protectie praguri
![]() ![]() ![]() |
protectie praguri
dex |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 23 October 09 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
2003
- gl-89-dex
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
tati, daca ti la masina (si daca masina merita) mergi la un service si fa un tratament anticoroziune .
This post has been edited by ionut.tanase: 12 Sep 2011, 09:26 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Oare de ce-or exista gaurile alea oblice, orientate anterior-posterior, din praguri ? Ca sa se scurga spuma poliuretanica din ele ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
nu am mai scris de ideea cu spuma poliuretanica .... e de "bula". cine dracu ar baga in praguri spuma ?? poate doar samsarii sa vanda tigaile in targ .
un om serios nu s-ar preta la asa ceva. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
corect, spuma se baga ca sa carpeasca gaurile din praguri, in niciun caz pt. protectie anticoroziva...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Ai ba nene spuma poliuretanica in praguri? Maine ce mai folosim? Chit de gresie la imbinarea dintre aripa si parbriz? Astea's tiganii facute de ciorditori ca sa vanda rablele in targ la suprapret. Te duci si ii faci tratament anticoroziv cum se spunea mai sus si cu asta basta. Sau celebrul ulei ars.
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
EXCLUS ... dar ABSOLUT EXCLUS "celebrul" ulei ars! EXCLUS!
Ori ULEI (nears ... adciatelea BUN) ori mers la un service sa iti bage ceara . |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Scuzele mele sincere, ma gandeam la cu totul altceva. Intradevar ulei nears se baga. Parca si ala de cutie era bun. T90 ala nu?
|
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
ionut.tanase |
![]()
|
ULEI sa fie. De motor ... de cutie ... nu conteaza .
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
ulei...ars sau bun...nu conteaza...eu am de 10 ani in praguri si sunt ca noi...si toata masina.
numai ulei ars am bagat in ea....cred ca am bagat prea mult ptr nu a ruginit deloc....si o duc la remat in stare buna ![]() |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca o duci la remat nu mai conteaza, dar altfel conteaza: uleiul nears (de cutie, de care-o fi) are proprietati de ungere, cel ars e mult mai acid si coroziv.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ionut.tanase |
![]()
|
Andyno ... ai avut tu noroc de tabla buna pe masina
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:09 |