DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cainii de pe strazi, bucurestiul ca o jungla

nimic
post 11 Mar 2004, 14:36
Post #121

Membru

Group: Members

nu credeam sa existe atatia criminali pe forumul asta.sa va spun din propria experienta ca am 3 caini:cainii simt omul.daca in loc sa-i tragi una sau sa faci urat la el i-ai da ceva de mancare nu cred ca ar mai sari.si faza cu copii agresatzi dde caini sa fim serioshi.sa dea cineva cu pietre in tine sa te loveasca tu n-ai lua masuri? cainele ce sa faca si el se apara.cand ies cu cainele cel mai mare la plimbare(un brac german de talie mare) sunt oameni care cand trec pe langa ei se feresc si sunt copii de 4-5 ani care trec pe langa el si il mangaie. asta e mentalitatea romaneasca.ce bine era inainte cand se faceau manushi din piele de caine. traim in sec 21 si sa nu uitam ca ,,,cainele e cel mai bun prieten al omului.am si eu in jurul blocului destui maidanezi dar n-am avut niciodata probleme cu ei.niciodata nmu mi-a fost frica de caini si nu ca ma laud dar mers in orice zona din tzara asta si nu sare nici un caine la mine.cred ca daca as vedea vreun hingher ca vrea sa ia vreun maidanez de la bloc de la mine as muri cu el de gat chit ca as face pushcarie.daca asa am ajuns sa gandim despre caini atunci no coment

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sergiu
post 11 Mar 2004, 14:43
Post #122

Membru autentic

From: Timisoara

Adica tu ai omori un om sa nu moara un caine??? Propun eliminarea de pe forum! (azi am ceva cu oamenii, dar nenorocitul asta m-a secat mult prea rau)

--------------------
Dacia SupeRNova
+
Sergiu
post 11 Mar 2004, 14:44
Post #123

Membru autentic

--- mesaj duplicat, stergeti-l va rog ---

--------------------
Dacia SupeRNova
+
ashu
post 11 Mar 2004, 15:18
Post #124

Membru erectil

From: Bucuresti

Iaca inca unu cu ganduri de brigit bardo la batranete. De unde vine domne mentalitatea asta egoista si retarda, de unde? Adica daca pe tine nu te-a muscat niciodata vreun caine, ce mai conteaza ceilalti oameni, nu? Extrapoland putin rationamentul tau, de ce sa-i mai arestam pe violatori, ca pe mine nu m-a violat nici unu niciodata?!?! :shock: :shock: Tu vorbesti de mentalitate romaneasca, de trait in secolul 21?!?! Pai tu esti cel care n-are habar ce inseamna traiul intr-o tara civilizata. Decat sa sari la gatul hinghierului, de ce nu-i iei tu pe caini in casa ta, sa ai grija de ei, sa le dai de mancare si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti?

Pt. moderatori: parca era ceva in regulament despre insemne extremiste. Daca nici poza imbecilului de ceasca nu e jignitoare... V-as ruga sa aplicati regulamentul in cazul asta.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
+
DSops
post 11 Mar 2004, 16:04
Post #125

Membru autentic

SUPER_SJB: vezi ca ai scris imnul cu o greseala: muntii nu multii. Tu ai dreptate, dar si restul au dreptate. Cainele este cel mai bun prieten al omului, dar nu al oricariu om. Te-ai gandit vreo data ca tu pentru ca ai un caine acasa te-ai imbibat cu un fel de energie sau miros si ceilalti caini te considera prieten si nu te ataca? Sau pur si simplu atitudinea ta fata de caini ii tine la respect! Noi avem doua pisici la firma si cand merg pe strada, chiar in locuri necunoscute mi-e foarte usor sa ma apropii de pisici straine si sa le mangai, lucru care nu se intampla cu alta lume. Nu poti sa ceri tuturor sa aiba caini acasa, sa isi faca educatie de comportament si atitudine fata de caini sau sa umble premanent cu carnati in buzunare. De ce judeci numai prin prisma modului tau de a fi? Nu toti oamenii sunt la fel si acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe pamant.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
DSops
post 11 Mar 2004, 16:07
Post #126

Membru autentic

ashu, ceasca nu era mai imbecil ca altii. Vezi si tu.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
+
nimic
post 11 Mar 2004, 16:11
Post #127

