Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
![]() ![]() ![]() |
Cred ca este timpul pentru Adevaratul protest., Cititi dacioti....
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vai, mulțumesc!
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dragul meu prieten dunarean (a nu se intelege ca fac vre-o aluzie la pluta) nu am nici o problema (scuze nicio) cu tara ci cu multi dintre aia care o populeaza. Ceea ce se intampla la benzinarii e de o penibilitate dusa la extrem. Atunci cand anumite statii au redus foarte mult pretul pentru o ora am vazut aceeasi manifestare a instinctelor ancestrale (sti ca ne tragem din maimute....si tu bineinteles, da dintr-o maimuta care stia bine cu ï"-urile) la fel de penibile. Papagalii aia cu protestul habar nu au "care-i treaba cu pretul" la benzina (cca 60% inseamna taxe si accize impuse de stat nu de firmele petroliere). Faca asta pentru ca li se pare "cool" se mai vad pe la tv, au ce povesti atunci cand se vad sa mai sparga seminte. Nu-ti doresc sa prinzi cozi atunci cand tu te grabesti si vrei sa alimentezi. Aia nu se grabesc niciunde. Zicea unu pe aici ca el sta cu curu`pe titei si gaze si ca de ce sa plateasca el taxe...ete de aia ca hidrocarburïle nu sar singure in rezervor....cat despre statul pe scaun si datul cu parerea ce pot sa spun?...eu la benzinarie fac plinul si platesc cat mai repede ca de obicei am treaba in alta parte de aia nu-mi convine sa intlnesc nesimtirea romaneasca si acolo
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vezi că ai mai ratat niște "i"-uri, da' am cel puțin o obsesie, știu, asta e!
Cât despre trasul din maimuțe, dă-mi voie să nu fiu de acord, cu toate că uitându-mă în jur, și chiar la tine, încep să mi se năruiască convingerile. L.E. "Vre-o" se scrie "vreo". ![]() This post has been edited by DragosP: 5 Jan 2011, 09:10 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 5 Jan 2011, 09:57) @Dragos: deja incepi sa ai adepti...un lucru bun de altfel...in general forta liderilor se bazeaza pe masa de manevra adulatoare...in general cu minte putina si usor de manipulat 5 Jan 2011, 10:14: QUOTE(DragosP @ 5 Jan 2011, 10:09) Cât despre trasul din maimuțe, dă-mi voie să nu fiu de acord, cu toate că uitându-mă în jur, și chiar la tine, încep să mi se năruiască convingerile. L.E. "Vre-o" se scrie "vreo". ![]() Ai vrea tu sa fii singura maimuta ![]() This post has been edited by OAP: 5 Jan 2011, 09:14 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ma baietica sa stii ca esti dus.....daca si eu sunt adeptul braileanului atunci ......sigur ai nevoie de ceva medicatie caci este tratabila obsesia ta...
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
OAP |
![]()
|
@lau: hai sa iti explic ceva: din punctul meu de vedere "braileanu`"e un tip istet (Dragos tu nu citesti astea) cu care soarta a fost nedreapta si l-a facut moderator
![]() edit: completare: baietica-i spui lu`.... edit 2 ..-.. This post has been edited by OAP: 5 Jan 2011, 09:26 |
--------------------
.
.
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
OAP |
![]()
|
da ma puteam sa jur ca o sa para cineva si cu asta...
edit : apara Amu`observ ce concetrare de ling-visti e la Braila ![]() This post has been edited by OAP: 5 Jan 2011, 09:39 |
--------------------
.
.
|
|
brvictors |
![]()
|
și atunci de ce n-ai editat?
QUOTE Amu`observ ce concentrare de ling-visti e la Braila tre` sa fie frustrant al dracu`... This post has been edited by brvictors: 5 Jan 2011, 09:42 |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
OAP |
![]()
|
http://dexonline.ro/definitie/concentrare
cat despre ling-visti"...las-o asa...te-oi prinde tu candva ![]() |
--------------------
.
