India, viitorul tigru mondial
![]() ![]() ![]() |
India, viitorul tigru mondial
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cum se pronunta userul tau?
ca m-am încurcat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eh, si tu acum...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Jan 2011, 00:07) e mai greu cu pronunția... uite aici - hai că te superi... <span class='edit'>14 Jan 2011, 00:20:</span> în mod normal nu mă oboseam cu prostii din astea, dar n-aveam ce face... A+ This post has been edited by afh: 14 Jan 2011, 00:43 |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(afh @ 14 Jan 2011, 00:19) e mai greu cu pronunția... uite aici http://say.expressivo.com/uqJPeUcH <span class='edit'>14 Jan 2011, 00:20:</span> în mod normal nu mă oboseam cu prostii din astea, dar n-aveam ce face... A+ aha, mersi. Maskatule, vezi de fapt de unde apar meltenii? De nicaieri ![]() afehasule, despre powla ta de prost (citat din link) prefer sa nu comentez. ia si bonus ![]() This post has been edited by Markos: 14 Jan 2011, 00:58 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(afh @ 14 Jan 2011, 00:19) e mai greu cu pronunția... uite aici http://say.expressivo.com/uqJPeUcH <span class='edit'>14 Jan 2011, 00:20:</span> în mod normal nu mă oboseam cu prostii din astea, dar n-aveam ce face... A+ ![]() Asa topic, asa reply-uri... This post has been edited by Maskatu: 14 Jan 2011, 00:22 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Grecule, io cred ca ne doboara astia in cele din urma.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Cum? Cu înjuraturi? Pai n-a cazut guvernul Boc, dupa milioane de înjuraturi.
Da-l în powla lui de prost. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Totusi trebuie sa le vorbesti pe limba lor
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
aia din clip e toiota?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Doamne ce masca are lupu=))))))))))))))))))))))) zici ca acum a iesit din warcraft
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ie mercedesa.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut un documentar in care un prezentator britanic s-a dus acolo si a trait o saptamana cu niste "localnici" in maghernitele lor "slums".
Chiar daca in mod evident conditiile de trai erau sub limita decentei a ajuns la concluzia surprinzatoare ca "acestea sunt orasele viitorului, caci traiul in asa proximitate creaza un simt sporit al comunitatii, al legaturii dintre oameni..." ![]() O sa va zic maine numele documentarului, poate vreti sa va oripilati si voi. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Radeti voi radeti da' vin tare din urma!
Ei, si restul din BRIC: Brazilia, Rusia si China. China deja e numarul 2 mondial, Brazilia si Rusia au petrol cat tot Golful la un loc, India are forta de munca ieftina in cantitati industriale. Btw, India vrea sa-si faca portavion si submarine nucleare mai nou! This post has been edited by Garett: 14 Jan 2011, 07:41 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 13 Jan 2011, 22:14) QUOTE(Maskatu @ 13 Jan 2011, 22:20) Nu mai bine te duci tu si postezi ACOLO UNDE TREBUIE? NU de alta da' vad ca o data zici ca-i topic timpit, dupa care comentezi la subiect. Pai ori suntem golani, ori nu mai suntem!? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cel mai bine vandut model Airbus (A320) da lovitura si in privinta celui mai mare numar de aeronave vandute vreodata (180), a anuntat compania. Cumparatorul este cel mai mare operator aerian low-cost din India, IndiGo, care a oferit 16,4 miliarde USD pentru 30 aparate A320 clasice si înca 150 "de noua generatie"...
http://www.bzi.ro/airbus-vinde-180-de-aeronave-a320-203144 This post has been edited by tribunul: 14 Jan 2011, 08:57 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Maskatu |
![]()
|
Gata, imi iau jucariile si plec.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Jan 2011, 23:33) Vin cu rugamintea sa nu mai poluati topicurile serioase cu comentarii fara rost. ...Daaaa, mai ales ca initiatorul este plin de respect (pardon respekt) cu topicurile si posturile colegilor.... ![]() 14 Jan 2011, 10:05: QUOTE(Maskatu @ 13 Jan 2011, 23:14) Da... ![]() This post has been edited by OAP: 14 Jan 2011, 09:05 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 14 Jan 2011, 09:01) ..bre ce are Elada cu India???...si noi cu demografia lor??? <span class='edit'>14 Jan 2011, 10:05:</span> QUOTE(Markos @ 13 Jan 2011, 22:21) Mai afli si tu o chestie noua, asa, de cultura generala. Nu doar - toata ziua - despre Dacii, bascule, relanti si pretul benzinei. ![]() This post has been edited by Maskatu: 14 Jan 2011, 09:08 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa...pai asa da...mi-am scos caietul de notite, m-am ridicat in picioare....deci cum e cu tigru` mondial?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(tribunul @ 14 Jan 2011, 08:57) Cel mai bine vandut model Airbus (A320) da lovitura si in privinta celui mai mare numar de aeronave vandute vreodata (180), a anuntat compania. Cumparatorul este cel mai mare operator aerian low-cost din India, IndiGo, care a oferit 16,4 miliarde USD pentru 30 aparate A320 clasice si înca 150 "de noua generatie"... http://www.bzi.ro/airbus-vinde-180-de-aeronave-a320-203144 Mi-e lene sa caut stirea acuma (poate are george vreun link la indemana ca tot il vad ca posteaza), dar cica India a cumparat si un numar semnificativ de avioane militare recent. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Normal, nu se tot deranjează ei reciproc cu Pakistanul?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
rideti voi da' india incepe sa joace tare.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_PAK_FA - un joint-venture al rusiei cu india. zilele trecute a efectuat primul zbor noul avion tejas http://en.wikipedia.org/wiki/HAL_Tejas mai acu' ceva vreme a lansat citiva sateliti. isi doreste port-avioane, are submarine... doar e cea mai mare democratie a lumii (ca populatie)... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Inca nu a cumparat...
QUOTE India a încheiat un precontract pentru zece avioane militare de transport C-17, care urmează să fie cumpărate din Statele Unite. Acordul între cele două țări a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă, cu ocazia vizitei președintelui american în India. Liderul Statelor Unite, Barack Obama, a declarat că acordul va crea 22.000 de noi locuri de muncă, în SUA. ”Acordurile majore, semnate la Mumbai, au fost un important pas înainte în ridicarea Indiei la nivelul celor mai importanți parteneri comerciali ai Statelor Unite. Astăzi sunt bucuros să salut acordul preliminar semnat cu India pentru zece avioane de transport C-17, care va întări capabilitatea militară a Indiei și va crea 22.000 de noi locuri de muncă, în SUA”, a precizat președintele american. sursa |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
Parcă ziceai ceva de jucărele...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
A mai uitat cateva, si s-a intors dupa ele.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:39 |