QUO VADIS DACIA CLUB
![]() ![]() ![]() |
QUO VADIS DACIA CLUB
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jan 2011, 13:28) Nu! Var-su`. QUOTE(Ion_R5 @ 5 Jan 2011, 22:40) Scartait la Logan 1.5 DCI de 85 PS, cu resoftare la 105 PS am vazut eu la varamiu, care a facut pe serpentine un meltean cu BMW 525 care nu stia sa mearga si punea frane la viraje, dar in schimb nu ne lasa sa-l depasim. I-a dat varamiu a 2-a cu pedala la fund pe viraj si a mai ajutat-o cu ambreiajul scurt de 2 ori - a inceput sa scartaie roata de pe interiorul curbei intr-un mare fel si a urcat Loganul in ture. Ala cu BMW-ul s-a speriat ca nu stia ce se intampla. Dupa aia i-a dat fum, si nu l-am mai vazut pe ala cu BMW-ul in oglinda retrovizoare. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Esti offtopic. Asta trebuia la Imbecili autohtoni.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Desi doftorul are o problema cu caterincosu' de Marty, il copie facand un topic pe LC: "Mi-s gras ca porcu', cum slabesc?" tilu care imi suna foarte cunoscut si nu stiam de ce http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=52603&hl=gras
Deci am raspunsul la: QUO VADIS DACIA CLUB? Pe LC ![]() PS Rodi e deja acolo ![]() ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Justin Capra ala nu era digei?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Hai, calea-valea , Adyosule, nu te mai tavali atat, ca te-apuca furiile...
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Ba, topicu' asta era mai misto cu cateva pagini inainte. Ce naiba, v-a pierit inspiru' (adica personaju' tinta a caterincii) si v-ati inmuiat (scuze
![]() Hai sa revigoram discutia: eu cred ca motoru' de Dacia se va numi, in curand CDI, si va fi mult mai performant ![]() ![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 6 Jan 2011, 07:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 6 Jan 2011, 07:17) Ba, topicu' asta era mai misto cu cateva pagini inainte. Ce naiba, v-a pierit inspiru' (adica personaju' tinta a caterincii) si v-ati inmuiat (scuze ![]() Hai sa revigoram discutia: eu cred ca motoru' de Dacia se va numi, in curand CDI, si va fi mult mai performant ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Adica principiu' e sa fii offtopic.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
sa te porti cu curu' cu o fiinta umana daca nu da spaga e urat. parerea mea.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Hit no. 1!
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 5 Jan 2011, 23:23) Mai NAZDRAVANULE, nu stiu cum se face, dar dau pe aici de tot felul de NAZDRAVANI ca tine, care in afara de caterinca ieftina si jenanta nu prea au nimic de spus. Nu doresc sa generalizez, insa am constatat ca majoritatea NAZDRAVANILOR au trecuta la data nasterii 1987, 1988... O fi generatia asta PRO, care a intrat la gradinita dupa 1990 si au fost educati mai mult in lumea virtuala decat in cea reala. Cu anii 1987 si 1988 nu am nimic, sa nu ma intelegeti gresit. Ba ii apreciez foarte tare, in domeniul auto. Am avut 2 masini fabricatie 1987: un Renault Super5 1.6 diesel GTD si un Peugeot 308 1.9 diesel GTD. De asemenea am printre cunoscuti multi care au avut VW Golf 2 si respectiv Opel Kadett fabricatie 1988. Masini foarte reusite si facute cu simt de raspundere. Apropos de remarcile tale. Cand incadrezi pe cineva la "Imbecili autohtoni", primul exercitiu pe care trebuie sa il faci este sa te uiti prima data tu in oglinda. Si iti mai trebuie un exercitiu de sinceritate. Daca constati ca "imbecilul" despre care vorbesti este cu mai mult bun simt, educatie si chiar si la cunostiinte tehnice mai bun decat tine - e preferabil sa stai in banca ta. Forumul asta se numeste DaciaClub.ro. Nu se numeste nici Cocalarimea.ro, nici Mistocarii.ro, nici BMW.ro, nici Biciclistii.ro Daca nu-ti gasesti locul pe aici, nu te mai lua de alti oameni. Ai o problema cu ce am postat eu pe diverse topicuri? Foarte bine, vino cu argumentari tehnice si sunt absolut de acord sa ai o alta opinie. This post has been edited by Ion_R5: 6 Jan 2011, 11:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 6 Jan 2011, 12:52) Forumul asta se numeste DaciaClub.ro. Nu se numeste nici Cocalarimea.ro, nici Mistocarii.ro, nici BMW.ro, nici Biciclistii.ro Daca nu-ti gasesti locul pe aici, nu te mai lua de alti oameni. Ai o problema cu ce am postat eu pe diverse topicuri? Foarte bine, vino cu argumentari tehnice si sunt absolut de acord sa ai o alta opinie. Pai posteaza in topicul despre biciclisti (exista si e plin de activitate)! Pariem ca n-o sa faca nimeni misto despre felul in care iti ies opturile? