ce inseamna sa te uiti dupa tipe, vara nu-i ca iarna
![]() ![]() ![]() |
ce inseamna sa te uiti dupa tipe, vara nu-i ca iarna
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedem cat te tine sa nu te mai uiti dupa fufe....
![]() ![]() ![]() Oricum de data ai scapat usor,asa ca atentie sporita next time...poate ar fi cazul sa-ti iei sofer ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Hehe, cu masina mai e cum mai e, da sa vezi ce misto e pe 2 roti cand dai intr-un canal si faci buff in mijlocul intersectiei... si ceilalti se uita la tine cum te-ai imprastiat si te-ai dat peste cap, motorul imprastiat si varza intre masini... ![]() Da, super senzatie, macar era beton tipa aia dupa care ma uitam... ufff, ce animal feroce ![]() Faza cae m-a enervat a fost ca toti se uitau la mine, toti au vizionat spectacolul gratuit + cascadoria + distrugerea motorului, au stat ca la spectacol si s-au holbat ![]() Acum am lasat-o mai moale cu motorul, ca peste 4 zile ma insor si trebuie sa fiu intreg... macar la nunta mea... Numai bine! This post has been edited by Ciombe: 31 May 2005, 07:56 |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
maxiK |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
maxiK |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu am cazut cu bicicleta tot uitandu-ma dupa o tipa.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Puneti-va folie ( prin interior) Casa de piatra Ciombe. Si lasa naibii papucul acasa pina dupa nunta!!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce dracu sa faca cu folia, sa-si beleasca mai rau ochii prin geam? Cine stie ca mai pateste.
Nu va mai uitati dupa fete. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e, noi barbatii trebuie sa acceptam si sa traim cu acest handicap. Eu am patit-o cu bicicleta. Ma uitam dupa o tipa, am intrat intr-o bordura, m-am dat peste cap si m-am lipit cu sira spinarii de un copac, cu capul in jos fiind. Si din pozitia asta am continuat sa mai uit dupa ea, nu de alta dar se vedea tare bine de jos.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
deci nu sunt singurul cu astfel de accident de bicicleta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
era un "articol" in prosport cu astfel de accidente :
Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
He, heeee ... Ciombe, sa-ti pregatesti bull-bar-ul pentru carucior de acum-incolo! Casa de piatra si multa fericire!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bolt @ 31 May 2005, 12:30) Aaah, ce face o imagine dom'le ![]() .. de fapt, nu face cat o mie de cuvinte ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Ideea e ca in prima faza sa inspectezi intr-o secunda tot traficul si imprejurimile pentru a te asigura, apoi poti s-o admiri linistit.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mai zic unii ca de ce conduc eu incet....
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu traversam odata strada si bineinteles ca ma uitam dupa o fufa buna... si era sa ma calce o masina.
Si altadata eram impreuna ca prietena pe trecerea de pietoni si din partea opusa a trecerii veneau niste fetite, si bineintelesc ca soferul masinii care oprise la trecere nu avea ochi decat pt acele fufe si dadea sa treaca numai ca mai eram si eu prin zona si vroia sa treaca peste mine. Noroc, ca am fost inspirat sa ii fac oleaca de vant mai in fata consoartei ( viitoare, ca tot veni vorba de laude de insuratoare, ... pe 11 iunie se intampla) si eu dupa ea (ea nici nu observase ca bizonul vroia sa treaca prin noi). |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
deci vor fi inca 2 familisti in club. Casa de piatra la amandoi. Si atentie cand va uitati, unde va uitati, sa nu puneti integritatea familiei in joc.
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
@SilviuB: Vestea cea mare ne-o dai cu fata aia din avatar?
