India, viitorul tigru mondial
![]() ![]() ![]() |
India, viitorul tigru mondial
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Culmea e ca postati la "viitorul tigru mondial"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
si incepuse asa bine topicul...
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
las ca poate facem din filip taur comunal si tot e bine.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sexul este un demers optimist, iar optimismul este irational. N-are rost sa intru in detalii. Hai sa pastram topicul "optimist" si pe subiect!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kxz |
![]()
|
Sexul e irational??? Am mai auzit una...
Auzi, imi inchipui tu cu laptopul cel atat de portabil, intr-o discuie amoroasa pe mess: EA: "Iubitule. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!" TU: "Iubita mea. Ma cac. Ce sa-ti trimit....???" |
--------------------
Dacia 1410
/
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Filip @ 20 Jan 2011, 23:36) Sexul este un demers optimist, iar optimismul este irational. Filipe, n-o mai zgudui la rece! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pilife, daca o zgudui la rece, macar protejeaza lectocu!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Un om ce tinde sa fie rational, nu trebuie sa fie neaparat si toparlan.
![]() @Markos - da, da, sa nu faca condens! ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 20 Jan 2011, 22:48 |
--------------------
Renault
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Filip |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
![]() cu dedicatie pentru...... ![]() This post has been edited by Maskatu: 20 Jan 2011, 22:51 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
N-am stiut unde sa pun lincu'
![]() Cum a ajuns Markos in Romania L.E. Io vam spus ca grecu arata bine, nu? Ui' la iel, mandrete de barbat! Ce bine poa's-arate la 50 de ani ![]() This post has been edited by kum: 21 Jan 2011, 09:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE Cum este să plătești cash 280.000 de euro unor oameni care nu știu să numere decât până la 20? Pentru grecul Ilias Papageorgiadis este doar o experiență din sutele similare trăite în România Parcă-l cheamă Markos .... sau asta e porecla? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu e porecla! Il cheama Ilias Markos Papageorgiadis.
Numai ca Markos e doar pentru prieteni ![]() Grecule, sper sa nu te superi pe mine ca ti-am dat numele real pe forum, da' daca tot a aparut articolu' in ziar, am zis ca sa ne cunoastem mai bine si pe forum! This post has been edited by kum: 21 Jan 2011, 11:51 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
sifonarule!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(kum @ 21 Jan 2011, 09:04) N-am stiut unde sa pun lincu' ![]() Cum a ajuns Markos in Romania L.E. Io vam spus ca grecu arata bine, nu? Ui' la iel, mandrete de barbat! Ce bine poa's-arate la 50 de ani ![]() Un citat din articolul ala : QUOTE "PROBLEMELE PE CARE LE AVEȚI VOI ÎN ROMÂNIA, NOI LE AVEM ÎNCĂ DE CÂND S-A NĂSCUT IISUS HRISTOS" Deci grecii aveau probleme cu semnalul la iPhone 4 inca de acum 2000 de ani ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 21 Jan 2011, 11:49) Grecule, sper sa nu te superi pe mine ca ti-am dat numele real pe forum panglicarule! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
FILIPEEEEE!!!!! SLUSHHHH!
QUOTE Utilizarea laptopurilor afectează fertilitatea masculină Cercetătorii de la Centrul medical de reproducere Nascentis din Cordoba (Argentina) au constatat că laptopurile sprijinite pe picioare pot afecta fertilitatea masculină. Experții au avertizat despre prejudiciul adus mobilității și fragmentarea ADN-ului din spermă dacă aceste celule se află în apropierea laptopului, subliniază ziarul La Voz del Interior. Rezultatele studiului - primul pe această temă - vor fi prezentate în luna octombrie, la Congresul Societății americane de medicină reproductivă (ASRM), care va avea loc în Denver, SUA. Echipa cercetătorilor a fost condusă de Conrad Avendano, un biochimist specializat în andrologie, Ariela Mata, expert în biologie reproductivă, și de directorul centrului medical, Cesar Sanchez Sarmiento. Pentru acest studiu au fost recoltate probe de material seminal de la donatori sănătoși, fără antecedente de boli recente. Fiecare probă a fost împărțită în două fracțiuni care au fost plasate în două camere separate, la o temperatură controlată: în una din ele au fost reproduse condițiile unui „laptop” conectat la Internet, când utilizatorii își pun calculatorul pe genunchi. „După patru ore de incubare a spermei în cele două situații, am constatat că în grupul expus laptopului, un important procent de spermă a fost afectat”, a spus Avendano. „Expunerea spermatozoizilor la radiațiile acestor computere nu le-a provocat moartea, dar le-a afectat mobilitatea”, a precizat el. Deși s-au pus de acord că cercetarea trebuie să continue prin studii de caz, experții le-au recomandat bărbaților să evite folosirea computerelor pe picioare, mai ales dacă acestea sunt conectate la internet. sursa |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nasol
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
io stiam
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nici nu te intreb cum ai aflat.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
La Pilif nu-i problem, si-asa nu-i folosea la nimic.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Mai facea un pișulică.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
Daca spermatozoizii aia sunt mai lenesi, oare dureaza orgasmul mai mult?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Internetu-i cheia: nu-s mai lenesi, ci curiosi: trec la treaba doar dupa ce citesc forumul
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kxz |
![]()
|
si noi care nu stiam de unde a aparut rodica...
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
dupa ce in iulie un inalt oficial chinez a facut o afirmatie, luata in deridere la vremea respectiva, acum a devenit oficial: china este a doua putere economica a lumii detronind japonia !
http://www.evz.ro/detalii/stiri/e-oficial-...mii-918702.html http://businessday.ro/01/2011/economia-chi...nomica-a-lumii/ |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
zanzie |
![]()
|
QUOTE(presa) Cu o crestere a PIB de 9% pe an, India va ajunge a treia putere mondiala Numai in infrastructura, statul va investi 1.000 de miliarde de dolari in cinci ani Mediul de afaceri din India nu pierde niciun prilej de a evoca recentul studiu al bancii britanice HSBC „Lumea in 2050”, potrivit caruia la mijlocul acestui secol India va urca pe locul 3 mondial dupa volumul Produsului Intern Brut (PIB). India, cu o populatie de 1,2 mld. oameni, este convinsa ca in aceasta tara se va naste, in noiembrie anul curent, locuitorul Planetei cu numarul 7 mld. Peste 700 de milioane de indieni folosesc telefonul mobil. In ultimii sase ani in India au fost eliberate licente de emisie pentru 444 de canale de televiziune. In urmatorii cinci ani, India intentioneaza sa investeasca in infrastructura peste 1.000 mld. $ pentru a sustine cresterea economica la un nivel de peste 9%. Chiar si la summitul de la Davos, CII a trimis cea mai numeroasa delegatie - 130 de persoane. In prezent, India este a 10-a putere economica a lumii si a 140-a dupa venitul pe cap de locuitor. Facand o comparatie in termeni de PIB, China reprezinta de patru ori mai mult decat India; ponderea Chinei in productia industriala mondiala s-a ridicat, in 2009, la 18,9% (fata de 7,5% in 1999), in timp ce India a trecut in 10 ani de la 1,1% la 2%. Industria chineza genereaza 10,90 $ pentru fiecare ora lucrata, cifra care in India atinge numai 0,8 $ (fata de 51,28 $ in SUA). http://www.financiarul.com/articol_56063/c...e-mondiala.html |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:29 |