Membru

intr-o tzara civilizata cainii nu sunt otravitzi cu stricnina sau soda caustica,nu sunt strivitzi cu mashinile si alte metode demne de inchizitzie si torquemada.sunt de acord cu castrarea sau ducerea lor in adaposturi speciale pt caini,dar nu sa-i omoram in moduri din cele mai barbare.
referitor la extrapolarea cu violatorii sa shtii ca ,,,cainii reactzioneaza din instinct iar oamenii mai au si ratziune.eu cruzimea asupra animalelor as pedepsi-o in acelasi fel ca si cruzimea impotriva oamenilor.cainii vagabonzi au ajuns vagabonzi tot prin grija oamenilor.hai sa omoram si copii strazii cershetorii batranii fara adapost si sa ajungem ca-n tzarile civilizate care n-au asa ceva.
insemnele comuniste nu sunt interzise.poate ai vazut pe starzi oameni imbracatzi in tricouri cu CCCP sau secera shi ciocanul.si ca sa-ti dau un exemplu public videoclipul lui voltaj"de maine" ala filmat pe platforma petroliera solistul purta un tricou cu sigla Союза Советских Социалистических Республик

--------------------
+
nimic
post 11 Mar 2004, 16:24
Post #128

Membru

caini am am de la 11 ani dar de mic nu mi-a fost frica de caini.de mic mangaiam cainii maidanezi fara sa-mi fie frica ca as putea fi mushcat.o singura data am fost mushcat de caine si ala nu era maidanez ci un pekinez nebun.
ca sa-ti dau un exemplu un prieten are un bull-terrier(caine de lupta destul de rau si agresiv) care nu suporta altzi caini de pisici nu mai zic(am si eu pisica).
am fost o data la el acasa si era si cainele.asta a zis sa ashtept putzin afara pana baga cainele in alta camera pt ca nu ma cunoshtea.
intru si intre timp vine fratele lui care ii da drumul cainelui care vine la mine si incepe sa latre.ii zic de doua ori cutzu cutzu si ii intind mana.a incetat sa mai latre a venit la mine si l-am managaiat,a plecat si a venit cu o jucarie de cauciuc.
stapanul si-a facut cruce cand a vazut faza si a zis ca nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva.deci din fiara care era s-a transformat intr-un caine bland .nici nu ma laud si pot sa jur ca asa s-a intamplat.cainele simte omul daca ii e frica sau nu si mai ales simte daca omul iubeshte animalele sau nu.faptul ca miroseam a pisica ar fi trebuit ca ,,,cainele ala sa sara sa ma rupa dar nmu s-a intamplat asa.
cand trec pe strada doar cand trec pe langa pitbuli ma dau putzin la o parte dar asta doar pt ca nu shtiu cat de tampit a fost stapanul si cat de agresiv l-a dresat.si inca o kestie nici acei caini n-au nici o vina ei fiind rezultatul inventivitatzii omului care a creat nishte animale facute doar ca sa ucida

--------------------
+
kaspersky
post 11 Mar 2004, 16:28
Post #129

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

cainii vagabonzi au ajuns vagabonzi tot prin grija oamenilor.hai sa omoram si copii strazii cershetorii batranii fara adapost si sa ajungem ca-n tzarile civilizate care n-au asa ceva

intotdeauna o fiinta omeneasca e mai presus de un animal (fie el si ciine), parerea mea. de ce toata lumea, inclusiv fundatiile pt. ocrotirea ciinilor vagabonzi pling de mila acestora, dar nu fac nimic pt. a ajuta cersetori, batrini de care nu mai are grija nimeni? asta e o intrebare pt. cei care aproape ca divinizeaza ciinii vagabonzi.

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
sstanescu
post 11 Mar 2004, 16:40
Post #130

Membru autentic

1. lasati omul sa stea cu poza lu' ceasca. N-are decat. Nu o sa ma apuc sa accept apologia timpurilor trecute, insa n-are decat omul sa-si puna ce vrea la avatar, atata timp cat nu e obscen sau pedepsit de lege (zvastica-BTW, in logica legii, ar trebui probabil judecati cei de pe Discovery).