.
|
|
HondaD |
![]()
|
![]() Enigmele Dacieii... Group: Members Posts: 77 Joined: 27 July 09 From: Dej,Cluj ![]() |
QUOTE(OAP @ 5 Jan 2011, 09:36) da ma puteam sa jur ca o sa para cineva si cu asta... edit : apara Amu`observ ce concetrare de ling-visti e la Braila ![]() Oap stai linistit ca nu esti singurul in situatia asta ![]() si eu "ma bag" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Estate Gt-Line 1.33 140cp 2018 Grand Scenic 2011 1.6dci 130cp 330k
Master 2019 2.3 dci 170cp Trafic 2013 2.0dci 115cp 180k 2 x Megane 1.4 16v 1999 480k & 190k Ex 1310 1.4 1993 |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(HondaD @ 5 Jan 2011, 10:48) Oap stai linistit ca nu esti singurul in situatia asta ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
brvictors |
![]()
|
@OAP
Stiu ce inseamna "concentrare"...cu "concetrare" am niste nedumeriri. Cit despre "ling", nu ma bag, nu-ti comentez pasiunile, ci doar gramatica. |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
Ba nu conteaza cum o scrii conteaza cum o pronunti!
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(brvictors @ 5 Jan 2011, 10:51) @OAP Stiu ce inseamna "concentrare"...cu "concetrare" am niste nedumeriri. concetrare = concentrare fara "n"...ce draq e greu de inteles ![]() |
--------------------
.
.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Chiar toate topicurile de la cafenea se transforma in certuri personale si injuraturi mascate intre cativa useri?? Faceti nene un topic special pentru certuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
OAP |
![]()
|
@vet: atata timp cat nu vor intelege ca nu toti trebuie sa avem aceiasi opinie vor fi certuri...e in firea omului sa se ataseze gastii si sa adopte ideile acesteia...daca unul vede altfel lucrurile e pus imediat la colt...sau ma rog se incearca...
|
--------------------
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(OAP @ 5 Jan 2011, 09:06) Papagalii aia cu protestul habar nu au "care-i treaba cu pretul" la benzina (cca 60% inseamna taxe si accize impuse de stat nu de firmele petroliere). Prietene, fara suparare, pe baza afirmatiei tale (relativ corecta dealtfel) demonstraza ca pretul benzinei a evoluat corect si logic in ultimii 3 ani. Pune in costuri pret petrol, curs dolar, acciza si curs euro (pentru acciza). Astept cu nerabdare. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 5 Jan 2011, 11:18) pe baza afirmatiei tale (relativ corecta dealtfel) demonstraza ca pretul benzinei a evoluat corect si logic in ultimii 3 ani Nu, nu am vrut sa spun asta. Eu nu pot face o analiza corecta deoarece nu am toate datele ëcuatiei" ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Acum vreo 2 luni mai erau niste idioti care faceau circ ca lor nu le trebuie cauciucuri de iarna pentru ca ei merg cu masina doar dimineata devreme si seara tarziu si atunci circula incet si sigur. Azi aceiasi idioti se plang ca ei se grabesc si aia care protesteaza la benzinarii ii tin din treaba. Dracu sa-i mai inteleaga!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dracu' va mai intelege si pe unii din voi, cardinale. Nu ma plang de benzina care ajunge in rezervorul meu, da-o dracu', dar pretul carburantului afecteaza tot si pe toata lumea. Painea, faina, laptele, toate tampeniile alimentare si nealimentare.
Confortul se plateste? Expicati-i va rog (pe acelasi principiu) si pensionarului ala amarat ca trebuie sa dea mai mlti bani pe paine. OAP: ca tot sunt in concediu si am timp liber, mi-am facut o ambitie. Am scos datele de care tie iti lipsesc ![]() ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
da, nu-i asa ca numai la painea de la gura pensionarilor va ganditi...
ca painea se face cu benzina. nu va vad sa va plangeti ca e gazul sau curentul scump... nuuuu.... benzina dom'le doare. restu' nu conteaza. la asa popor, meritam benzina si 10 lei. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 5 Jan 2011, 11:57) OAP: ca tot sunt in concediu si am timp liber, mi-am facut o ambitie. Am scos datele de care tie iti lipsesc ![]() ![]() @sony: acum cateva luni idiotii la care faci referire afirmau cu totul altceva; afirmau ca legea aia data de azi pe maine afecteaza o mare masa de categorii defavorizate. Raspunsul vostru (al unora) a fost "da-i in plm , n-au bani de cauciucuri sa stea acasa"...pe acelasi principiu cineva poate afirma "n-ai bani de benzina stai acasa". Pe langa asta explicau ca dimineata devreme si seara tarziu sansele sa te caute politia la cauciucuri sunt minime. Apropo tu ai cauciucuri la duba? ca daca ramai inzapezit draqu te mai scoate ...cica pe alocuri zapada depaseste si 50 de cm, sa nu te puna aghiuta sa cobori... |
--------------------
.
