India, viitorul tigru mondial
![]() ![]() ![]() |
India, viitorul tigru mondial
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Conteaza foarte mult si ce produci .... una e sa produci ceva cu valoare mare adaugata ca de ex. procesoare sau software cum produc IBM,AMD.... respectiv Microsoft si cu totul altceva e sa produci tenisi sau tricouri.
This post has been edited by tony-s: 20 Jan 2011, 16:28 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba pe dracu' ! Procesorul tine 3-4 ani, tenisii se rup in 2 saptamini.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(klaus @ 20 Jan 2011, 15:45) Cum se pricepe toata lumea la economie, mai ceva ca la fotbal... Georgica, zi-mi si mie niste produse care erau pe stoc serios pe vremea lui nea nicu. Ia sa vad, ca sunt curios. ![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
In romania tine 3-4 ani....prin Japonia de ex. in cel mult 1 an e depasit.
Iar un procesor costa de la cel putin 30-40 de USD si poate ajunge la mii de USD - oricum media e undeva peste 100 USD - pe cand un tenis chinezesc e 5 USD. This post has been edited by tony-s: 20 Jan 2011, 16:36 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
toniesule, copiii mei mananca intr-o luna portocale de 30-40 USD. Cu procesoarele ieseam mai ieftin.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu totusi cred ca o firma gen Armani, D&G sau ce alte companii mai sunt castiga mai mult la un tricou de 100 de euro decat Intel la un procesor cu pret asemanator !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tony-s |
![]()
|
Ok de acord dar stiti vreo firma chinezeasca sau indiana care sa produca tricouri si sa le vanda cu 100 USD ?
Tot la firme americane,europene sau japoneze ajungem cand vorbim de tricouri de firma de sute de USD. This post has been edited by tony-s: 20 Jan 2011, 16:49 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se lauda, potocalele le stoarce si le pune-n vodca, d-aia consuma atit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 20 Jan 2011, 16:39) Ok de acord dar stiti vreo firma chinezeasca sau indiana care sa produca tricouri si sa le vanda cu 100 USD ? Tot la firme americane,europene sau japoneze ajungem cand vorbim de tricouri de firma de sute de USD. Firmele alea americane si europene vand tricourile chinezesti cu 100 USD sau chiar mai mult. |
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(rodi @ 20 Jan 2011, 16:49) Suma respectivelor chichi ![]() Indira Ghandi a fost asasinata chiar in India: Ea era fata marelui Ghandi, ganditorul strategiei de eliberare a Indiei de sub englezi. Bre, dar lu' asta nu-i curma nimeni suferinta? LE Scuze DannyY ![]() This post has been edited by ady77: 20 Jan 2011, 16:58 |
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 20 Jan 2011, 16:56) Exact produc tricoul cu 2-3 USD in China si il vand in restul lumii cu 100 USD. ....atat doar ca profitul facut de firmele americane,europene...nu se intoarce in China doar cel mult ca vor deschide acolo alte fabrici atata timp cat va ramane china rentabila d.p.d.v a costurile cand nu va mai fi rentabila se vor muta in alta parte. This post has been edited by tony-s: 20 Jan 2011, 17:21 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Richelieu |
![]()
|
Corect, le vand cu doar 60 USD.
|
--------------------
0.00
%
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 20 Jan 2011, 16:35) toniesule, copiii mei mananca intr-o luna portocale de 30-40 USD. Cu procesoarele ieseam mai ieftin. ![]() Ce procesoare mananca mostenitorii? Am io niste 486 prin magazie... QUOTE(ady77 @ 20 Jan 2011, 16:57) Sa nu se mai intample! Am luat ultimul Distonocalm. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(corbex @ 20 Jan 2011, 16:31) Depinde, poate sa tina si mult mai mult de atat. Mai am si acum un nokia 3310 care functioneaza (tot circuit integrat e si ala). Legat de uzura morala, cred ca e exagerat sa spunem ca un computer devine uzat moral dupa doar un an de zile (in Japonia). Uzura morala intervine atunci cand un sistem nu mai face fata aplicatiilor folosite in mod curent. Acum depinde si cu ce te ocupi. Aveam un calculator din 2002 (l-am dat pe piese), un AMD Duron de 1000 mhz, il mai upgradasem eu, ajunsese la 384 mb SDram, si vreau sa zic ca pentru stat pe net si GTA vice city pfff... era parfum. Deci puteam sa-l mai folosesc si acum. Singura evolutie care m-a determinat sa-mi schimb sistemul (mi-am luat laptop) este faptul ca un sistem de tip laptop ocupa mult mai putin spatiu si consuma mult mai putina energie electrica (+ ca nu se opreste imediat daca pica curentul - il tin mereu cu bateria pusa). Cand faceam curat in casa, si mutam pc-ul, cu monitorul ala cu tub greu, cu unitate centrala, cu tastatura, cu boxe... imi venea rau. Si pentru ce? Acuma au aparut si netbook-uri. Portabilitatea m-a atras sa-mi schimb sistemul, nu performantele. Si la cum au avansat laptopurile, sa fim seriosi, un PC este doar o risipa de spatiu, cabluri si curent. Un fel de "gas guzzler" al calculatoarelor. ![]() This post has been edited by Filip: 20 Jan 2011, 17:49 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
daca la tine portabilitate inseamna ca-l poti muta mai usor ca sa stergi praful de sub el atunci tin sa te felicit ca te-ai orientat spre achizitionarea unui laptop
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai... da! Si consuma si mai putin curent!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sau iti iei tastatura si mouse firless si monitor mare si tot din pat scrii.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentru buda recomand un aifănfor, e mai mic.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
Pentru un metrosecsual e foarte bun.
Recomand ![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai si cu antena ce face?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
o pune în cadă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Filipe, fugi la bula ca desktopurile sunt istorie.
1. La aceeasi configuratie cu un desktop, un laptop e mult mai scump. Si tot la aceeasi configuratie, un laptop e mai putin performant, in special pe partea video. 2. Posibilitati de upgrade putine si extrem de scumpe la laptop. 3. Reparatii extrem de scumpe la laptop si riscuri mari de defectiuni majore. 4. Nu poti compara un monitor de pc, mult mai mare cu cel al unui laptop. 5. Si la laptop mai conectezi un cablu de net, un sistem audio, un mouse si ajungi la concluzia ca ai scapat doar de cablul de la tastatura. Si, apropos, ai grija sa nu torni cafeaua pe tastatura la laptop, ca il arunci. La desktop schimbi tastatura si gata. 6. Mai sunt, dar nu-mi bat capul. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:42 |