2. Dragostea de caini se petrece intre cei 4 pereti ai casei/curtii proprii. Orice societate normala, ar reactiona la pericolul reprezentat de cainii fara stapan sau cei ce nu sunt stapaniti cum trebuie de proprietar. Fiecare este liber sa se inchida in casa cu propriul pitbull (am mai vazut cazuri cu individ sfasiat de "sarmanul catel, care niciodata nu m-a atacat"). Pentru un singur copilas mutilat pe viata ar trebui impuscati toti cainii vagabonzi. Rapid si fara dureri. Cei ce pretind ca le apara drepturile ar trebui sa-si puna problema cat de fericit e un caine jerpelit, ce haladuieste prin gunoaie, chior de un ochi, care trage o laba dupa el, si care pune in pericol traficul traversand aiurea si latrand la trecatori. Sunt o groaza de caini de acest fel, bolnavi sau defecti la cap. Astia cu asociatiile lor ar trebui sa-i stranga si sa-i eutanasieze, pentru binele tuturor.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
+
DSops
post 11 Mar 2004, 16:41
Post #131

Membru autentic

Supersjb, tu tu si iar tu, tot timpul vorbesti despre tine. Felicitari, esti grozav, esti admirabil, esti de invidiat, si te las sa completezi restul ca eu nu stiu mai mult. Ce ne facem insa noi ceilalti, fricosi, nepriceputi, criminali, necivilizati, pe care ne musca toti cainii? Ne aperi tu, ne lasam mancati, ne sinucidem? Care este solutia ta?

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
+
Bobo
post 11 Mar 2004, 16:47
Post #132

Membru autentic

bai astia iubitori de caini, ia mai uitati-va pe discovery si NG si vedeti cate specii dispar zilnic; ia va rog sa o puneti de o demonstratie la nou infiintatul minister al mediului sa ia niste masuri ca uite se vaneaza ursi in nestire, delta dunarii e vraiste, calutul de mare din marea neagra sta sa dispara, etc, etc.. ca sa nu o dau acum pe botanica cu floarea de colt, etc, etc..

ca sa nu va mai povestesc de scandalul care e acum in usa cu organsimele modificate genetic, care cica prin polenizare, au cam scapat de sub control si s-au raspandit excesiv;

dupa mine astea inseamna sa fii iubitor de natura, ecologist, nu sa iti faci probleme pentru niste caini care mai mult incurca;

oare ati uitat ca in natura cel slab moare, nu il ia nimeni in grija...
poate ati realiza in acest fel, aberatia asta a omului de a nascoci rase de caini, care de care mai bolnave, rase obtinute prin perpetuarea unor defecte genetice;
rase care au probleme cu calciul, cu oasele, cu otite, cu amigdale.. da-o ma-n spume... astea nu mai sunt animale, sunt aberatii omenesti..

ma mai uitam la tv si vedeam ce fac idiotii aia care au grija de animalele salbatice, mai ales de ursi; le dau de mancare cadavre ; si transforma ursii din omnivori in carnivori; si vin dupa aia marii vanatori in locurile unde e mancare si impusca;
poftim comedie, nu mai avem alta grija decat cainii din parcare.. culmea bai fratele meu; tara geme de copii orfani si noi ne ingrijim de caini..

incredibil, asolut incredibil.. rad si curcile bai...

--------------------
+
miki
post 11 Mar 2004, 16:58
Post #133

#Hırsızlargibigeceniniçine

parerea mea. de ce toata lumea, inclusiv fundatiile pt. ocrotirea ciinilor vagabonzi pling de mila acestora, dar nu fac nimic pt. a ajuta cersetori, batrini de care nu mai are grija nimeni?

Simpu! Pentru ingrijirea celor de mai sus EU si TU si ALTII platim IMPOZITE, este datoria celui care ne jupoaie, adica statul!
Pentru ciini sint organizatii private, cu fonduri private si este treaba lor cum cheltuie banii. Mare pacat totusi ca aceste organizatii nu fac altceva decit sa plinga de mila ciinilor. Nu sint in stare sa le gaseasca stapini celor blinzi, sau sa-i distruga pe cei agresivi.
Eu personal am luat unul de pe strada si sint de acord cu "eliminarea" maidanezilor de pe strazi, dar nu cu stricnina, soda sau cu roata de la masina! 022.gif
Trebuie luati la intrebari primarii, care nu au facut nimic, si hingherii care nu-si fac treaba. Acum conteaza mai putin cum s-a ajuns in situatia asta (atit de multi ciini pe strazi), este mai important ce se poate face ca s-o indreptam.

