DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> inchiderea centralizata, inchiderea centralizata

pricop andrei
post 23 Apr 2008, 19:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: iasi

salutare, am si o problema cu portiera stanga spate: cand inchid cu telocomonda se aude un zgomot urat tare cred ca de la motorasu care inchide portiera, am desfacut portiera da nu ajung sa vad motorasu, l-am uns cu niste spray dar degeaba, (portiera se inchide nu ramane deschisa) si la inchidere nu se aude nimic.
Ce stiti se gasesc motorase pentru portiere prin Iasi, si daca pot sa-l schimb eu fara a ma duce in servici
Multumesc .

--------------------
dacia solenza dacia solenza 2004 - is 06 cnr
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
free_fiber
post 23 Apr 2008, 19:50
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Motorasul cere schimbare smile.gif
Daca nu-l schimbi in curand, risti sa ramana usa blocata (ori pe incuiat, ori pe descuiat).

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
marius80_eugen
post 23 Apr 2008, 21:54
Post #3

Membru autentic

Cora sau Carefura au seturi complete de inchideri centralizate care contin 4 actuatoare ( 2 cu 3 fire si 2 cu 4/5 fire ) si modulul de inchidere pe la 40 - 45 ron . Daca te duci la o firma de alarme te costa cam 50 ron cu tot cu manopera pe bucata ... deci e mult mai bine sa iei un set complet !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
derivatdeelax
post 24 Apr 2008, 13:51
Post #4

Membru incepator

Am patit-o si eu acum cateva zile (aceeasi usa). Caraia urat cand o inchideam si l-a deschidere nu zicea nimic. Ieri si astazi insa brusc s-a comportat normal.

Intrebarea mea e sa schimb actuatorul sau sa iau unul de rezerva si sa-l schimb cand cedeaza? Am intrebat la 2 chioscuri auto si s-au uitat la mine de parca era prima data cand auzeau cuvantul actuator si in Cora nu am gasit.

Andrei vezi ca sunt tutoriale pentru schimbat actuator pe forum.

de exemplu: http://www.daciaclub.ro/Actuator-usa-SOLENZA-t21663.html

--------------------
Dacia Solenza 2004/Clima - B27
"Noi doi, nici macar nu suntem din aceeasi specie. Eram ca tine, apoi am evoluat. Din pozitia ta, esti un om. Din pozitia mea, esti o maimuta."
+
sky79ct
post 24 Apr 2008, 19:50
Post #5

Membru autentic

Nu stiu ce preturi sunt in alte orase dar in Constanta ca sa imi montez un actuator in portbagaj (cu actuator cumparat de mine), ar costa intre 50 si 70 de ron ( la 2 firme specializate ) doar montajul....
Nu am intrebat cat ar costa montarea unei inchideri centralizate dar probabil de vreo cateva ori mai scump decat valoarea ei ....

--------------------
dacia solenza 2004 scala - CT xx SKY
+
daniel8810
post 24 Apr 2008, 20:22
Post #6

Membru incepator

am cumparat eu din iasi..culmea tot pe stanga spate...gasesti mai peste tot...costa maxim 150 de mii un motoras....parca asa am dat eu...l-am montat singur
e simplu.

--------------------
Dacia Solenza 2004 august - IS 88 DDI
+
cristi.r
post 24 Apr 2008, 21:46
Post #7

Membru ... din cand in cand

QUOTE(sky79ct @ 24 Apr 2008, 20:50)
Nu stiu ce preturi sunt in alte orase dar in Constanta ca sa imi montez un actuator in portbagaj (cu  actuator cumparat de mine), ar costa intre 50 si 70 de ron ( la 2 firme specializate ) doar montajul....
*

Pai si cum e ? Mult, putin ? Te-ai gandit cam in ce consta operatiunea ?

--------------------
megane diesel 2006
+
sebastianu
post 25 Apr 2008, 06:54
Post #8

feel good on weels

si eu am aceeasi problema ... exact usa stanga spate ... dar inainte de asta mio aparut problema la usa fata pasager si am schimbat motorasu la Dacia ... 800 ron + monopera ... scump stiu ... si acuma usa spate ... o doamna drraga pe care trebuia sa o duc pana acasa (ceva neam deal meu ) tinea de maner ridicat cand am deschis usile (probabil ca nu se intampla sa se stice la toti din cauza asta) dar mie de atunci imi face figuri ... nu o puteam deswchide de la telecomanda doar din interios si am zis ca nul mai schimb ... si pana la urma sio revenit dar se aude zgomotul acela cand inchid usa...

--------------------
dacia solenza 2003
+
blondu'
post 25 Apr 2008, 07:52
Post #9

Ladist

QUOTE(sebastianu @ 25 Apr 2008, 07:54)
si eu am aceeasi problema ... exact usa stanga spate ...  dar inainte de asta  mio aparut problema la usa fata pasager si am schimbat motorasu la Dacia ... 800 ron + monopera ... scump stiu ... 

