aeroterma cn, racire ventilator bord cn??
![]() ![]() ![]() |
aeroterma cn, racire ventilator bord cn??
sumi_nos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 18 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|||
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
daca iai pus bord cn ,punei si caloriferul original de sub bord cel vechi se anuleaza,si mai uitate mai bine la o dacie cu bord cn din fabrica,mai are unele modificari sila tabla din sptele bordului.uitate cu atentie,.
|
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
exact ,ce te-a mancat sa faci acolo ghiveci?si te plangi ca nu ai caldura.Aeroterma de CN e facuta sa traga aer de afara prin 2 guri centrale care la tine cred ca nu exista si daca ar exista e caloriferu cel vechi in cale.Punete si pune la punct acolo aeroterma si cum zice si colegu mai sus cu radiatorul ei original si ai sa vezi ca baga de nu ai aer,si sa nu uiti de capsule care cred ca nu le ai puse
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
sumi_nos |
![]()
|
nu am mai montat reglajul vacumatic pt ca nu aveam loc de motorasul de la stergator de parbriz...la modelele cu cn original e pozitionat altfel motorasul de la stergator.am desfacut azi bordul si am scos motorasul de acolo.
unul din carbuni ramasese blocat si nici nu mai culisa acolo pe canale. lam jmirgheruit un pic lam pus inapoi si merge bine cu turatie mare. maine montez inapoi si gata. de bagat baga mai multa si mai bn caldura cum am facuto eu cu 2 calorifere de caldura. dar acu o sa las climatizarea reglata pe recirculare si asa nu mai trage aer prin caloriferul vechi. |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
sumi_nos |
![]()
|
rezolvat.
se poate inchide . |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 12:25 |