Intrebare Solenza Europa, Potrivire AC si Servo
![]() ![]() ![]() |
Intrebare Solenza Europa, Potrivire AC si Servo
Paco_il |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
intreabal pe userul Vladd
This post has been edited by ramsen: 3 Jan 2011, 16:50 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vladd mi-a spus asta vara ca instalatia de AC este de la Solenza. Mi-a mai spus ca a schimbat si UCE sau UCH ca acea pe care o avea el nu "mergea".
Servodirectia mi se pare ca e de la Clio... dar nu mai exact minte... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu este nevoie sa schimbi UCE/UCH daca montezi A/C.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
vreau sa pun daca e si AC si servo, daca tot i-au o masina lovita. eu ma gandeam la un logan. oare nu se potriveste?
This post has been edited by Paco_il: 3 Jan 2011, 21:49 |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai se potriveste traseul de la AC de Logan pe Solenza? Compresorul este acelasi?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot cumperi masina cumpara o slz ca sa nu te complici. La logan difera aeroterma, si multe altele.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Deci masina pe care era instalatia de Ac avea UCE pe cand eu aveam UCH, am renuntat la UCH sa nu mai refac instalatia electrica, vroiam sa termin operatiunea intr-o zi.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Paco_il |
![]()
|
@ anecula_08, si mie imi convine sa iau o solenza, dar sti si tu cred, ca nu prea se gasesc asa usor.
@vladd, poti sa imi dai si mie mai multe detalii te rog frumos, dupa ce masina ai luat? eu sunt cel mai mult interesat de AC si servo, daca ar mai fi si geamuri electrice fata. ![]() This post has been edited by Paco_il: 3 Jan 2011, 22:25 |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Compresorul de a\c e acealasi pt dsn,slz,logan si parca.....cielo.
Banuiesc ca si radiatoarele de a\c,prinderile pe motor(la dacia),suporturile,rolele intinzatoare si curelele. Difera aerotermele,radiatoarele,gmv-urile,traseul conductelor si butonul de comanda. La servo...hmmm.....nu prea stiu,dar........ar trebui sa se potriveasca tot de pe logan,mai putin caseta de directie. Sper ca ti-am fost putin de folos.........si nu te-am bagat in ceata mai rau. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Paco_il |
![]()
|
mersi puiu82,de retinut
astept si un raspuns mai concret si de la vladd care stiu ca a avut tot o solenza europa si a montat pe ea AC si servo |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
anecula_08 |
![]()
|
La supernova difera rola de la cureaua de a/c pt ca nu are si pompa de servo de antrenat. Aia de supernova trage cureaua iar cea de solenza apasa cureaua
![]() This post has been edited by anecula_08: 4 Jan 2011, 23:12 |
--------------------
Dacia Solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:45 |