Probleme fum logan diesel
![]() ![]() ![]() |
Probleme fum logan diesel
Johnny91 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
dizl
-
|
|||
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am cu ea 56 mii km
motorina de 2 ani a vazut decit de la mol si aproape numai evo. Iar de cind am luat masina pina sa bag mol am bagat omv sau petrom v |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Johnny91 |
![]()
|
E cam devreme pentru injectoarele alea la 60 k km sa se duca. Dar am auzit de cazuri si la 15 k km cu pilitura in instalatie si a necesitat schimbarea instalatiei (de la rezervor la injector tot ce e atins de motorina).
Acum nu iti doresc decat multa bafta, eu raman fara idei la ce problema ai. Ce poti sa mai faci e sa scoti injectoarele sa te uiti la ele daca sunt negre, in ce stare se prezinta diuzele. Dar sa faci asta doar cand e motorul rece si sa ai grija sa nu ajunga impuritati in injectoare ca ai dat de naiba. In concluzie daca sunt infundate diuzele sai ramane blocata supapa de retur e cauza fumului si a bataii pe care o auzi tu. |
--------------------
-
dizl
-
|
|
Mita Becherescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 March 11 ![]() |
Salut fum zici ca scoate dar cu consumul cum stai????
|
--------------------
dacia logan
laureate
2007 1,5dci
- dj00lix
|
|
Johnny91 |
![]()
|
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am fost cu ia la " doctor " azi si omul a pus laptopul, vestitele sticlute gradate si proba pt pilitura si nu a iesit nimic cu probleme aici ( injectoare, pompa, turbo).
pe tester sa vazut ca egr lucreaza in jur de 70% din capacitate si de aici ar fi problema, a chemat pe cineva sa imi curete egr dar nu avea timp asa ca am venit acasa si am luat problema in mina am curatat doar egr ( restul nici nu prea stiu cum sa il dau jos si nici nu am scule ) si acum urmeaza sa tin sub observatie ( bataia tot de aici spunea ca vine, aceasta nu era permanenta ) This post has been edited by dl_dr25: 11 Apr 2011, 21:56 Attached thumbnail(s) 11042011309.jpg ( Size: 510.99k ) Number of downloads: 529 11042011311.jpg ( Size: 519.56k ) Number of downloads: 584 11042011312.jpg ( Size: 664.68k ) Number of downloads: 549 11042011313.jpg ( Size: 647.79k ) Number of downloads: 563 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Vezi ca si teava aia cu gat s-ar putea sa aiba depuneri.
Mi se pare foarte murdar EGR-ul tau, fapt ce ma mira avand in vedere faptul ca ai mers cu ea cum trebuie... Recomand topicul acesta cu toate ca nu are toate imaginile. http://www.daciaclub.ro/Curatare-EGR-si-co...na-t116892.html De altfel recomand ca la supapa asta sau ce o fi sa insisti. Apesi pe ea si o cureti bine ca daca raman depuneri si nu se mai inchide bine e rau. Bafta! Attached thumbnail(s) SDC11419_resize.JPG ( Size: 168.46k ) Number of downloads: 552 |
--------------------
-
dizl
-
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
daca ai observat egr meu este diferit de cel de 65cp si mia fost frica sa apas pe supapa fiindca nu a mers, poate cineva sa explice la cea de 70cp cum se procedeaza. eu am curatat doar suprafata fara sa apas sau sa fac alceva
multumesc |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:04 |