.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
eu am cultivat griu in gradina in vara, l-am recoltat in toamna, am moara antrenata cu lant de bicicleta, am facut faina, in beci creste drojdie, am facut piine, nu ma intereseaza pretul carburantilor.
tot peste vara am pus si o pepiniera de stejari cu crestere rapida in fundul curtii, cind a dat frigul i-am taiat, am rugat-o pe vecina sa-mi remita fiecare numar din tabu, ea fiind abonata, am lemne, am cu ce sa le aprind, nu ma intereseaza pretul gazului. am chemat un vecin, fost putzar, mi-a sapat putz, am achizitionat cal, am taiat un stejar rapid si am facut o roata de apa, am antrenat-o cu calul, am fintina si pompa. am cules prune, am facut tuica, calului nu-i e frig. am fost la buzias si am capturat cu nuci vreo doua sute de veverite, le-am pus in custi invirtibile conectate la dinamuri legate in paralel la un UPS APC, am curent. am capturat pina si-o femeie, ii dau piine si tuica contra jucarie. voi de ce nu sinteti in stare sa va descurcati? |
--------------------
*
*
*
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ciorapii se rup greu si de la ciocolata se baseste.
|
--------------------
*
*
*
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 5 Jan 2011, 10:35) Acum vreo 2 luni mai erau niste idioti care faceau circ ca lor nu le trebuie cauciucuri de iarna pentru ca ei merg cu masina doar dimineata devreme si seara tarziu si atunci circula incet si sigur. Azi aceiasi idioti se plang ca ei se grabesc si aia care protesteaza la benzinarii ii tin din treaba. Dracu sa-i mai inteleaga! In 2 luni se mai schimba programul omului .... ![]() Legat de aceasta forma de protest....sunt total de acord cu ea, atata timp cat nu ma afecteaza. Si la cat de multe benzinarii exista....in mod sigur nu ma va afecta. In mod sigur daca acest protest va da rezultate (desi ma indoiesc sincer), ma voi bucura de scaderea preturilor la carburanti. Dar, din pacate eu mi-am luat masina si o folosesc in scopuri foarte mercantile. Pentru mine masina produce bani...deci are nevoie de combustibil. Fara ea sunt mort. Daca mai eram si eu student....cu ceva timp la dispozitie si cu masina lu' taticu .....cred ca ma ocupam cu placere de acest protest. Oricum, parerea mea este ca, trecand peste partea cu accizele, preturile carburantilor sunt dictate de cerere si oferta. Atata timp cat cererea este mare...preturile vor continua sa creasca. Pana cand? Dracu stie. Imi amintesc de perioada cand econimia "duduia"....si cand nu te mai putea misca prin Bucuresti cu masina.... . Acum...desi nu pot sa spun ca traficul este lejer....s-a ameliorat mult. Cred ca fata de anul 2007 cererea de carburanti a scazut mult. S-a simtit asta in pretul carburantilor??? A scazut cineva pretul din cauza scaderii cererii??? Nu.... . Din contra. In Romania asta mirifica....scaderea cererii este si o sa fie acompaniata de cresterea pretului. Vand un volum mai mic...la un pret mai mare....castigul ramane constant. In mod sigur exista un numar mare de oameni care au absoluta nevoie de masina si care vor plati oricat pentru a se putea folosi de ea. Dupa aceasta ultima ninsoare, in parcarea centrului comercial de la Baneasa am vazut muuulte masini care se "jucau" pe zapada. Erau cel putin 30. Nu stiu din ce motiv, dar am vaga senzatie ca cel putin 80% din ei se vaita de pretul carburantilor. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:12 |