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
DSops
post 11 Mar 2004, 17:00
Post #134

Membru autentic

Curatenie si dispar singuri in cateva luni.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
+
MarcosBXCS
post 11 Mar 2004, 17:10
Post #135

Membru incepator

From: Bucuresti, Romania

Orasul este pt. oameni, si nu pentru caini vagabonzi. Daca omul vrea companie ok, isi ia cainele in casa, in ograda, nu il tine pe langa bloc (mai sunt unii penali care le fac cosmelie prin spatele blocului) s.a.m.d.
Ziceti ca noi suntem vinovati ca javrele au ajuns pe strada&shit ... ok ... Dar asa am putea apara si un violator ca a trait intr-o familie dezorganizata, a avut o copilarie nefericita si traumatizanta, si atunci sa-l lasam sa violeze in continuare, o viata are doar, nu ? icon_evil.gif
Cu ce am gresit eu (mie care de altfel nu mi-e frica de potai, nu ma dau la ele etc.) ca sa fiu muscat de 2 ori pana acu ?(ultima oara potaia n-a zis nici pas, n-am stiut de ea decat cand s-a infipt cu coltii in pulpa mea)
La noi s-a gresit foarte mult, nu sa semneze vreun locatar pt. potaile din jurul blocului, si apoi cand se intampla ceva nu e de gasit etc. Nu.
Orice caine gasit pe strada fara stapan , ridicat, daca cuiva ii pasa de el, vine in 10 zile, il ridica, plateste amenda ca l-a lasat nesupravegheat si il ia. Daca chiar ii pasa de cainele ala il va tine in casa, la curte unde vrea, daca nu, nu cred ca va plati amenda de fiecare data cand trec hingherii ..
Daca nu vine dupa el, eutanasiat civilizat (nu cu lopetile cum am vazut la tv, asta e barbarism deja).
Iar pt. iubitorii de animale, mergeti si faceti greve la abatoare, am auzit ca si acolo se eutanasiaza porci, vaci si altele. Nu ma vorbesc in agricultura, ca se baga insecticide si se omoara asa gandacii ... apa pe care o beti este purificata si se omoara bacteriile ...
Daca iubiti cu adevarat cainii, faceti ceva pt. ei, adoptati 3-4-10, puneti umaru la infiintarea unei fundatii careia chiar ii pasa , gasiti-le stapani ... e usor sa zbieri cand vin hingherii si pe urma sa te doara in cot de ei ... cu astfel de mentalitati probabil ca o sa ajungem in uniunea est-africana or something ...

PS : pistolul este un Anics pe CO2 de 4.5 mm ... de la 15 m fatal pt. o potaie ... nu e barbarie, e autoaparare ...

--------------------
+
Liviu
post 11 Mar 2004, 17:19
Post #136

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

SUPER-SJB,
Tu exagerezi in mod clar.
Eu sunt un mare iubitor de animale a fel cum sunt si un mare iubitor de oameni smile.gif
Si la fel cum imi vine cate odata ca unora sa le bag cate un glont in teasta tot asa as face si cu unii caini. Crede-ma pe cuvant ...

Cat despre hingherii care iau cainii vagabonzi de pe strada .. foarte bine fac. Civilizatia cere sacrificii pe care unii oameni nu sunt dispusi sa le faca (de exemplu tu).

Ca sa mai torn nise gaz pe foc, am doua intrebari pentru tine:
1. tu ce propui ca solutie la problema cainilor vagabonzi?
2. tu cand mergi cu cainele ala mare (sau ala mic sau cel mijlociu sau cu toti trei sau alte combinatii posibile) pe strada si ii vine sa faca kk, tu ce faci ??? Strangi kktul in urma lui sau il lasi in drum/pe spatiul verde/etc ???

Daca raspunsul tau la intrebarea nr.2 va fi "nu il strang!" (ceea ce eu banuiesc ca este 95% posbil) atunci NU AI DREPPTUL SA II JUDECI pe cei care incearca sa faca curat in tara asta plina de kkti de caine !!!

Iti spun cu mana pe suflet ca daca imi pune cineva in mana un puscoci si imi da liber la "eliminat" caini as face treaba asta moca, fara bani, chiar daca iubesc animalele ...

