Probleme Acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Probleme Acceleratie
randunica |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 3 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
SuperNova
Campus
2002
|
|||
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
poate s-a blocat cand i-ai dat 180, apasa mai usor
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
gabilungu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 12 January 10 ![]() |
Eu as verifica si eventual inlocui cablul de la acceleratie.
Isi poate da drumul o sarma din sufa cablului si din cauza asta sa ramana blocat. La masina nu am patit dar la bicicleta de multe ori. : ) |
--------------------
dacia / nissan
supernova / qashqai
2002 Confort /2010 Acenta
|
|
randunica |
![]()
|
QUOTE(gabilungu @ 10 Aug 2010, 10:07) Eu as verifica si eventual inlocui cablul de la acceleratie. Isi poate da drumul o sarma din sufa cablului si din cauza asta sa ramana blocat. La masina nu am patit dar la bicicleta de multe ori. : ) Da, o sa-l schimb , cu toate ca ma indoiesc ...daca era de la cablu , se repeta faza.....NU ?! |
--------------------
SuperNova
Campus
2002
|
|
olly09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 April 10 ![]() |
pur si simplu inlocuiesti cablul si nu o sa mai ai probleme...sau n-ar trebui...oricum iti sugerez mai intai sa scoti cablul de acceleratie si sa mergi cu el de unde il cumperi...am inteles ca ar fi 2 tipuri de acest fel...mie unu mi s-a rupt cablul acum putin timp...l-am cumparat la risc...din targ vitan si s-a potrivit...vreo 40 ron am dat p el daca nu ma insel.
|
--------------------
dacia
sn
2001
- gr-04-cmf
|
|
randunica |
![]()
|
QUOTE(olly09 @ 10 Aug 2010, 11:31) pur si simplu inlocuiesti cablul si nu o sa mai ai probleme...sau n-ar trebui...oricum iti sugerez mai intai sa scoti cablul de acceleratie si sa mergi cu el de unde il cumperi...am inteles ca ar fi 2 tipuri de acest fel...mie unu mi s-a rupt cablul acum putin timp...l-am cumparat la risc...din targ vitan si s-a potrivit...vreo 40 ron am dat p el daca nu ma insel. OK. Merci...asa am sa fac . ![]() |
--------------------
SuperNova
Campus
2002
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
randunica |
![]()
|
|
--------------------
SuperNova
Campus
2002
|
|
alprazolam_2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 12 February 09 From: galati ![]() |
sau poti sa ungi cablul de acceleratie cu ulei intr-o seringa apoi verifica si corpul clapeta daca sta fix.
|
--------------------
dacia
supernova/solenza
clima/rapsodie
- GL-06-YIV/GL-..-...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am patit asta la un logan. L-am forjat un pic mai tare si a ramas agatat pana s-a dus la 5-6 mii de ture. De vina sunt materialele proaste din care sunt confectionate prinderile, pedala, cablul, etc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pilot automat
![]() ia ziceti la voi cum e acceleratia?mie mi se pare ca la mine are un raspuns lent.adica apas si dupa un timp se tureaza... |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Dureaza mai putin de o secunda pana raspunde la comanda, instantaneu nu se tureaza, asta e clar.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da stiu ,da mi se pare ca timpul sa prelungit si deasta am intrebat.sa nu fie cablul intins bine?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
La cablu se regleaza numai in ce pozitie sa iti vina pedala (mai sus sau mai jos), dar intinderea e aceeasi, nu se regleaza.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Pe loc se tureaza instantaneu la mine, doar cu o apasare scurta ajunge la 6000
edit: Mi-am adus aminte ca aveam o filmare AICI cand ma jucam eu putin cu acceleratia @yanis Nu i-am facut eu nimic asa e corect sa fie This post has been edited by Relu_GTT: 4 Feb 2011, 22:24 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
i ai facut tu ceva sau asa e ea?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
e 20 lei cablul schimbati-l daca face probleme...
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si baga ulei pe cablu sa nu-l mai schimbi altadata .
5 Feb 2011, 20:31: QUOTE(serviccom @ 4 Feb 2011, 22:26) La cablu se regleaza numai in ce pozitie sa iti vina pedala (mai sus sau mai jos), dar intinderea e aceeasi, nu se regleaza. Iar reglajul pe langa cat de tare sau slaba e pedala tine concomitent cu cat de mult deschizi clapeta de acceleratie si asta se verifica cu un amic care sa-ti tina apasat pe pedala iar tu te uiti la clapeta fluture sa vezi daca s-a deschis total. This post has been edited by djasu82: 5 Feb 2011, 19:31 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
ma ea merge.daca conduc incetisor raspunde perfect.cum o dau in sportiv...de exemplu in a 2.o calc ,nu brusc in podea,usor...se accelereaza si dupa un timp are zvacnirea aia de zici ca e racheta
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 03:25 |