ABS logan prestige, 1.6 16v
![]() ![]() ![]() |
ABS logan prestige, 1.6 16v
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce pareri astepti?
Preturile le gasesti la bursa. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
pareri?
chiar are UC la abs loganul? cat costa la dezmebrari? la cate anunturi sunt la bursa... |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.075 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, are computer separat, este pe grupul hidraulic. Din ce stiu eu vine ca o singura piesa, cel putin catalogul Bosch asa zice.
Hidroagregat/combinație cu aparat de comandă, ABS(ABS 8.0 m ASG) - cod - 0 265 232 199 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IF02ZVH |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 November 10 ![]() |
QUOTE(rue @ 18 Dec 2010, 12:56) tocmai m a sunat un amic cu prestige si ma intreaba cat costa ca i s-ar fi stricat "computerul de abs". nu stiam ca are UC separata pt ABS daca daca asa i/au zis mecanicii... astept pareri, preturi etc. cred ca se orientaza la ceva din dezmembrari. e posibil dar chestia asta se inrtampla f rar. sa verifice mai intai senzorii de ABS, eventual sa curete rotitele dintate pe care le citesc senzorii si in spate la tambiri la fel. mie unul imi e greu sa cred ca s-a stricat unitatea ABS |
--------------------
dacia
logan
2008 prestige
|
|
rue |
![]()
|
cica a fost in service si i a zis de pe interfata defectiunea.
pretul la service: 1800 ron.. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io cred ca incearca sal fraiereasca mecanici sa il rupa de bani aiurea.
si mie mie greu sa cred ca sa busit unitatea de comanda.da nu e totu imposibil.si la vectre era odata problema asta ,da acolo se rezolva cu refacerea unor lipituri reci pe cablaj. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:39 |