Trebuie sa intelegi ca NU SE POATE ALTFEL ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
nimic
post 11 Mar 2004, 17:35
Post #137

Membru

Iti spun cu mana pe suflet ca daca imi pune cineva in mana un puscoci si imi da liber la \"eliminat\" caini as face treaba asta moca, fara bani, chiar daca iubesc animalele ...  

adica egalitate dar nu pt catzei nu?
nu strang kktul de caine pt simplul motiv ca ,,,cainii mei isi fac nevoile in ncurtea din fatza blocului spre deosebire de animalele (a se citi oameni) care arunca prezervative,tampoane pe geamurile de la baie,care isi fac nevoile in tronsoane,urineaza in lifturi si alte mizerii de genul asta,care arunca gunoiul exact langa tomberon si nu in asa cum este normal.
cand nu o sa mai fiu agasat de aurolaci la stop de cershetori pe toate drumuri,de drogatzi de hotzi atunci o sa fiu si eu impotriva cainilor fara stapan.
solutzia cu care eu sunt intru totul de acord e sa fie stransi castratzi si dusi in adaposturi speciale.sa nu-mi saritzi in cap ca implica costuri de hrana si altele pt ca sunt sigur ca s-ar gasi oameni cu suflet care sa le duca de mancare ca sa nu mai spun de alimentele expirate confiscate de opc care in loc sa fie distruse cu clor mai bine ar fi date la aceste adaposturi.
solutzii exista dar nu barbare
nu ma consideratzi nebun dar sa-mi spuna si mie cineva care se bate cu pumnul in piept ca iubeshte animalele dupa ce omoara un caine vagabond cum mai are curajul sa se uite in ochii cainelui de acasa.
(STERS DE ASARBAN! DE CE? ASA SUNT EU "CAINE"!)
exemplele cu porcii si cu bacteriile din apa sunt de acuma aberatzii.
sunt vanator si una e sa tragi cu pushca intr-un iepure si alta e sa tragi intr-un caine.

--------------------
+
DSops
post 11 Mar 2004, 17:42
Post #138

Membru autentic

Ai perfecta dreptate. Este mult mai grav sa tragi in iepure.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
+
kaspersky
post 11 Mar 2004, 17:47
Post #139

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Iti spun cu mana pe suflet ca daca imi pune cineva in mana un puscoci si imi da liber la \"eliminat\" caini as face treaba asta moca, fara bani, chiar daca iubesc animalele ...  

asta cred ca ar fi mai tare decit o partida de paintball wink.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
maddan
post 11 Mar 2004, 17:49
Post #140

Speedy Gonzales

"Eu personal am luat unul de pe strada si sint de acord cu "eliminarea" maidanezilor de pe strazi, dar nu cu stricnina, soda sau cu roata de la masina! "

Subscriu!

Anyway, am impresia ca discutia a intrat in domeniul paranormal, si ar merita inchisa. Dar asta e doar impresia mea... :roll:

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... - Bsiceva... 2006/7
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
MarcosBXCS
post 11 Mar 2004, 17:50
Post #141

Membru incepator

From: Bucuresti, Romania

[quote="SUPER-SJB"][quote]
sunt vanator si una e sa tragi cu pushca intr-un iepure si alta e sa tragi intr-un caine.[/quote]
Mda, iepurele traia in mediul lui natural, nu deranja pe nimeni, cainele comunitar traieste o viata parazitara si daunatoare oamenilor ...
Iar cu porcii si restu este la fel ca si in cazul cainilor : o problema de supravietuire ...
Scuza ca restu fac asa e aberanta ! Incepi tu sa dai un exemplu, daca toti gandim asa n-o sa facem niciodata nimic ...

--------------------
+
DSops
post 11 Mar 2004, 17:53
Post #142

Membru autentic

SUPER-SJB, sa am pardon, dar vorbesti foarte urat despre oameni si foarte frumos despre caini, incat ma intreb foarte serios, tu ce esti, de fapt? Iar chestia cu mancatul kktului, te rog sa il pastrezi pentru tine si cineva dintre moderatori sa stearga posturile murdare de pe acest forum. Multumesc.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
+
marius-gabriel
post 11 Mar 2004, 18:09
Post #143

Membru autentic

From: CALARASI

SUPER-SJB, ai luat aceeasi teapa ca si mine...
nu mai incerca sa-i lamuresti ca degeaba...
sunt oameni care nu suporta cainii si degeaba...procentul lor este mult prea mare..
nu trebuie sa ne mire, tinand cont ca ne-am omorat conducatorul in ziua de craciun..

--------------------
HONDA CIVIC EX HONDA ACCORD -
MARIUS
+
DSops
post 11 Mar 2004, 18:16
Post #144

Membru autentic

Ce legatura exista intre cainii vagabonzi si Ceausescu nu ma prind... Dar s-ar parea ca este.

