India, viitorul tigru mondial
![]() ![]() ![]() |
India, viitorul tigru mondial
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kxz @ 20 Jan 2011, 20:35) Filipe, fugi la bula ca desktopurile sunt istorie. 1. La aceeasi configuratie cu un desktop, un laptop e mult mai scump. Si tot la aceeasi configuratie, un laptop e mai putin performant, in special pe partea video. 2. Posibilitati de upgrade putine si extrem de scumpe la laptop. 3. Reparatii extrem de scumpe la laptop si riscuri mari de defectiuni majore. 4. Nu poti compara un monitor de pc, mult mai mare cu cel al unui laptop. 5. Si la laptop mai conectezi un cablu de net, un sistem audio, un mouse si ajungi la concluzia ca ai scapat doar de cablul de la tastatura. Si, apropos, ai grija sa nu torni cafeaua pe tastatura la laptop, ca il arunci. La desktop schimbi tastatura si gata. 6. Mai sunt, dar nu-mi bat capul. Io's fan desktop, ca-mi place sa bricolez în el ![]() Plus ca n-as da combinatia monitor led fullhd de 24 inci + kit wireless laser logitech + boxe logitech pe o mizerie de lectoc, nevar! Despre performante n-are rost sa mai pomenesc. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
laptop indian:
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
La laptop poti sa conectezi ce monitor vrei tu, la fel si tastatura, si sa pui laptop-ul pe ceva mai inalt, sa nu versi pe el. Dar pierzi portabilitatea. Ideea e ca se poate. Eu totusi vad laptop-ul ca pe o evolutie, nu o sa ma mai intorc la PC Desktop.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(kxz @ 20 Jan 2011, 20:35) Filipe, fugi la bula ca desktopurile sunt istorie. 1. La aceeasi configuratie cu un desktop, un laptop e mult mai scump. Si tot la aceeasi configuratie, un laptop e mai putin performant, in special pe partea video. 2. Posibilitati de upgrade putine si extrem de scumpe la laptop. 3. Reparatii extrem de scumpe la laptop si riscuri mari de defectiuni majore. 4. Nu poti compara un monitor de pc, mult mai mare cu cel al unui laptop. 5. Si la laptop mai conectezi un cablu de net, un sistem audio, un mouse si ajungi la concluzia ca ai scapat doar de cablul de la tastatura. Si, apropos, ai grija sa nu torni cafeaua pe tastatura la laptop, ca il arunci. La desktop schimbi tastatura si gata. 6. Mai sunt, dar nu-mi bat capul. Cu 1, 2, 3 si 4 sunt de acord, insa cu 5 nu ! Internet - wireless, mouse - wireless, sistem audio conectez doar cand ma uit la un film, caz in care oricum il conectez la TV deci nu pot profita de portabilitate. Chiar si dezavantajele de la punctele 1-4 nu sunt suficiente pentru a compensa posibilitatea de a lucra din pat ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Filip, Iar la bula.
p.s. spune-ne si noua cu ce scula te mandresti atata? macar sa vedem cat de dotat esti. sa zicem ca punct de referinta ca asta e 20 cm: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/del...ssional-silver/ This post has been edited by kxz: 20 Jan 2011, 21:02 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 20 Jan 2011, 19:20) si pot sa scriu din pat acum! QUOTE(Shush @ 20 Jan 2011, 21:00) Chiar si dezavantajele de la punctele 1-4 nu sunt suficiente pentru a compensa posibilitatea de a lucra din pat ! Am înteles, aveti un apetit deosebit pentru pat. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nici nu pot sa descriu cat de bine e sa te trezesti dimineata cu 5 minute inainte, sa ridici laptopul de pe jos si sa incepi sa lucrezi
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Si nevasta-ta ce parere are?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Shush |
![]()
|
Cand o sa am, o sa o intreb
![]() Pentru mine laptop-ul e cel mai bun ! De jucat nu ma joc ca sa am nevoie de performante iesite din comun, cu filmele nu prea ma omor si oricum am TV si Dvd care fac fata cu brio. In schimb imi permite sa lucrez, sa ma "dau pe net" si sa invat de oriunde : din pat, din parc, de pe o terasa, din alt oras, ... This post has been edited by Shush: 20 Jan 2011, 21:11 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
kxz |
![]()
|
vezi la ce duce prea mult laptop in pat? du si tu o femeie in pat ca trece timpul.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Markos |
![]()
|
mda, zi-i asta si lui Pilif..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 20 Jan 2011, 21:01) Filip, Iar la bula. p.s. spune-ne si noua cu ce scula te mandresti atata? macar sa vedem cat de dotat esti. sa zicem ca punct de referinta ca asta e 20 cm: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/del...ssional-silver/ Deci tu cumva ai facut o asociere din care ar rezulta ca eu m-as lauda cu laptop-ul meu? ![]() Da, mai sunt si exceptii (gamerii inraiti - pentru ei consola dedicata de jocuri ar fi o solutie mai buna, ca sa scape de upgrade-uri - tre` sa dea bani in schimb pe jocuri musai originale, dar se poate moda si PS3-ul de exemplu). Cica auzi, "spune-ne si noua cu ce scula te mandresti atata". ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
acum sunteti în pat?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
Ok, te trec din oficiu la 4 cm.
Nu neg avantajele laptopului, dar sa spui ca desktopul e redundant e prea mult. Esti cumva pedelist? |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Filip |
![]()
|
Nu markos, sunt la bucatarie, mananc niste lapte cu cereale si citesc Dacia Club.
![]() EDIT: Pentru mine desktop-ul este redundant, la fel si pentru majoritatea userilor casnici, care citesc ziarul pe internet sau sau joaca farmville (am auzit ca cica ar fi la moda). Si la biroul de asigurari al vecinului meu, tot laptop se foloseste. ![]() This post has been edited by Filip: 20 Jan 2011, 21:42 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 20 Jan 2011, 21:33) Ar trebui sa fiu mandru ca am o bucata de plastic si silicon (fie ea si sofisticata)? Pai... da ![]() 60224343.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
Sterge poza ca mananc! Imi sta dumicatu in gat (si e vorba de cereale cu lapte - For God`s Sake!).
![]() |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pofta mare, ia cu mustar
![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Pana si netbook-ul ala indian de 35 de dolari mi-ar fi suficient, avand in vedere ca in 99% din timpul la pc mi-l petrec navigand pe internet.
|
--------------------
Renault
|
|
kxz |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Filip |
![]()
|
Hiiii... Ptiu Doamne Apara si Pazeste-ma! Gata! Acu` il arunc pe geam! Nu stiam ca si desfranatele il folosesc!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Arunci laptopul si iti iei o desfranata?
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
kxz |
![]()
|
nu, ca el e baiat si are cu ce sa se joace. nu are rost sa cheltuiasca.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
Nu. Doar ca privesc cu neincredere existenta umana, atata tot.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cea mai mare cugetare a tuturor timpurilor e "footzi, deci existi!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:26 |