Analfabeti autohtoni, e piata full, nene..
![]() ![]() ![]() |
Analfabeti autohtoni, e piata full, nene..
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 3 Jan 2011, 21:21) Sa propunem si noi sa se repropuna o propunere propusa mai anu' trecut? cre'ca-l pierdusi... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Gata, mi s-a atras atentia pe diverse cai ca-s magar.
Daca ar fi meritat efortul, poate ma transformam si-n porc, da' eu cel putin nu mai cred ca merita pt cafeneaua asta. rodi, LMP!!! (la multe postari) ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Muttley @ 3 Jan 2011, 21:43) rodi, LMP!!! (la multe postari) ![]() Rodi, vezi ca te minte! De fapt, înseamna Linge-Mi-ai Powla! Vezi ca e magar! Baga report. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(rodi @ 3 Jan 2011, 21:22) Pot pleca buni practicieni auto care le au cu motoarele dar nu le- au avut cu caligrafia si lectura prea perfect - nimeni nu este perfect - Vezi ca am ingrosat ceva. Corect, nimeni nu este perfect. Dar asta nu e un motiv sa ne batem joc de limba romana. Orice e supus greselii si nu toti am avut 10 la gramatica (care, apropo`, ar trebui predata si in liceu). Si daca cineva iti atrage atentia ca ai gresit si te corecteaza ar trebui sa inveti ceva din asta, sa inghiti in sec si data viitoare sa ai grija sa scrii corect. Nu sa sari de cur in sus. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ciar merge-un Tolstoievski acum
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Jan 2011, 21:45) Multumesc, sunt click-urile mele - pe net-ul meu. (lui Muttley) <span class='edit'>3 Jan 2011, 23:06:</span> QUOTE(Steel Tormentor @ 3 Jan 2011, 21:52) Vezi ca am ingrosat ceva. Corect, nimeni nu este perfect. Dar asta nu e un motiv sa ne batem joc de limba romana. Ai auzit de Mai mult ca Perfectul ? ![]() Am editat si nu sar de posterior in sus. This post has been edited by rodi: 3 Jan 2011, 23:08 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tu esti proprietarul netului? Ce tare esti!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
rodico, iar ai scapat in etnobotanice?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
tu esti prea perfect pentru mine
![]() |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
ca care sa scrie cum sa doreste secs o ora la viteza.. .,
Propun un topic legat de lungimea hartiei igienice folosite intr-o luna. This post has been edited by jaf: 13 Jan 2011, 00:45 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai n-ar fi mai bine sa evaluam consumul de hartie igienica in suluri si nu in m? Eventual cu detalierea tehnologiei de utilizare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu cat timp petreci zilnic la toaleta?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
zici ca-i argon, numai fibra.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dezmembraria @ 8 Feb 2011, 22:52) Bai tati ,tia furat masina ma,sam bag piciorul,ca un sfat findca cumnosc masina si am stat in cartier,da o raita pe strazile din aparatori si mai nou ,da o fuga pana in sat la Sintesti ca nu tiau duso astia in munti dao in masa de treaaba,uirtete prin sat pe la aiae in partea aia spre berceni,vidra,sintesti QUOTE(dezmembraria @ 8 Feb 2011, 22:59) ca o paranteza,masina in parcare unde era nui in spatele blocului,e in sosea mare baieti,aia nui necirculata..vorbeste cu aia de la orange,ca tresa sa aiba ceva pe camere,,sau in cel mai rau caz aia de la spiru haret au paznic noapte,poate si camere bai tati... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai ce fel vrei ma sa se esprime un dezmembraria?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:54 |