TV-uri - amintiri, -split de la bula-
![]() ![]() ![]() |
TV-uri - amintiri, -split de la bula-
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Reclama turistica a lu' tanti Nuti e ciucurel pe linga imaginile idilic-pastorale cu lanuri de griu-porumb, canale, baraje si pompe ce se difuzau pe atunci. Plus muzica corala buna, manifestari sportive cu 50.000 de participant (cam citi aduna dinamo intr-un deceniu).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Irina Nistor e vocea aia stranie care traducea fuck you prin du-te dracu?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da. Stia ce inseamna, dar era rusinoasa....
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...e&v=eQ1_cbVKrTY
Ala mic e corbex adus de la cresa APACA ![]() @1 august 1955 prima transmisiune experimentala. 31 dec 1956 incepe oficial programul tv in romania La tara la TM pana prin 1961 putinii posesori de tv se uitau la MRTV si la TV Beograd care preluau ore intregi de program de la RAI |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Spune-ne si amintirile tale de la introducerea iluminatului public in Timisoara
![]() |
--------------------
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Maa are mamaie un tv...SIRIUS alb negru cred ca e din anii 70...merge ca nou...ii vezi paia de parca sunt vii
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Adylitza am auzit ca anu` viitor inainte de alegeri va baga curent si apa si atunci va aduna la camin sa va povesteasca Sechelariu de electricitate si puterea sovietelor locale
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
Sechelariu nu mai e primar din 2004, acum e inegalabilul Stavarache
![]() |
--------------------
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ai mei au avut un Grundig Super Color 6031 luat prin `86 la mana a doua, ianinte aveau ceva pe lampi, alb-negru. In `94 au luat un Olimpus diagonala `55, si un video sony. Olimpus-u s-a stricat la tub in 2005, si l-am aruncat, iar vide-o inca merge, da nu-l foloseste nimeni si nu mai are usita la caseta. Adica are, da nu stie tata sa-i repare balamaua. In rest Grundigu merge si acum, e dat la un prieten.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
, Da am un samsung din 93 (luat cind am venit din armata) luat de la firma lu padure , telecomanda dadea contra cost , te duceai intr-un gang , il desfaceau si ii montau capul receptor
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(corbex @ 14 Jan 2011, 17:45) HSBP, aveam 5 ani cind intrau femeile-n criza ca-ncepe Onedin....QUOTE(C a t a l i n @ 14 Jan 2011, 17:53) Nununu! Aia de zici tu, nu stiu cine e, Irina Nistor e aia care traducea fachiu cu "laaa naibaaa" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi cum sint? Nu-s in stare sa aleaga un primar dar se pling de basexu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Ce par aveai cand erai mic.
![]() Primu ` film la tv la-m vazut la Unguri. Astia dublau . Era cu Djon Vein si Din Martin. Vein stea la bar si intra Din si vrea sa-l impuste . Vein smacar il vede in oglinda se intorce subit cu coltu de 45 scos si ii spune :Te! od ide o pushca ![]() ![]() ![]() Mai era un serial cu Tell Wilmos ![]() Culme luxului erau filtrele color elpicocf.jpg ( Size: 30.87k ) Number of downloads: 315 This post has been edited by bion: 14 Jan 2011, 19:01 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Na, ma, luati si plingeti, va amintiti si voi cum era cind iesiserati la pensie doar de 10 ani...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara Zeus intrati in sevraj.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
nah,... istoria!
matusile si-au luat Goldstar nou in 91 sau 92 de la magazinul Decebal din Severin cu 31000 lei. Pontul l-am aflat noaptea de la un angajat al magazinului in noaptea dinainte. Stiu ca noi ne am mai luat un A/N Sirius, cauciucuri la masina. Am stat la coada de la 5 dimineata. Prin 85 a dat tata 12 000 lei pe un casetofon SANYO stereo argintiu. Asculta la radio si acum. Am schimbat in timp multe curele si odata motorasul. A prins 3 generatii (ultima a fost de glorie: ai mei 5 ani de fac in camin, chefuri oriunde si oricand cu el piesa de baza). Mai e de aruncat un Pacific 3 daca nu l-au aruncat. Ala a fost piesa muuulti ani. Avea disc Am un Tesla Magnetofon luat sh la prima bursa care e de aruncat in casa de la tara. recent am dus un eurocolor (de 3 ani) la socrii luat prin 2002 si e tv ul de baza. a fost cel mai ieftin tv color la metro in 2002: 4.8 meleoane. LCD ul de 32 cu 1900 lei din domo, e din ianuarie 2008 si merge bine. i-a facut fiica mea o chizda pe ecran. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
Aveam un vecin cadrist si asta avea la Rubin filtru color si telecomanda( o chestie cu o sarma de 10 m cu trei butoane de reglai volumu contrastu si luminozitatea.Er abasatan de bastan . Il pizmuiau trei blocuri
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Cre' ca era moldovean, numai aia au fetisuri cu sirme...
14 Jan 2011, 19:21: QUOTE(bion @ 14 Jan 2011, 18:48) Primu ` film la tv la-m vazut la Unguri. Era cu Djon Vein si Din Martin. Vein stea la bar si intra Din si vrea sa-l impuste . Vein smacar il vede in oglinda se intorce subit cu coltu de 45 scos si ii spune :Te! od ide o pushca Mooooooooooooor baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai pot.... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 14 Jan 2011, 19:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Ba eu cred ca chestia cu sirma isi are originea in banat. Moldovenii au inventat sfoara, sirma au importat-o de la Kund K Bionstadt.
This post has been edited by corbex: 14 Jan 2011, 19:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(bion @ 14 Jan 2011, 18:48) Ce par aveai cand erai mic. ![]() Primu ` film la tv la-m vazut la Unguri. Astia dublau . Era cu Djon Vein si Din Martin. Vein stea la bar si intra Din si vrea sa-l impuste . Vein smacar il vede in oglinda se intorce subit cu coltu de 45 scos si ii spune :Te! od ide o pushca ![]() ![]() ![]() Mai era un serial cu Tell Wilmos ![]() Culme luxului erau filtrele color elpicocf.jpg ( Size: 30.87k ) Number of downloads: 315 Ce functie avea filtrul ala? Cum functiona? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
era o sticla colorata de-o puneai in fata teveului si pica la fix pe emisiunile vremii
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 14 Jan 2011, 18:14) Maa are mamaie un tv...SIRIUS alb negru cred ca e din anii 70...merge ca nou...ii vezi paia de parca sunt vii Bune televizoare , am si eu unul il tin intr-o cutie ca pe bibelou , am desfacut sigiliul dupa vreo 14 ani doar ca sa-l "trag in banda" si apoi l-am mai desfacut sa schimb un condensator .Il tin ca amintire ,o chestie de epoca ,ceva gen cum tin altii dacia 1100/1300 ![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
180 de lei era un amplificator de sirbi, inca vreo 200 te costa antena de zece metri ca sa fii ocos. vecinutu' de peste piata avea una de 25 (cit un bloc cu zece etaje, fara misto!, era ancorata cu cabluri in colturile curtii), il calcau securistii lunar sa-l prinda asupra faptului cu radioul cald dupa ce receptionase ordinele de la imperialisti. |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:41 |