Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
![]() ![]() ![]() |
Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Recomandam Lopatin si impachetari cu namol. Sa te obisnuiesti.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Alydor @ 3 Jan 2011, 15:35) Recomandam Lopatin si impachetari cu |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si ceai de Clopotnita.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io cre' ca aveti nevoie d-o doza forte de Aminamin.
3 Jan 2011, 15:56: QUOTE(tribunul @ 3 Jan 2011, 15:15) N-auzi, ma, ca ma doare si noada? Aia as cataloga-o ca "durere clasica de mijloc". Unde dracu' crezi ca-mi pun briu', pe tzitze?This post has been edited by Marty: 3 Jan 2011, 15:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Bre, durerea radiaza...faci buba la mijloc si te doare pe piciorul drept sau pe stangul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ai dureri de mijloc? Nu esti gravid cumva?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Marty nu-i baga in seama. Referitor la durerile tale stai linistit: mori cu ele nu de ele
![]() This post has been edited by bion: 3 Jan 2011, 17:38 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Gata, l-ai linistit
![]() |
--------------------
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Vreau sa vaz eu neurolog operand. Eventual neurochirurg. Acolo trebuia tu sa ajungi din capul locului, zic eu.
Exista tot soiul de polimeri pentru varii probleme vertebrale in ziua de azi, se practica si la noi treaba asta. Publicasem un articol mai amu' cativa ani cand s-au efectuat primele proceduri la Bucale. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Medicamentele pe care ti le-a dat nenea ala nu contin ipsos, ca sa te astepti sa-ti sudeze fisurile. Probabil ca au fost antiinflamatoare si antialgice. Ca nu te-a pus sa bagi degetele-n priza imediat dupa ingurghitare, ca sa faca electoliza cu coloana si sa se depuna la locul faptei.
Ai terminat medicatia, au revenit durerile. Cosmodiskul ala e bun in cosmos si pentru aia slabi de spinare. Mai bun ar fi un briu lat, cel putin pentru zona lombara. Daca durerile nu te lasa cu vremea, ar fi bun un nou RMN citit de un doctor care a luat examenele gratis si care sa-ti dea indrumarea potrivita. This post has been edited by corbex: 3 Jan 2011, 18:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
A se reciti cu un post mai sus
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din ce-ai scris tu se intelege ca se fac incrcari timide si ca putuni medici sint familiarizari cu fenomenul. Sa fi dat Marty peste unul?
![]() This post has been edited by corbex: 3 Jan 2011, 18:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iaca am intrebat un maistor neurochirurg ce si cum. Daca nu e apasare pe nervi maduva nu e treaba de neurochirurg. Se ocupa ortopezii. Daca nu e de operat tratament cu bumbi. Durerea poate sa persiste pana la 6 luni.Daca pacientu face miscari bruste sau are dureri e bine sa poarte un fel de corset numit Boston.
![]() Marty iti trimit nr. de cont pe PM sa bagi 100 ieuro coplata ![]() This post has been edited by bion: 3 Jan 2011, 18:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ieczac, se injecteaza polimeri d'aia de zice doctor maic, da doar daca situatia e futibila rau.
Nalta ordine de idei, parca nefasta era in domeniu, martinezule? dacie no-ntrebi pe ea, sau crezi ca s-a cam plictisit de tine, de la o vreme si e prea timida sa iti spuna? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Daca si cu parca. Intereseaza 2 aspecte: compresiune pe nervi si daca exista au ba conditii patologice, recte osteopenie/osteoporoza, pentru tratamentul cauzei cu tot cu efecte si nu viceversa.
