Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
![]() ![]() ![]() |
Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
sa nu se confunde cu protestul din topicul care abia a ajuns pe pagina 2. sau cu protestul din topicul nou care se va deschide peste 3 zile. cand ajunge asta pe pagina 2.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De velantainsdei ii voi oferi iubitei un.. plin cu benzina.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
are scuter?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bricheta Zippo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici macar, dar gestul conteaza.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am ajuns la concluzia ca si eu sint direct influientat de pretul benzinei prin pretul gazului care si el a crescut artificial pentru a se tine la acelasi nivel fata de benzina , din vara cind era 2 lei acum a ajuns la 2,66 ca orcum gazul de-l bag eu e bulgaresc asa ca nu vad decit profitul patronului , daca scade pretul benzinei scade si pretul gazului , oricum sint avantajat deocamdata daca nivelul gazului este 1/2 din benzina ca oricum fac dublu km cu aceeasi bani adica cu 50 lei fac 200km
daca ar fi dupa mine sigur dau faliment , bag benzina de 50 lei la 1- 2 luni iarna si la 3-4 luni vara asa ca.. io ii @ut de mult in gura |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
GAzul va costa mereu intre 50 si 60% din pretul benzinei.
This post has been edited by corbex: 5 Jan 2011, 16:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Am mers la cumparaturi la Billa din Micro 39 Galati in seara asta... Cand dau sa pun produsele pe banda rulanta sa ajunga la casa, vad o cucoana impreuna cu fiica-sa ca pun pe masa o punga... surpriza... plina-plinuta cu banuti de 0.01, 0.1, 0.5 lei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In US in urma cu cativa ani unu` sucarit pe fisc a adus nu stiu cati saci de `jde kile de monezi sa-si plateasaca birurile.Cica a fost istet si le-a amestecat existand un precedent cand fiind sortate aia le-au cantarit. Deci nimic nou sub soare
![]() This post has been edited by bion: 5 Jan 2011, 19:29 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Jan 2011, 20:28) Prima data am citit despre un caz asemanator prin anii 80...era vb de un arbitru de fotbal care a nemultumit gazdele...ce trebuiau sa achite onorariul...pe de alta parte cand am vrut sa scap de vre-o 9 euro in monezi in Paris (Auchan-ul din La Defence) am fost refuzat politicos...iar in Vienna am crezut ca ma bate o maimuta (avea inele si oase in urechi si nas) cand am platit o Cola pe strada cu monezi...mai mici ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Conform legii(in RO cel putin) sunt obligati sa iti accepte monezile.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Peste tot sunt obligati, dar nu stai sa te tiganesti prin magazine...da, daca vrei sa faci "caterinca"sau "protest"" e altceva...da trebuie sa ai nervi si timp de asta...pe de alta parte in romanica daca te duci cu monezi la banca iti spun pas...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu te cred, mai ales la banci.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Eu mi-am gasit metoda de protest: am scazut consumul cu 1 L la suta de km. Asa ma impac si pe mine si pe domnul portofel, ca apelez mai rar la serviciile sale.
![]() This post has been edited by AmunDei: 5 Jan 2011, 21:30 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Impartaseste-ne si noua minunea.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
E usor. Reduci suta cu 25%.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Deci i-a scazut consumul de la 5 la 4?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Nu, de la 6 la 5.
In cazul turbatei tale, ai putea sa reduci si cu mai mult de 1 L ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pune-i ma si auspuf. macar de forma.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() imgrenault_20laguna2.jpg ( Size: 91.66k ) Number of downloads: 273 Cam trebuie sa tai spoilerul. Merita? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' la noi la Megane cum ne punem grecule? Că văz că te pricepi.
Se știe că la Megane gura tobei este îndreptată în jos, sub caroserie și nu se vede în exterior. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Asemanator ca la Lancer, da' mai lung.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
trebuie sa facem un protest mare..ne strangem toti membrii dacia club si il sacrificam pe unul din noi ca semn de dispret fata de autoritati...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ii dam sa bea pana crapa.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
Parca topicul asta era despre protest ci nu despre niste masini frantuzesti
![]() |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
/s/ci/și.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 06:33 |