QUO VADIS DACIA CLUB
![]() ![]() ![]() |
QUO VADIS DACIA CLUB
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ei nu stie ca brailenii e mai ciufuti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ati stricat topicul lui Sebastian Loeb.
![]() ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sebastian Hleb, poate.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sebi Motorsport.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si iaca si misto-ul ieftin
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu ar fi fost normal sa fim anuntati din timp sa ne facem campanie electorala?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Esti varza, n-ai nicio sansa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca alegerile au fost fraudate. Nu inteleg de ce am asa putine voturi, ca doar nu am fost la Vantu la SPA
![]() |
--------------------
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Totusi unde e dom Doftor? Baaa, care l-a suparat asa tare??
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Totusi un titlu gen "incotro Daciaclub" nu mergea? trebuia pus unul d'asta intelectual sa impresionam autobaza cucultura?
This post has been edited by argon: 4 Jan 2011, 14:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Propun sa li se taie accesu la aia care nu-s seriosi si fac glume de te kkci pe tine de ras. Posturile de acum incolo sa fie cu continut stiintific si medical ridicat, cu argumente clare si cu minimum 3 referiri la autori consacrati in fiecare post. Doar cand ai o problema, medicala, cu serviciul sau cu masina, ca altele nu pare a avea romanu', de duci primu lucru pe forum nu la servis sau la medic.
![]() PS: sa verific in ce data am postat ultima data, ca am impresia ca am participat si eu la protest sau ce era ala, nu mai tin minte care era scopul ![]() This post has been edited by neumann: 4 Jan 2011, 15:16 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Imi zice si mie cineva CE se voteaza?
(Da, am citit. De trei ori. Da' tot n-am inteles.) |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca care e mai iute stricatori de topicuri, carele nu lasa stiinta si arta sa-si gaseasca cuvenitul loc in mintile fertile ale lu' odihnitii care se ratacesc p'acilea si nu poate ca sa tina pasul cu mistocareala needucativa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Am castigat alegerile!
![]() Am furat mai mult decat voi! ![]() ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
DannyY |
![]()
|
Aha... multam. Ca intrebarea era cam complexa:
"Deci, va intreb, in cat timp se scufunda forumul asta si cine-o sa mai ramana la bord ?" Deci, acum, DA. LE: o ultima intrebare, daca mi se permite: Eu cu cine votez? This post has been edited by DannyY: 4 Jan 2011, 15:30 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
La antrenamentul tau si campania alictorala pe care ti-o faci, nu trebuie sa fi fost greu sa cistigi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Felicitări Richelieu!
kickbe4.gif |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
Nu cred ca se scufunda, se mai lupta Ate cu Abile, se mai rasteste Mitza la Baston, lucrurile se reaseaza de la sine, ciurul functioneaza cam la fel cu economia de piata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Bunicule, la matale se accepta amnezia, dar iti aduc io aminte: ca sa castigi alegerile trebuie sa candidezi!
Ma vezi pe lista? Inseamna ca nu-s eligibil, asa ca am scapat! ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
Eu îmi fac mia coolba
![]() Am fost rau, invidios pe performantele si cunostintele unora, nu am nicio scuza. Am fost meschin. Am vorbit urat. Am stricat topicuri instructive, cu off-topic si mistocareala ieftina. Doctore, întoarce-te! Forumul e mult mai sarac, fara tine ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
@corbex:
![]() Asa-mi trebuie daca mai si lucrez la serviciu... ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Revin cu propunerea mea anterioara. Poate moderatorii/administratorii site-ului o pun in practica. Decat sa tot vorbim si sa nu se intample nimic, mai bine facem ceva.
Propunere: fiindca nesimtirea unora si badarania depaseste posibilitatile mediatorilor de pe forum. PROPUN CA TOATE TOPICURILE SA AIBA FACILITATEA CELOR DESCHISE IN SECTIUNEA JURNAL DE BORD, UNDE INITIATORUL ARE POSIBILITATEA SA EDITEZE SAU STEARGA POSTARILE CARE SAR CALUL SAU SUNT OFF-TOPIC In acest mod ar creste cu siguranta calitatea forumului. Topicurile s-ar distinge clar in 2 categorii: - topicuri de oameni normali, in care cu mult "delete" ar ramane topicuri de calitate si unde am avea cu totii de invatat cate ceva - topicuri de balacareli, acolo unde NAZDRAVANII ar fi initiatori si care se vor incuraja unii pe altii la mistocareli ieftine si expresii jenante. Dar ar fi bine, fiindca oricare dupa ce intra de 2 - 3 ori ar intelege rapid despre ce este vorba si ar evita sa citeasca si sa posteze pe topicurile NAZDRAVANILOR. E mai dificil sa stai tot timpul sa stergi postari din diverse topicuri. Dar cu departajarea foarte clara - asa cum am scris mai sus - si pentru moderatori ar fi mult mai simplu sa stearga cu totul topicurile jenante, asa la calup. Sa vezi ce s-ar s-ar evapora baietii veseli. Nu ca acuma, cand cu rahatul lor dilueaza topicuri cu informatii utile sau cu idei si intrebari firesti. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
ady77 |
![]()
|
OAP eu zic ca acolo te-ai suparat degeaba, tu ai vorbit la general (poporul roman), el a individualizat
![]() ![]() 4 Jan 2011, 16:00: QUOTE(Ion_R5 @ 4 Jan 2011, 11:54) Eu as avea alta propunere, fiindca nesimtirea unora si badarania depaseste posibilitatile mediatorilor de pe forum. Eu propun sa avem mai multi mediatori. ![]() 4 Jan 2011, 16:02: QUOTE(Ion_R5 @ 4 Jan 2011, 15:58) Tu ce faci cu rahatul tau? Tu cat timp petreci zilnic la toaleta? This post has been edited by ady77: 4 Jan 2011, 16:02 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Un fel de "poporul roman e prosti! Sint eu roman?".
Si citiva meditatori. This post has been edited by corbex: 4 Jan 2011, 16:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Da' chiar, Victoras a ajuns moderator (ma rog, mediator din ala)? Ca il vad pe lista 'infamilor'
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:20 |