Xenon aftermarket
![]() ![]() ![]() |
Xenon aftermarket
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Categoric Philips !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Zi-mi dezavantajele thunderului asta , asta de le vinde are el un motiv in afara de crapatura aia ,dar nu am idee care ,sunt proaste ,chioare sau care ar fi buba lor ?
This post has been edited by vallyyy: 22 Jan 2011, 23:30 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe ce masina vrei sa le pui? Eu inclin spre xenon, daca sunt faruri cu sticla clara
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
vallyyy |
![]()
|
Pe opel astra classic 2,faruri clare
This post has been edited by vallyyy: 23 Jan 2011, 00:51 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Clar xenon. Insa mi-as lua poate un kit nou, cu 170 ron. Dar Philips-urile alea nu cred ca tin mai mult de 8-12 luni daca mergi zilnic cu masina. Subliniez, nu cred.
Oricum un xenon de 6000k reglat corect, te ajuta enorm la mersul pe timp de noapte. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Am avut eu xenon pe un astra g, faruri FK cu lupa si noapte nu vedeai mare lucru daca mai era si carosabilil umed chiar nu mai vedeai nimic, eram nevoit sa aprind proiectoarele. Am dat jos xenonul si am pus philips extreme power. Acum vad si eu pe unde merg si nu se compara sub nici o forma cu xenon. Este adevarat ca philips extreme power nu tin prea mult dar daca le menajezi pe cat posibil tin suficient, daca nu iti poti lua blue vision si ai impuscat 2 iepuri. Eu unul nu vreau sa mai aud de intalati xenon chinezarii ever...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
StefanT |
![]()
|
Cati K aveai?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
vallyyy |
![]()
|
Mi-a zis si el asta ca nu prea se vad pe carosabil umed ,el le-a avut pe un vectra C doar ca are farurile matuite , oricum mi le da in proba 2 zile si in functie de rezultat ma hotarasc daca raman sau pleaca
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:10 |