Test Drive 3 Zile!, dai masina si 3 zile ai orice opel
![]() ![]() ![]() |
Test Drive 3 Zile!, dai masina si 3 zile ai orice opel
edyus |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|||
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Si ce te faci daca nu-ti mai da Loganu si te lasa cu Opelu?
![]() ![]() Si fa modificarile la profil ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
am facut si eu inscriere si nu m-a sunat nimeni. mentionez ca ieri am sunat la ei .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat ca zilele astea imi vand masina personala
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Din pacate in Tg Mures nu se poate. Si pana la Brasov nu ma duc pentru asta. Mi-ar fi placut. Sunt tare curios care-s conditiile din contract. In orice caz, ideea e super.
later edit. Am gasit si contractul... This post has been edited by romulus: 4 Apr 2005, 16:10 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
M-am inscris si eu. Astept un Astra sa vad ce-i poate pielea. Daca faza ar fi pe bune chiar as fi misto.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
romulus |
![]()
|
Mdaaaaa Citit contract. Zice ce obligatii ai, mi se par corecte. DAR ce nu zice in contract e ce se intampla cu masina TA. Daca lipseste ceva din Opel, platesti. Dar daca lipseste din a ta cat timp sta la ei? Sincer, m-as fi mirat sa fie ceva trecut in contract care sa te protejeze si pe tine. Adica tu-ti asumi responsabilitatea pentru masina lor, dar ei nu-si asuma responsabilitate pentru masina ta... Sau nu am citit eu bine?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ti-e clar ca se plimba aia de la reprezentanta...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
romulus |
![]()
|
Nu zic nu, dar sa fie prevazut in contract ca ei au dreptul sa foloseasca masina in intervalul asta de timp
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Da e obligatoriu sa le lasi si cheile de la masina ta ? Poate ca le lasi doar masina acolo in curte ... zic si io ...
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
romulus |
![]()
|
Nu ma intereseaza, ca si asa nu ma bag. Ce ma deranjeaza e ca in tara asta aproape peste tot ti se impune un contract in termenii "lor". Eu cred ca un contract ar trebui sa-l poti negocia. Peste tot ti se impune. Vrei, bine, nu vrei, treaba ta. Si de obicei sunt prezentate pe larg obligatiile tale si omise multe detalii privind obligatiile "lor". In cazul de fata, Da, nu au decat sa se plimbe cu masina pana or vrea. Eu sunt obligar sa predau masina cu rezervorul plin. Ei? Daca fac accident, platesc reintregirea asigurarii. Ei? Nu ca ar merge cu jaful meu. Dar de ce nu zice ce fac cu masina mea.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm.... doar sa puna mana pe masina iti dai seama o am de doua zile!!!
Nu stiu ce scrie in contract poate mi-l trimiti si mie sa il studiez dinainte.......sau il postezi cumva. Eu cred ca nu stau ei in masina ta , pur si simplu o iau ca gaj sau ceva de genul asta....si plus mai vezi si tu inainte si dupa cati kilometrii are masina nu??? A ma aplicat un prieten si el ia o vectra ![]() ![]() PS: ... o sa modifc si profilu' dar eram entuziasmat cu chestia asta ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
contractul este tot acolo (pe site)
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
romulus |
![]()
|
Pai contractul e pe acolo pe undeva in josul paginii de la linkul dat. Nu trebuie sa se plimbe cu ea. E suficient ca cineva sa ti-o loveasca in curtea lor in timp ce era la ei in custodie.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
edyus |
![]()
|
thanks pt indiciu ... orbu gainilor!!!
Hmm pai cred ca merita loganu pe o astra nu??? ![]() Oricum peste 2 zile ma duc acolo sa vb cu ei sau cu "ea" ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
pai daca o lasi la ei ti-o spala si gratis!!!
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
edyus |
![]()
|
Totusi trebuie sa fie ceva nu? nimic nu e gratis cu siguranta....
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
Marmota |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 20 March 05 From: Bucuresti ![]() |
buna ideea. tot eram curios sa vad cum merge un astra.
cat despre masina lasata la ei, singura problema e sa nu o pocneasca cineva in parcarea lor, ca de plimbat cu ea: nu-i vad in daciuta mea ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B xx HVA
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Am facut si eu inscrierea la o vectra!Sa vedem daca voi fi contactat!Prea putin ma intereseaza ce se intimpla cu masina mea atita timp cit nu e lovita,zgiriata sau mai stiu eu ce in sensul asta!Poate sa o alerge aia cit vor ca tot nu vor reusi sa o faca mai mult decit mine ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
romulus |
![]()
|
Tocmai asta ziceam. Presupunand ca ti-o loveste... nu ai nici o acoperire pe baza contractului cu ei. Deci nu ai drepturi, ai doar obligatii. Ar fi interesanta opinia unui jurist. Si faza ca se plimba cu masina mea. Nu au decat. Dar eu sunt obligat sa las rezervorul plin la opel nu? Ei au vreo obligatie in sensul asta? Repet Pe mine ma deranjeaza felul in care se fac contractele in tara asta. Mai exact, faptul ca ti se impune un contract de genul asta fara posibilitate de minima negociere.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
|
|
edyus |
![]()
|
Sunt perfect de acord cu tine. Nu cred ca e corect sa se puna problema de maniera asta, o gramada de asigurari pt ei si pt tine nici una.