Banuiesc ca ai vrut sa spui 80 ron +manopera...chiar si asa este destul de mult, 80 lei un acuator.Si eu am avut probleme cu cel de la usa sofer,mai am o Lada 2105 care am pe ea inchidere si alarma luata din cora(parca) acum ~1 ani la oferta, ~120 lei alarma +inchidere,deci cea mai ieftina alarma si inchidere .Am luat un acuator de pe Lada si sa potrivit perfect pe Slz. "mecanici" care spun ca pe slz sunt acuatoare speciale...ori e habarnist ori jecmanitor, in ambele cazuri nu mai aveti ce cauta pe la el ,pt orice fel de problema

--------------------
Solenza Scala / Lada 2105 -2003 / 1987 - B-71-LAD
Pentru adresa site:click pe user name-> home page; Contact: 0722.833.643 , Mihai
+
sebastianu
post 25 Apr 2008, 11:00
Post #10

feel good on weels

da... imi cer scuze ... in legatura cu asta .... am luat motorasu acasa de la usa fata dreapta si lam incercat la 12v si inchidea si deschidea ... si miam zis ca m-or fraierit ... dar intrun final nush cum se bloca parca se incalecau zimti...

--------------------
dacia solenza 2003
+
Bogdan90
post 10 Nov 2010, 20:36
Post #11

Membru autentic

From: Botosani

Vad ca nu sa mai postat din 2008 dar sunt proaspat posesor de solenza si am si eu probleme cu inchiderea. Nu e din aia cu buton pe cheie, ci am o telecomanda separat. Cand incui, se incuie toate usile in afara de cea de la sofer pe care trebuie sa o incui la cheie. Cand descui se descuie doar cele doua usi de pe fata iar celelalte doua de pa spate raman incuiate. Cand incui din cheie se incuie toate usile cu exceptia portierei spate dreapta care daca o uit descuiata iar cealalta stanga e incuiata, cand incui ramane descuiata. Cu toate ca ultimul post e din 2008 poate imi raspunde si mie cineva biggrin.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004 - BT-90-PAN
Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
+
djasu82
post 10 Nov 2010, 22:11
Post #12

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

Ciudata alarama si inchidere centalizata , s-ar putea sa ai motorasul de la usa soferului defect si sa nu controleze corect pe restu.
Le poti modifica sa inchida si sa deschida toate vezi cum e la alarma sau la blocul de comanda al motoraselor .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Bogdan90
post 11 Nov 2010, 16:09
Post #13

Membru autentic

Sincer nici nu stiu daca am si alarma biggrin.gif dar nu cred. In weekend cand ma duc acasa (sunt la facultate) o sa o incui si ii dau un picior laugh.gif

--------------------
+
Taka
post 21 Dec 2010, 09:49
Post #14

Membru incepator

Salut
Am cam intrat intr-o dilema ma cam enerveaza butucurile de la usa de la sofer si ce de la porbagaj sunt cam uzate si am auzit ca sunt cam scumpe de schimbat si mult de umblat ca nu oricine schimba chesti din-trastea,am zis ca vreau inchidere din telecomanda mentionez ca pe solenza mea am inchidere(din buton pe centru,se inchid cele trei usi si ce-a de la sofer separat din cheie)dar nu stiu nici ce sa ii pun unii zic punei alarma si cine o monteaza o sa faca legatura cu inchiderea ta de pe masina si o sa mearga din telecomanda alarmei dar in acelasi timp trebuie montat si la porbagaj un actor sa se deschida si el tot din telecomanda.

Pe langa toate astea ziceti-mi si mie prin Iasi cine monteaza alarme sau inchideri dintrastea nu neaparat Firme,dar si cu inchidere in la porbagaj.PReturi la ce sa ma asteapt. Multam astept pareri smile.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003
+
Taka
post 22 Dec 2010, 20:46
Post #15

Membru incepator

Nici Un indrumator:D

--------------------
Dacia Solenza 2003
+
Bogdan90
post 22 Dec 2010, 20:56
Post #16

Membru autentic

Ca se inchid doar 3 usi din telecomanda si cea de lasofer din cheienu e grav. Cel putin la mine erau varza. De inchis se inchideau ca la tine. 3 din telecomanda si cea de la sofer cu cheia. Am dat toate fetele de portiere jos sa vad buba. Actuatoarele mele erau prinse intr-un singur surub si aveau joc. Din aceasta cauza nu se inchideau si deschideau cum trebuie. Si tot din cauza jocului sareau si varfurile alea din capul actuatorului care iti arata cand e usa inchisa sau deschisa. Cu asta asputea sa te ajut ca sunt in IS lafacultate, dar dupa anul nou. Firma care se ocupa de inchideri, alarme, chei stiu in Botosani. Nu stiu tarifele ca nu am apelat niciodata la ei.

This post has been edited by Bogdan90: 22 Dec 2010, 20:57

--------------------
+
Taka
post 22 Dec 2010, 21:46
Post #17

Membru incepator

Nu colegul,solenza mea are inchidere centralizata din butonul central care se afla langa casetofon nu am telecomanda si vreau sa am din telecomanda ca sa nu mai utilizez butucul de la usa soferului adica Cheia,ce ar trebui sa ii cumpar atata timp cat am un fel de inchidere cu actoare deja pe masina.... sa cumpar numai alarma si se poate face o conexiune intre ele.....sau dau jos inchiderea asta standard si cumpar o inchidere cu telecomanda?

Da tu ce zici ca te bagi la un montaj..?

--------------------
Dacia Solenza 2003
+
Bogdan90
post 22 Dec 2010, 22:05
Post #18

Membru autentic

smile.gif) de montat nu e greu, nu stiu exact cum se leaga firele. Dar ma interesez si daca e ceva la care ma descurc te anunt. Inchideri centralizate am vazut in carrefour, undeva pe la 100ron parca.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 13:42
Forum Renault