Ajutor, conectare scaner, Epson GT-10000+
![]() ![]() ![]() |
Ajutor, conectare scaner, Epson GT-10000+
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Chiar nu este nimeni in tot Bucurestiul ala sa zica "Ti-am gasit un cablu"?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ukel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 May 05 ![]() |
Scanerul meu intra in PC in locul slotului de imprimanta. Daca ai si imprimanta atunci regula este PC -> Scanner -> Imprimanta. Sper sa fie si la tine asa.
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance
- B 03 XxX
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ce sa faca el cu portul paralel daca are scanerul scsi?
poate merge un contoller scsi model vechi scsi 1...parca, ca la sh nu cred ca mai e scump. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
BAC |
![]()
|
Dupa cum vezi in pozele atasate scanerul nu are mufa de imprimanata ci mufa de SCSI. De aia am si atasat pozele. Am un scaner Genius cu mufa de imprimanta care se conectaza la PC si imprimanta la scaner, deci nici o noutate.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand sa pui un anunt pe www.computergames.ro/forum la sectiunea de Publicitate/Hardware.
s-ar putea sa aiba cineva de pe acolo o vechitura pe acasa si sa faci o afacere. In materie de cabluri si de mufe recomand sa consulti www.vitacom.ro |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:13 |