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 6 Jan 2011, 11:52) Daca constati ca "imbecilul" despre care vorbesti este cu mai mult bun simt, educatie si chiar si la cunostiinte tehnice mai bun decat tine - e preferabil sa stai in banca ta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vorbeste despre bun simt cel care a jignit un forum intreg, cel care depaseste coloane peste dubla linie continua si care da flash-uri la BMW-uri pentru ca au avut tupeul sa-l depaseasca. ![]() Vorbeste despre cunostinte tehnice cel cu aerul sarac in oxigen si cu cartonul la motor, cel care crede ca poti face 100 km cu 1 litru de Floriol. Un adevarat "inginer". ![]() This post has been edited by Richelieu: 6 Jan 2011, 12:00 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 6 Jan 2011, 12:52) Forumul asta se numeste DaciaClub.ro. Nu se numeste nici Cocalarimea.ro, nici Mistocarii.ro, nici BMW.ro, nici Biciclistii.ro Domnu injiner, lamuriti-ma dom'le si pe mine intr-o chestie: care-i similitudinea intre cocalarimea.ro, mistocarii.ro si biciclistii.ro. Cu grafic, formule, diagrame, tot tacamu'. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci esti biciclist!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() nu toti are bani de masina ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 6 Jan 2011, 11:52) Am avut 2 masini fabricatie 1987: un Renault Super5 1.6 diesel GTD si un Peugeot 308 1.9 diesel GTD. Omu' o arde MOTORSPORT, numai GT-uri, chestii, trestii...!QUOTE Ba, io cre' ca tre' sa-i multumesti, e de acord sa ai o alta opinie! ![]() This post has been edited by Marty: 6 Jan 2011, 12:27 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Asa mai veniti de acasa...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
cu intercular.... sa fie cul...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 6 Jan 2011, 11:52) Respectul se castiga, nu te nasti cu el. A argumentat suficient Marty pe topicul cu bule; ce vrei acuma, sa mai dau si eu un copy-paste? Am mai mult respect pentru aia de pe cocalari.ro, macar aia sunt la o varsta la care mai pot fi recuperati, tu ai trecut de mult de ea si te complaci in starea in care esti, ba mai mult decat atat ti se pare un comportament normal si mai faci si propaganda pe forumuri; canta la alta serpentina ca aici s-a lamurit de mult lumea cu tine. La multi ani Romania. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Raspuns rapid! Multi kmp fara probleme!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Daca e sa respectam adevarul, ar fi Martynovici...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Corbuț Martinovici
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corbulos Martinipoulos
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Jan 2011, 12:26) Omu' o arde MOTORSPORT, numai GT-uri, chestii, trestii...! Ba, io cre' ca tre' sa-i multumesti, e de acord sa ai o alta opinie! ![]() Varianta GTD la Renault Super5 si Peugeot 309, ambele diesel, fabricatie 1987 consta din: - inchidere centralizata/electrica - cu telecomanda - geamuri cu tenta verzuie - pregatire RC cu boxe (nu stiu ce RC a avut din fabrica sau daca a avut - fiindca le-am luat SH) - proiectoare de ceata - geamuri fata electrice - tapiterii interioare din plush si scaune fata confortabile cu sustinere laterala La Peugeot scaunul soferului avea reglaj lombar si de asemenea avea jante de aliaj. Nu era vorba de nici un MOTORSPORT si mistourile tale imi arata ca esti un om la misto, o caricatura de om. Vad ca nu te potolesti deloc. Poate se intorc moderatorii din vacanta si incep sa faca curatenii, ca e plin de NAZDRAVANI peste tot pe forum. Nu mai ai loc sa te aerisesti de atatia nazdravani. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:31 |