Corset ma indoiesc eu ca poarta Martinezu, sunt foarte neplacute, noroc de sezon rece. Mai simplu este sa stea cuminte cu limitarea miscarilor active si timpului petrecut in pozitie bipeda ori pe scaun, bulangind de zor pe forum. Chiar dauneaza grav sanatatii. Bucurestiul e mare, doctori buni sunt destui. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 3 Jan 2011, 18:42) e bine sa poarte un fel de corset numit Boston. asta e ![]() fairy-goth-mother-red-corset.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
La bujetu` dat de Boc sunt polimeri din aia low cost ramasi de la savanta de renume mondial
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dr_mKe |
![]()
|
I rest my case.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mai stai, ca scrie pacientu' de juma de ora.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Pai scrie incet si trist ca-l doare
![]() Dom` dr. suna la 112 ca ii stii p`aia sa vada ce-i cu martinezu... ![]() This post has been edited by bion: 3 Jan 2011, 19:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 3 Jan 2011, 18:05) Vreau sa vaz eu neurolog operand. Eventual neurochirurg. Acolo trebuia tu sa ajungi din capul locului, zic eu. Dupa cum ziceam, RMN-ul a fost facut mai mult de genu' "hai sa-ti fac asta ca sa vezi ca n-ai nimic, sa nu te mai aud cum te vaiti ca o baba". Cei ce au citit RMN-ul (medicii MEDINST) au zis ca nu e cazu' de neurochirurg, dar ca e cazu' sa merg la neurolog ca sa-mi dea ala trimitere pentru RMN cu substanta de contrast si pentru CT. Acu' revenind la neurologul pe mainile caruia am ajuns, trebuie stiut faptul ca inainte cu vreo luna avusesem un clinci pe marginea unui alt RMN (la cap de data asta), pe care n-a vrut sa mi-l dea sa-l fac. Ei bine, cind m-a vazut asta cu RMN-ul de coloana in mina si cu interpretare si toate cele si mai era si rugat frumos sa dea trimitere la RMN cu contrast si CT, si-a pus ambitia cu mine. Drept pentru care m-a luat de aripa, mi-a trintit 2 radiografii (haioase dupa parerea mea) si mi-a zis ca n-am nimic, ca e doar o contuzie, sa merg acasa, sa fac 3 injectii si sa iau un pumn de pastile. Ulterior am aflat ca el de fapt in fisa mea scrisese si de fracturi si de fisuri, da' mie-mi inchisese gura ca sa nu ma mai trimita la RMN si CT. QUOTE(corbex @ 3 Jan 2011, 18:16) ar fi bun un nou RMN citit de un doctor care a luat examenele gratis si care sa-ti dea indrumarea potrivita. Te asigur ca RMN-ul respectiv a fost citit de asemenea doctori.QUOTE(corbex @ 3 Jan 2011, 18:26) Din ce-ai scris tu se intelege ca se fac incrcari timide si ca putuni medici sint familiarizari cu fenomenul. Sa fi dat Marty peste unul? Repet, aia de la MEDINST au fost toti de acord cu interpretarea.![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
M-ai confuzionat total
![]() Pe scurt: te mai faci bine? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
La faza cu doctori putini si cu fenomene, ma gindeam la polimerii aia de care zicea dr_mKe.
Daca zgirca aia n-a vrut sa spolieze bugetul statului cum un RMN cu contrast, sa-ti fi dat el polimeri d'aia? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 3 Jan 2011, 19:26) Daca zgirca aia n-a vrut sa spolieze bugetul statului cum un RMN cu contrast, sa-ti fi dat el polimeri d'aia? Pe linga "abonamentul" la stat eu am abonament la o clinica privata destul de ciumeaga. Zgirca da cu sapa la clinica respectiva, deci s-a gindit la bugetul policlinicii respective. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Schimba frumos doctorul si urmeaza firul normal al investigatiilor. Pana una alta antiinflamatoare, antialgice si miorelaxante daca-i cazul, evitarea statului in picioare si pe scaun inutil, fara ef fizic, evitarea pozitiilor vicioase la tastatura cand bulangesti pe forum, evitat scarile de coborat, evitat masinile cu suspensie sport, evitat saltele moi. Miscarile bruste complet nerecomandate. De frig, umezeala nici nu mai zic.
Daca nu ai tasare cu micsorarea spatiilor dintre vertebre si implicit a gaurilor pe unde ies radacinile nervilor, trece cu rabdare si antiinflamatoare. Teoretic la varsta ta densitatea osoasa nu pune probleme. Polimerii aia sunt misto rau ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bion |
![]()
|
Grav e ca martinezu` a apelat la acelasi nervolog care i-a mai dat cu flit sau ala e inteles cu domna doftorita care i-a facut o asigurare babana de viata lui Marty.
![]() Marty tu vertebre sa mai ai ca scenarii gasim ![]() PS Du-te sa te vada un neurochirurg |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 3 Jan 2011, 19:29) miorelaxante daca-i cazul Nasol, o sa bage doar poezii cu iepurasi pe forum, ca Rodi ![]() Pana la urma, cine te-a împins atunci la Ranca? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Argon ?
PS > o investigatie imagistica nu este precisa 100%. Experienta unui neurochirurg face mult. This post has been edited by dr_mKe: 3 Jan 2011, 19:32 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
Nu mai stiu cine si unde zicea ca la clinicile private, de cum intri pe usa, te iau unii cu lectica, te plimba pe la toti mamosii, cer ultimele medicamente din australia, prin DHL si, la sfirsit, cind te varsa afara, iti dau si o punga cu portocale.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:06 |