Bre Marty, are vreun efect dracovenia aia?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Jan 2011, 21:09) Nu! Parca a ta nu avea etaj! 10 Jan 2011, 18:05: QUOTE(cristio_79 @ 10 Jan 2011, 17:45) Are! Nu vezi ce activitate e aici pe topic? Tine vreo 20 de oameni ocupati. This post has been edited by neumann: 10 Jan 2011, 17:05 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
la un moment dat luam si eu mydocalm. La ce e bun ala?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Păi mydocalm este un miorelaxant central, cu un mecanism de actiune complicat. Datorita efectelor sale de stabilizare a membranei si de anestezic local, Mydocalm inhiba transmiterea impulsului la aferenta primara si la motoneuron, prin aceasta inhiband reflexele mono- si polisinaptice de la nivelul maduvei spinarii. Pe de alta parte, se considera ca Mydocalm are capacitatea de a inhiba eliberarea transmitatorilor, printr-un mecanism secundar de inhibare a influxului sinaptic de Ca2+.
Bine mă, uite sursa: ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Jan 2011, 18:06) Mda. Eu am inceput sa reduc din medicatie. Mai iau doar Midocalm+Milgamma de trei ori pe zi cate o tableta, gel Ketonal si inca doua geluri, azi am luat ultimul pliculet de Flamexin. OB-urile le-am terminat saptamana trecuta. Acu' trebuie sa vad pe unde imi fac recuperarea ca mi-am luat si concediu medical. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 10 Jan 2011, 20:23) OB-urile le-am terminat saptamana trecuta. ha? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, nu mai ride, ca simbata seara am stins 3 shot-uri de votca. Si nu zici ca m-am trezit pe la 3 dimineata, mi-era rau de am zis ca mor, ma furnica pina si capu' (nu numai mainile si picioarele), imi era cald, ma luase cu transpiratii reci, eram ametit de nu vedeam drept, sete mare, etc. Zic in gindu' meu: baaaaaa, in ce hal am putut sa ma-mbat din 150 de votca. Mai nasol a fost cind m-am trezit ieri dimineata, ca eram ametit rau si n-aveam forta deloc. Am fost sigur ca mi-au pus aia ceva-n votca... Abia pe seara mi-am dat seama ce era, dupa ce am citit ca NU se amesteca de nici un fel Ketonalu' cu alcoolu'...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai nu le-ai luat separat?
![]() |
--------------------
|
cristio_79 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
erai hai?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Jan 2011, 23:06) Nu, high am fost anu' trecut de la siropu' ala de tuse. Au scris cretinii indicatiile gresit si m-am trezit ca dupa O doza recomandata de ei s-a golit juma' de sticla. In 10 minute ma dadeam cu capu' de pereti prin casa, si-mi turnam apa pe umar cu paharu' in intentia mea de-a bea niste apa.QUOTE(kum @ 10 Jan 2011, 23:07) Adica da.This post has been edited by Marty: 10 Jan 2011, 23:12 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 10 Jan 2011, 23:11) Nu, high am fost anu' trecut de la siropu' ala de tuse. Au scris cretinii indicatiile gresit si m-am trezit ca dupa O doza recomandata de ei s-a golit juma' de sticla. In 10 minute ma dadeam cu capu' de pereti prin casa, si-mi turnam apa pe umar cu paharu' in intentia mea de-a bea niste apa. te roaga Rodi sa-i spui siropul si doza, ca s-a saturat de etnobotanice ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
rodi e etnobotist?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Rofedex. Juma' de sticla ar trebui sa facam minuni. Da' mai bine sa ia 3 sferturi, decit sa-ti para rau mai bine sa-ti para bine!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Jan 2011, 22:46) Am fost sigur ca mi-au pus aia ceva-n votca... Abia pe seara mi-am dat seama ce era, dupa ce am citit ca NU se amesteca de nici un fel Ketonalu' cu alcoolu'... Bre da' tu nu stiai ca nu se amesteca alcooalele cu medicamentele? Din cauza la de-alde tine tre' sa ma rog de farmaciste sa-mi dea ampicilina cand eu n-am chef sa ma plimb si pe la doctor dupa reteta. ![]() Stiu, si mie imi era pofta de vreo 3-4 shot-uri de Tequilla cand eram pe antibiotice, da am rabdat si asta a fost. |
--------------------
.
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
Grecu-i ungur!!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Grecu' citeaza din clasici
QUOTE(Alex4u @ 10 Jan 2011, 15:43) ne-am gandi ca parintii nostri/bunicii/unchii/verii nostri au iesit in 89 in strada chiar cu sansa de a muri..dar pentru a ne oferii noua un viitor..pentru a scoate tara de sub tirania comunista..au platit cu viata chiar...si pentru ce ..pentru o generatie de drogati/etnobotisti/teribilisti/si sa numai enumar..deci cu riscul de a imi lua ban/warn/suturi in dos..dar asta suntem...nu avem pic de respect pentru cei morti in 89 ...pacat...rusine rusine sa ne fie !!!! This post has been edited by ady77: 10 Jan 2011, 23:43 |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 10 Jan 2011, 23:46) Ba, nu mai ride, ca simbata seara am stins 3 shot-uri de votca. Si nu zici ca m-am trezit pe la 3 dimineata, mi-era rau de am zis ca mor, ma furnica pina si capu' (nu numai mainile si picioarele), imi era cald, ma luase cu transpiratii reci, eram ametit de nu vedeam drept, sete mare, etc. Zic in gindu' meu: baaaaaa, in ce hal am putut sa ma-mbat din 150 de votca. Mai nasol a fost cind m-am trezit ieri dimineata, ca eram ametit rau si n-aveam forta deloc. Am fost sigur ca mi-au pus aia ceva-n votca... Abia pe seara mi-am dat seama ce era, dupa ce am citit ca NU se amesteca de nici un fel Ketonalu' cu alcoolu'... QUOTE(Marty @ 11 Jan 2011, 00:11) Nu, high am fost anu' trecut de la siropu' ala de tuse. Au scris cretinii indicatiile gresit si m-am trezit ca dupa O doza recomandata de ei s-a golit juma' de sticla. In 10 minute ma dadeam cu capu' de pereti prin casa, si-mi turnam apa pe umar cu paharu' in intentia mea de-a bea niste apa. Adica da. Ba, daca stii ca nu tii la medicamente, la ce naiba le mai iei?! 11 Jan 2011, 01:10: QUOTE(Marty @ 11 Jan 2011, 00:27) Rofedex. Juma' de sticla ar trebui sa facam minuni. Da' mai bine sa ia 3 sferturi, decit sa-ti para rau mai bine sa-ti para bine! ![]() Cum pana mea sa iei ma, JUMA DE STICLA de sirop de tuse? Unde draq ai vazut tu dozaj d'asta la vreun medicament? Macar tusea te-a lasat? ![]() This post has been edited by neumann: 11 Jan 2011, 00:10 |
--------------------
...
..
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Marty se omoara singur
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:05 |