Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
![]() ![]() ![]() |
Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Esti consecvent bre. Tu si japonezul ala pentru care WW II a durat pana prin anii '70.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai pe mine ma doar in cot de bocotarea lor. De exemplu Lukoil-ul l-am boicotat toata viata. N-a dat faliment. Nu ma intereseaza protestul deloc, doar ca au ajuns preturile atat de sus, incat orice varianta mai ieftina imi surade. 30 de lei scutiti la zece litri nu-s chiar de colea.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(GIC @ 9 Feb 2011, 12:25) HSBP ! Da' stiu ca o cauti cu lumanarea! Eu sunt mai pacifist de felul meu dar deja incep sa zic Rodi si sa trag apa. Cand au venit pe acest forum si au creat acest topic @Markos a mintit cum ai citit si i-a indus in eroare. Eu am primit pm cu intrebarea de la protestatari ce facem @Rodi, ,, o punem de un protest ? " Le-am spus adevarul, cum vi-l spun si voua. A spune adevarul nu inseamna a o cauta cu lumanarea, adevarul iese la lumina si minciuna face HSBP ! Si daca dumneata faci ce faci si tragi apa peste aceasta infractiune forumistica, forumul tot nu este toaleta noastra. This post has been edited by rodi: 9 Feb 2011, 17:01 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Eu mai protestez pana vine primavara, ca dupa s-ar putea sa ma dau pe carrera 100
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rodi @ 9 Feb 2011, 16:59) Eu am primit pm cu intrebarea de la protestatari ce facem @Rodi, ,, o punem de un protest ? " nu e voooieeeee ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
Cu ata mai mult ,,de ce " in public ai mintit si i-ai trimis la mine.
|
--------------------
---
---
---
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Raspunsul Petrom la boicot.
Attached thumbnail(s) raspuns_petrom.jpg ( Size: 60.41k ) Number of downloads: 377 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
rodi |
![]()
|
Markos, prin minciuna manipuland colegii, a scapat nesanctionat, in ciuda gravitatii faptei.
|
--------------------
---
---
---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asta e, avantajul grecului, in ciuda gravitatiei, a scapat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(rodi @ 9 Feb 2011, 16:59) Cand au venit pe acest forum si au creat acest topic @Markos a mintit cum ai citit si i-a indus in eroare. Eu am primit pm cu intrebarea de la protestatari ce facem @Rodi, ,, o punem de un protest ? " Le-am spus adevarul, cum vi-l spun si voua. A spune adevarul nu inseamna a o cauta cu lumanarea, adevarul iese la lumina si minciuna face HSBP ! Si daca dumneata faci ce faci si tragi apa peste aceasta infractiune forumistica, forumul tot nu este toaleta noastra. QUOTE(rodi @ 9 Feb 2011, 17:13) Eu cred ca ori tu esti prost ori tu esti prost ca SBP daca inteleg ceva. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sincer sa fiu am cam ajuns la capatu' suportabilitatii. Atita imbecilitate rar mi-a fost dat sa-ntilnesc!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si mai zici ca esti om umblat prin lume.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
Rodicule, incearca sa ne mai zici odata, dar in propozitii scurte, sa nu aiba mai mult de 4, 5 cuvinte. Poate asa reusesti sa-ti duci ideea pana la sfarsit.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Se pare ca primul efect al protestelor (boicotarea benzinariilor) nu s-a lasat asteptat: pe anul 2010, Petrom a raportat un profit cu 84% mai mare fata de 2009.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La Rompetrol motorina e mai scumpa ca benzina
![]() |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut ieri plinul la MOL, Diesel = 5,4RON/l, ce-i drept cu EVO
23 Feb 2011, 17:17: QUOTE(zanzie @ 23 Feb 2011, 12:33) Se pare ca primul efect al protestelor (boicotarea benzinariilor) nu s-a lasat asteptat: pe anul 2010, Petrom a raportat un profit cu 84% mai mare fata de 2009. Ala tine de cu totul altceva, nu de protestu` lu` peste This post has been edited by OAP: 23 Feb 2011, 16:17 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
radian |
![]()
|
Primul efect al protestului (boicotul benzinariilor) din ianuarie 2011 a fost cresterea profitului in 2010 fata de 2009...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Logic
![]() ![]() |
--------------------
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am protestat si eu azi , am mers pe jos
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
radian |
![]()
|
Se vede de acuma, pretul carburantilor creste aproape zilnic...
Cum sa stau??? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
zanzie |
![]()
|
Am facut haz de necaz, dar se ingroasa gluma.
"Stay tuned" e o expresie; inseamna sa fii atent si sa urmaresti in continuare un anumit eveniment. In cazul de fata, evolutia pretului/protestul soferilor/profitul companiilor ce vand petrol. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
dupa ce de 2 luni jumatate sunt in greva fata de statiile de carburanti, am trecut la pasul urmator si de doua saptamani am intrat si in greva fata de societatile de asigurare rca.
SIC! |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Urmeaza greva foamei.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kxz |
![]()
|
asta e partiala.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dadane, am incercat si io Efixu', dar la cantitati de criza : 5 litri, de 500 de mii, etc. Acu' facui un plin, sa vedem ce zice.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Tre' sa mearga brici.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Uhm...
![]() Concluzie: mwe petrom! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:31 |