Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
![]() ![]() ![]() |
Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
Ion_R5 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Jan 2011, 13:47) Zanzilica da` matale nu circulesti cu limou ca aia douajdelitri dispar prin evaporare in 3 saptamani. Problea e mai naspa pentru cei care tre sa bage zinic sau la doua zile douajdelitri. `ntelegi matale? Nea bioane, ba circulesc cu limou zilnic da' mai putin, drumuri scurte prin oras. Poa' sa se faca 10 lei litrul cel mai ieftin, noi sa fim sanatosi. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 5 Jan 2011, 13:14) Un protest adevarat ar insemna ca cine nu are nevoie neaparata de masina, sa nu foloseasca deloc masina 1 luna, sau 2 luni (mers la serviciu cu transportul in comun, etc) Sigur, transportatorii si cei care sunt legati strict de carburanti, nu au ce sa faca si trebuie sa alimenteze. Tu ai idee cam ce procent din cererea totala de carburanti revine persoanelor fizice? Iti spun eu - nesemnificativ. Asta ca tot ai mentionat de transportatori, agenti economici, transport în comun (culmea - si autobuzele merg cu benzina) samd. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da,era bine,dar avand in vedere ca stim foarte bine guvernul roman,e clar ca faceau litrul de Bunica la 100 de ron,asa ca...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 5 Jan 2011, 13:14) Omul care merge zilnic cu masina - fie privat, fie "business" trebuie sa inteleaga protestul si sa suporte neplacerile cauzate. Dupa mintea ta, cine are nevoie de benzina si isi permite acest lucru nu poate avea decat 2 optiuni: fie plateste din ce in ce mai mult, fie pierde mai mult timp din cauza unora revolutionari de tip nou. Raman la parerea ca un boicot total al protestatarilor ar trece complet neobservat dpdv financiar. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(OAP @ 5 Jan 2011, 09:36) QUOTE(OAP @ 5 Jan 2011, 09:48) Ce penibil trebuie sa fii cand crezi ca faci si tu o gluma sa o repeti obsesiv pentru ca celorlalti le scapa. Legat de "agramaticalitati" sunt de parere ca orice persoana care a citit cateva carti in viata ei reuseste sa scrie corect fara sa se concentreze la asta. Ceilalti... Dumnezeu cu mila! QUOTE(OAP @ 5 Jan 2011, 11:12) Raspunsul vostru (al unora) a fost "da-i in plm , n-au bani de cauciucuri sa stea acasa"...pe acelasi principiu cineva poate afirma "n-ai bani de benzina stai acasa". E penibil de asemenea sa nu fii capabil sa faci diferenta intre cauciucuri si benzina. In cazul cauciucurilor problema era de SIGURANTA. Nu ma astept sa intelegi nici asta. Dupa cum am mai spus... Dumnezeu cu mila. @cdadan, eu nu am criticat protestul, ba chiar am fost de acord cu orice forma legala de protest si cum asta cu platitul cu maruntis este legala, eu sunt de acord cu ea. Nu sunt ca milogii care nu au bani de cauciucuri, dar se dau fanfaroni la pompa. |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
la sfarsitul lunii cand ma duc sa alimentez tractorul din dotare si birlicul nevestii ma duc cu monezi de 10 si 50 de bani... sa o vad pe aia numarand 320 de ron in monede...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 5 Jan 2011, 14:32) orice persoana care a citit cateva carti in viata ei reuseste sa scrie corect fara sa se concentreze la asta. Ceilalti... Dumnezeu cu mila! ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Penibil!