![]() Felicitari si Casa de Piatra celor 2! Hai baieti, care urmeaza? Daca tot s-a ajuns la spovedanii pe forum ... recunoasteti acuma |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca sunt vreo 2 topicuri pe tema insuratorii ...
in alta ordine de idei .... si eu ... ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ha, bine de mine ca nu prea ma uit dupe gagici (decat mai rar , pe furis
![]() ![]() QUOTE(romulus @ 31 May 2005, 14:54) deci vor fi inca 2 familisti in club. Casa de piatra la amandoi. Si atentie cand va uitati, unde va uitati, sa nu puneti integritatea familiei in joc. ![]() Nu cred ca, cu familia alaturi, vor avea curaju sa se uite dupe alte fuste ![]() This post has been edited by Cornel001: 31 May 2005, 17:32 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
macar vreun an sau doi dupa care fructul oprit...ce sa mai vorbim dupa 5 sau 10 ani de casnicie...asigurare casco si la bicicleta.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
V-ati lovit cu femeile aste ... Hai sa o lasam naibii de treaba ca sunt si ele tot oamnei.. Ganditi-va ca si ele se rad la subrat, merg la buda, fac baie, mananca, etc... Si in plus mai e si perioada aia a lunii cand parca nici nu iti vine sa mai traiesti.. Lasati-o balta ca ele sunt mult mai blestemate ca noi .. PS unele dintre ele o merita!
![]() In rest: Casa de piatra celor care vara asta scapa de spalat haine ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a intamplat si mie... astazi .... vroiam sa plec din parcare... scot din viteza.... si uit sa tin apasata frana fiind in vale ....ca ma uitam dupa ..... m-am trezit cand a inceput sa piuie o alarma a unuia din fata pentru ca dadusem in el ..... e drept la o viteza foarte mica .... si culmea cu consoarta langa mine.....
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sund de acord cu adrian solenza! Dati-le in colo de fumei ..mai ales cand sunteti la volan! Am un prieten care si-a facut praf ..repet PRAF! frumusete de Octavia care p'atunci era nou nouta ..numai din cauza ca s-a uitat dupa nu stiu ce neuron cu picioare in timp ce conducea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
sunteti putin cam ....
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 31 May 2005, 19:51) V-ati lovit cu femeile aste ... Hai sa o lasam naibii de treaba ca sunt si ele tot oamnei.. Ganditi-va ca si ele se rad la subrat, merg la buda, fac baie, mananca, etc... Da mai Adriane dar oricat as incerca eu sa gandesc asa cum spui tu (si crede-ma ca am incercat) tot fug ochii ceva de speriat. Asta e, nu mai conteaza daca lovesc masina, astazi am rupt bara din fata la coltul din dreapta de un stalp de fier uitandu-ma sa nu cad cu partea stanga intr-un sant ![]() ![]() Off: Stie careva un service unde vopsesc bine bara ca n-as vrea sa se exfolieze ? Banii nu conteaza ca ii da casco ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Tz, tz, tz... suntem in plin sezon de epidemii! Atat de insuratoare cat si de "plesnit" masina! Sper ca pentru a doua am fost vaccinat cand eram mic! Pe prima am contactat-o acum 14
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 31 May 2005, 17:30) Nu cred ca, cu familia alaturi, vor avea curaju sa se uite dupe alte fuste ![]() Ba vezi ca nu! Pai ce barbat e ala care nu se uita dupa o fusta? Daca nu-i vor lasa nevestele sa se uite dupa altele la inceput, au pus-o, ca dupa aia nici atat. Si ce trebuie sa stie nevasta ca te uiti si tu la un picior, un piept, ceva? Ochelari de soare "oglinda", si gata. Daca intorci si capul, "ma uitam dupa masina aia, mama draga. Nuuuuu, cum sa ma uit dupa fuste? Mai ales ca sunt cu tine..." "In rest: Casa de piatra celor care vara asta scapa de spalat haine .. Sunt si parti bune in mariaje " Nici nu e sigur. Poate vor avea mai mult de spalat ![]() This post has been edited by romulus: 1 Jun 2005, 07:58 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:57 |