rezervor
![]() ![]() ![]() |
rezervor
Besstie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 23 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B 48 WPH DJ Alex / Bestie
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: poti sa detaliezi mai bine ce vrei sa faci? Adica pe unde vrei sa scoti benzina? Pe la buson sau pe la alimentarea motorului?
Pe la buson nu se poate (e o sita, de principiu), iar pe la motor se poate face scotand furtunul din rampa si scurtcircuitand picioarele releului de la pompa de benzina ca sa alimentezi pompa... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Besstie |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2005, 08:41) Am si eu o intrebare: poti sa detaliezi mai bine ce vrei sa faci? Adica pe unde vrei sa scoti benzina? Pe la buson sau pe la alimentarea motorului? Pe la buson nu se poate (e o sita, de principiu), iar pe la motor se poate face scotand furtunul din rampa si scurtcircuitand picioarele releului de la pompa de benzina ca sa alimentezi pompa... Eu pe la buson vroiam sa scot. Stiam ca la Nova mergea si d-aia intrebam. ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sau scoti cu cana desfacand capacul de la rezorvor din portbagaj
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
George glumeste. Nu poti scoate. Pune si tu intr-o sticla cind alimentezi la pompa si gata.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Besstie |
![]()
|
Azi am scos. Pe la buson. Cu furtunul. Merge nemaipomenit
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sa nu crezi , dar poti sa speri .
inseamna ca la a ta a fost scoasa acea sita . sfatul meu e sa o pui la loc. de ce ... simplu, pentru ca si altii o sa poata sa scoata benzina pe acolo ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:39 |