|
--------------------
0.00
%
|
|
Alydor |
![]()
|
ba baieti.. nu mergeti sa va luati slipul si sa faceti o plimbare in parc? Ambii doi? ca-s minus 7 grade... poate va racoriti
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jan 2011, 13:22) aka motorina ![]() QUOTE(vijelie @ 5 Jan 2011, 13:25) Corect ca financiar ar aduce pierderi nesemnificative. Boicot total? N-ai cum. La gaze: sa oprim centrala vreo 2 zile? Si aragazul? ![]() La combustibili: nu e suficient sa nu alimentezi. Ar trebui ca in acele zile sa nu cumperi nimic. Nici paine, nici hartie igienica, nimic. Sa nu dai drumul la teve pentru ca in abonamentul de rds sau upc platesti si combustibili pentru interventii, intretinere reta samd. Sa nu te speli. Sa nu tragi apa. Sa mergi la munca pe jos si acolo sa nu deschizi calculatorul. Sa nu mananci. Sa nu bei. Mai bine zis, sa mori! Si sa te lase sa putrezesti in acea pozitie. Asta ar fi boicot total. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 5 Jan 2011, 14:32) Nu ma astept sa intelegi nici asta. Dupa cum am mai spus... Dumnezeu cu mila. Pai daca esti convins ca nu inteleg de ce mi te adresezi in continuare? Sincer, nu-mi place de nici o culoare sa ma cert cu cineva (acuma sa nu intelegi gresit; cuvantul "cineva"...e asa...generic) Edit: a se inlocui "nici o"cu ""nicio...da, Dragos? ![]() 5 Jan 2011, 14:47: QUOTE(Alydor @ 5 Jan 2011, 14:41) ba baieti.. nu mergeti sa va luati slipul si sa faceti o plimbare in parc? Ambii doi? ca-s minus 7 grade... poate va racoriti Suma respectelor, Alydor Da...sa ai tu stire cu doi tembeli in parc...asta-i modul nostru de protest...eu ii zic ca nu-s de acord cu protestul el ma face idiot...na, doar a citit o duba de carti Suma ![]() This post has been edited by OAP: 5 Jan 2011, 13:47 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și-ți cade mâna s-o faci?
Sau nu știi unde/când/cum și (repet) încerci să te scoți? ![]() This post has been edited by DragosP: 5 Jan 2011, 13:49 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
@DragosP: nu bre, da asa mai schimbam si noi o vorba, doua...
![]() |
--------------------
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 5 Jan 2011, 13:32) @cdadan, eu nu am criticat protestul, ba chiar am fost de acord cu orice forma legala de protest si cum asta cu platitul cu maruntis este legala, eu sunt de acord cu ea. Nu sunt ca milogii care nu au bani de cauciucuri, dar se dau fanfaroni la pompa. Asa e, am citit in graba si am crezut ca generalizezi. Gresala mea ... ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
oapule io ziceam sa va calmati... da' na... de unde nu e minte nici Doamne-Doamne nu cere... Si daca e sa fie stire sper sa nu va vad la alea de ora 17...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 5 Jan 2011, 14:54) ... da' na... de unde nu e minte nici Doamne-Doamne nu cere... Merci... |
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tb sa fii mai intelegator cu Rickeliu, munceste mult pentru cat poate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
@vijelie: promit
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Altii fac razboaie ptr petrol si v-ati gasit si voi sa protestati in benzinarii. S-a renascut stefan voda domle... sa mergem, sa facem, sa dregem sa iesim la lupta. Sa aratam la toata lumea asta cat de cocalari suntem ca natie. Sa dea domle Basescu benzina mai ieftina ca doar de aia e presedinte, nu?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Richelieu |
![]()
|
Vijelie, ti-ai gasit tovarasi de joaca. Pe ei nu-i deranjeaza ca deraiezi la nesfarsit pe acelasi sant din discul de vinil.
|
--------------------
0.00
%
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
cardinale, ride ciob de oala sparta. mai alaltaieri ma gratulai pe mine pe linia cine se aseamana se aduna.
|
--------------------
*
*
*
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
facem ca la ocol, comasam pricinile?
|
--------------------
*
*
*
|
|
vijelie |
![]()
|
Facem coalitie, sa fie minoritar, ca aia care muncesc mult.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Richelieu |
![]()
|
Alizeu, as fura si eu asfalt, dar nu am loc de tine si de trupa ta.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
vijelie |
![]()
|
Esti off topic, vorbeam de munca, de 2 joburi, de nopti pierdute, de...
![]() Stii tu. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Richelieu |
![]()
|
Alizeu, e pacat ca tu si tribunul sa vorbiti despre munca din auzite. La nopti pierdute probabil ca va pricepeti, eventual mai pierdeti si cate o vara.
|
--------------------
0.00
%
|
|
vijelie |
![]()
|
Invata-ne!
![]() Vrem sa te ajungem din urma! Promit solemn ca la vara te pun pe finisor, sa vezi cum din 4 cm de asfalt facem doar 3 cm, sa mancam si noi o paine alba. This post has been edited by vijelie: 5 Jan 2011, 15:27 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 06:31 |