Traiasca si infloreasca scumpa nostra patrie, Republica Socialista Romania impreuna cu toti cainii ei vagabonzi, moarte imperialistilor, slava soldatului rus, libertate ne-a adus.

(cred ca o sa ma omoare - poti fi impuscat sau otravit prin e-mail sau numai poti fi virusat?)

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
+
asarban
post 11 Mar 2004, 18:31
Post #145

Membru autentic

Stimate domnule marius-gabriel
Daca ti se pare ca "ai luat teapa" invitandu-te in acest forum (nu-mi aduc aminte sa te fi tarat careva..) te poftesc duios sa ne faci sa-ti simtim lipsa. Personal, cred ca in ceea ce ma priveste o sa trebuiasca sa te straduiesti mult.

Afirmatii de genul "nu mai incerca sa-i lamuresti ca degeaba..." care se continua in mod natural cu "da-i drqului de prosti care nu pricepe" te poftesc sa ti le bagi undeva. Adanc!
Cat priveste faza cu poporul care si-a omorat conducatorul...e ieftina, si..venind din partea unuia care are ca avatar o pusca cu luneta...e..ipocrizie de cea mai joasa speta

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
nimic
post 11 Mar 2004, 18:35
Post #146

Membru

pt Marius-Gabriel.
ai dreptate nu merita sa ne batem gura degeaba cu nishte oameni cu suflete de.....si ii las pe cei in masura sa completeze.o sa-i bata dumezeu pt faptele lor.si se mai intreaba de ce nu le merg mashinile...la omu rau nici ...mashina nu merge.asta e mai avem de invatzat.
pt cei care vor o pusca ca sa omoare cainii le imprumut cu placere ij-ul meu si le dau si cartushe moaca numa sa-si traga cate-un glontz in cap.

--------------------
+
Liviu
post 11 Mar 2004, 18:35
Post #147

expat naiv

From: Peste gard

As dori ca acest topic SA FIE INCHIS ...
Deja s-a ajuns la jigniri si atacuri la persoana ....
Nu e nimeni de vina .. s-au incins spiritele si asta se mai intampla din cand in cand in orice discutie ...

Deci eu unul propun ca ceasta discutie sa se incheie aici, inainte de a provoca mai mult rau PUNCT.

Domnii moderatori, va rog luati masuri!

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
asarban
post 11 Mar 2004, 18:38
Post #148

Membru autentic

OK, desi....
Liviu, ti-e clar ce efort fac sa nu ma bag in scandal cu cei doi javrofili...
Topicul se inchide!
Cui nu-i place...sa latre la luna!

--------------------
+
BogdanF
post 3 Jun 2005, 21:34
Post #149

Membru

Am doua blocuri in constructie in capatul strazii si in curtea santierelor sunt materiale de constructie. Paznicii de acolo au strans vreo cativa caini de pe strazi in jurul lor. De o saptamana a intrat o catea in calduri si vreau sa va zic ca a strans cel putin 10 caini. Anul trecut cred ca a turnat cel putin 3 randuri de caini. Noroc ca i-a mai luat cineva. Acum am haita de caini in capatul strazii. Nu mai poti sa iesi din casa de nici un fel cand se intuneca. Va dati seama ca daca latra unul pe urma sar toti. Am mai avut problema asta acum vreo 5 ani cand chiar am fost muscat de 3 caini in fata blocului dar a venit Basescu si i-a luat pe toti. A fost asa frumos si liniste.
Presupun ca daca fac plangere la ecarisaj in fiecare saptamana o sa-i doara sub coada. Explicati-mi si mie ce sa fac... sa ma rog la Dumnezeu sa se evapore? Aaaa si am uitat sa va zic ca stau in mijlocul bucurestiului nu in mijcolul junglei daca v-a trecut asta prin cap.
Cand ii aud pe aia ca domne cum sa omori cainii de pe strazi mi se face parul maciuca. Da-o frate in toate alea de treaba ca am fost si pe munte si in padure si nu am vazut nici un animal nu m-a muscat nici un animal. Cum mama naibii sa ma muste cainii in fata blocului. Iti plac cainii i-ai frate in casa si nu-i mai scoate de acolo. Nu am nimic cu cainii dar sa nu stea pe strazi

--------------------
Ford Focus - ...
FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro
+
asarban
post 4 Jun 2005, 07:17
Post #150

Membru autentic

chestia cu ecarisaju chiar merge

--------------------
+
8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 18:51
Forum Renault