O sa ii dau contractul unui prieten de al meu sa vad ce zice..... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu vad titlul asa: "Test Drive 3 Zile!" In ultimele posturi o tineti in contracte, adica OFF-TOPIC. Nu zic, subiectul asta cu contractele este foarte interesant, dar atunci creati un thread pe aceasta tema.
Vad rog, stay ON-TOPIC, altfel inchid pana apare unul din noi cu un OPEL pentru Test Drive. Sa ne anuntati. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Neaparat trebuie sa lasi masina la ei, si daca nu ai masina, nu mai poti face testul?
Am citit contractul, nu cere sa lasi masina proprie in custodia lor, doar la parte de termen si conditii, care este separat de contract. Corect mi s-ar parea ca si pentru masina proprie sa se faca un PV de predare-receptie in aceleasi conditii care le cer ei. Daca dupa trei zile o gasesc fara accesorii sau cu defectiuni(fara stergatoare, parbriz crapat etc) trebuie sa ma despagubeasca. Nu cred ca e off-topic partea de contract, nu poti face drive-test fara anumite responsabilitati. This post has been edited by BAC: 5 Apr 2005, 08:56 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
edyus |
![]()
|
Repet conditiile prezentate mie de catre o tipa de la dealer opel:
-permis mai vechi de un an -autoturism proprietate personala nu mai vechi de 6 ani -masina se acorda pt pers fizice maxim 2 zile , 3 zile pentru persoane juridice -semnarea unor contracte acte etc.. Eu am rezervat un Opel Astra in perioada 15-16 April deci mai am ceva de asteptat ![]() Inca ma mai gandesc, probabil ca dupa o discutie cu iei care ar trebuii sa aiba loc in 2 zile o sa ma hotarasc. Am mai vb cu un prieten care sta mai mult prin Germania si acolo chestia asta ar fi destul de frecventa si nu pr 2-3 zile ci pt 1-2 sapt:P Oricum ideea e super si sper sa prinda bine si pe la altii !!! ...cine stie poate in viitor sa te plimbi cateva zile cu loganul 1,6 16 V! |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Ce mai regula, trebuie sa ai un autoturism nu mai vechi de 6 ani. Asta e discriminare. Numai astfel de posesori pot cumpara Opel?
This post has been edited by BAC: 5 Apr 2005, 09:42 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
La termeni si conditii la ei pe site nu zice nimic de vechimea masinii personale ... !!?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce nu am inteles eu foarte bine este partea cu masinile in leasing .... utilizatorul va trebui sa obtina in prealabil acordul proprietarului sau nu este nevoie ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut la toata lumea!
Aseara in jurul orei 19.00 m-am inscris si eu pt un test-drive, pt inceputul lunii Mai. Acum 10min.(11.00) am ramas placut surprins cand m-au sunat sa ma intrebe cu ce model doresc sa efectuez testul si cu promisiunea de a-mi reaminti cu o zi inainte, ora la care trebuie sa ma prezint. |
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
"autoturism proprietate personala nu mai vechi de 6 ani"
![]() ![]() ![]() Abia ma abtin sa nu-i injur...asta-i culmea discriminarii....ce daca am Dacie mai veche de 6 ani asta nu inseamna ca n-as avea fata de test drive ????De cacao faza..... PS:Chiar dc nu scrie in contract asta CLAR e unul din punctele de baraj..... Da daca te duc la dealer si zici ca vrei sa a cumperi Opel si cobori dintr-o cazatura de dacie atunci te servesc nu?Acolo nu mai conteaza ca deh vine prostu cu banu' in buzunar.... Mda deci am aplicat degeaba.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Marmota |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 20 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 5 Apr 2005, 12:12) "autoturism proprietate personala nu mai vechi de 6 ani" ... PS:Chiar dc nu scrie in contract asta CLAR e unul din punctele de baraj..... Da daca te duc la dealer si zici ca vrei sa a cumperi Opel si cobori dintr-o cazatura de dacie atunci te servesc nu?Acolo nu mai conteaza ca deh vine prostu cu banu' in buzunar.... Mda deci am aplicat degeaba.... Aha, si eu la fel. Dar daca ma duc la el si ii spun ca as fi dispus sa-l cumpar si vreau sa fac un test drive, mi l-ar da probabil. No comment. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B xx HVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 08:19 |