credit imobiliar - vreo banca de unde se ia usor ?
![]() ![]() ![]() |
credit imobiliar - vreo banca de unde se ia usor ?
viulian |
![]()
|
||
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Din pacate usor nu mai exista in acest domeniu ... incearca totusi VolksBank ... eu am luat de la ei credit auto usor ... iar cativa cunoscuti imobiliar relativ usor (nu foarte usor ca tot atatea acte, adeverinte si poate un girant daca nu ai sotie cer si ei) ... oricum succes si mult calm !!!
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cel mai elegant si mai placut, am fost tratat la 2 banci BRD si Raiffeissen.
La BRD am putut sa ma inscriu pe internet pentru discutia cu ofiterul de credite, si suprinzator s-au tinut exact de programarile facute si in 2 zile am avut banii (adica azi am fost si am discutat ce acte am nevoie si o parte din formulare le-am primit chiar pe mail, iar a doua zi cind m-am dus cu actele am primit banii in cont imediat). La Raiffeissen, imediat ce am deschis gura m-a si preluat un ofiter de credite si mi-a dat toate explicatiile si indrumarile necesare. :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
raiff. sunt ok, dar din ultima mea evaluare conditiile cele mai misto le aveau cei de la volksbank (durata cea mai mare, 25 ani, etc...);
cred ca tre sa te incerci laastea, brd, raiff., volks, bcr (dar te umpli de nervi); restul au conditii sub astea; mai incearca la domenia credit, dar nu exceleaza la conditii; sau prieteni, familie, hehe.. |
-------------------- |
|
northwood |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Paulp, despre ce fel de credit vorbesti? Imobiliar? Pentru ca nu se poate sa fie asa de simplu si scurt, acolo e bataie mare de cap, cu precontract, evaluare, verificare acte de proprietate si acte cumparator, etc... |
||
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Stiu ce presupune un credit ipotecar :wink: , asta era un credit normal pentru nevoi personale, dar voiam sa subliniez faptul ca-ti poti usura o parte din etape chiar inainte de a ajunge la banca :wink: .
Iar BRD-ul are un site destul de bine pus la punct si care chiar e interactiv :mrgreen: . Normal ca la un credit ipotecar n-o sa-l capeti in 2 zile, dar e bine sa stii de la inceput ce ai de facut si sa fii ajutat. La BCR m-au frecat de m-am saturat pina mi-au dat banii :vmad: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa, hai ca se leaga. Asta vreau sa aflu, daca BCR hartuieste, daca X pune bete in roate si iei banii abia peste 2 luni, etc. smile.gif
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
skoburn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Em luat credit auto de la Volksbank si am fost foarte multumit astfel incat mi-am depus dosar pentru overdraft. Dupa 6 saptamani de la depunerea dosarului nu s-a rezolvat nimic, iar daca incerc sa iau legatura cu ei ma amana de pe o zi pe alta.
|
-------------------- |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Eu stiu ca Raiffeisen da "cel mai mult" ... dar depinde peste ce "ofiter de credit" dai ! Experientza proprie ... :x
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am luat creditul pt masina la BCR si a mers foarte usor, mi-a placut cum au lucrat. S-a vazut ca interesul lor era sa ma ajute sa obtin acel credit rapid. Un prieten isi ia casa prin Volksbank, a zis ca sint cele mai bune conditii momentan acolo!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am luat credit ipotecar la BCR in aprilie 2003 - de fapt am initiat procedura pe la inceputul lui martie, iar dupa mai bine de o luna aveam toate actele cu banca gata. O gramada de hartii, incompetenta in cel mai inalt grad (in sensul ca nimeni nu stia exact de la un capat la altul ce trebuie facut, trebuia sa stai de vorba cu mai multi ca sa te lamuresti) pe care insa am pus-o pe seama faptului ca era un produs destul de nou la vremea respectiva. In schimb ma enervez de fiecare data cand ma duc sa platesc rata...
Aud numai vorbe de bine despre creditul imobiliar de la Raiffeissen. Tot ce pot spune despre ei e ca atunci cand mi-am facut card de credit s-au tinut de cuvant in sensul ca in 10 zile de la depunerea dosarului aveam plasticul. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca toata lumea e amabila si zambitoare (spre deosebire de acriturile de la BCR :vmad: ) |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56...
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit numai lucruri bune despre Raiffeisen la ipotecare(nu stiu cum o fi la cele imobiliare) de al un angajat BRD!!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai luat cineva credit ipotecar/imobiliar? De la ce banca? In ce conditii? Care sunt bancile de evitat?
Ca ma bate gandul sa incerc sa-mi iau casa si as vrea sa stiu la ce ma arunc si ce ma asteapta. Multumesc. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat credit ipotecar acum 2.5 ani de la BRD - pe atunci conditiile erau bunicele (6%+LIBOR) intre timp s-au mai inrautatit (7.5+LIBOR, sau chiar 8 - nu stiu sigur ca nu m-a mai interesat).
LIBOR e in momentul de fata ~2.5 daca nu ma insel (n-am mai verificat de ceva timp). Experienta mea cu BRD e cam asa: + Au fost destul de operativi la dat creditul, nu am avut probleme deosebite + nu cer 'asigurare de viata' - cozi cand vrei sa depui banii, trebuie sa stai la 2 cozi nu doar la 1, functionari 'stil BCR'; trebuie sa depui sume mari sau sa iti faci e-banking, altfel e nasol. - m-au raportat cu restante in centrala de risc bancar, desi platisem la timp si mai aveam bani in cont pentru inca vreo 6 rate; dupa ce ca 'au comis-o', tot ei erau aia tafnosi si ofticati cand m-am dus sa le cer sa rezolve problema ca nu pot lua alt credit "ce? noi? sa rezolvam ceva? nu cred ca se poate... da' stii ce, acum sunt ocupat, ia valea si mai vino tu peste 6 ore cand am mai mult chef de tine. Cum adica iti trebuie acum o confirmare ca sa nu iti respinga aia creditul? Ce crezi ca mie imi pasa? Nesimtitule, nu ti-am zis sa vii peste 6 ore? Vrei sa chem paza? " (intelegi ideea). + Se rezolva totusi daca faci reclamatie la BRD pe site ![]() This post has been edited by vv: 3 Jun 2005, 09:24 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@VV
Multumesc. Am sa tin cont de aceste aspecte. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:59 |