www.dacia.ro, e bun evaluatorul de dacii de acolo?
![]() ![]() ![]() |
www.dacia.ro, e bun evaluatorul de dacii de acolo?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Da, dar trebuie sa castige si ei ceva nu?
Asa ca iti dau tie 1700 si ei o vand cu 2200 ![]() Ma uitam si eu pe acolo de curand si e eronat tare. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Evaluatorul de acolo e valabil pentru sistemul Buy-back, unde nu conteaza decit anul de fabricatie, modelul si km parcursi.
Pretul pietei tine cont si de alte amanunte (imbunatatiri, reparatii, aspect... etc.). Daca o sa te duci la un asigurator sa-ti faci Casco vei gasi acelasi sistem de evaluare a masinii ![]() Eventual pentru a vinde masina la piata, poti lua ca referinta acel pret, la care adaugi ce ai adus tu in plus masinii, cererea/oferta, etc. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE Daca o sa te duci la un asigurator sa-ti faci Casco vei gasi acelasi sistem de evaluare a masinii Chiar daca ar fi dupa acelasi sistem...cum se face ca dsn-ul din posesia mea, la evaluator da aprox.3000 de euroi, iar asigurarea o am pe 3850euroi????? Iar valoarea de piata e 3800-4000... Oricum ar fi...ala e sistemul buy-back...cel mai bine o vinzi tu si gata... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Dantes, nu confunda asigurarea masinii de noua (Casco de la inceput) cu asigurarea dupa un timp.
Daca ai avut Casco de la inceput valoarea masinii a plecat de la valoarea ei de noua, iar scaderea e mai mica decit daca te duci sa faci Casco dupa 3 ani sa zicem si atunci te ia la grila ![]() Oricum, la asigurare iti mai incluzi si alte chestii pe linga an si km (alarma, CD, inchidere etc). |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Iar pretul dat de Dacia este cel maxim. In functie de cum arata masina, rugina, vopsea lipsa, alte chestii de aspect, pretul mai scade.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mda .. Supernova mea clima care am vandut-o cu 4000 EUR cash zilele trecute, imi este evaluata la ei pe site cu .... 1215.47EUR
![]() ![]() No comment ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Iar Dsn-ul meu confort din 2002, cu 40 000 km la 2293,63 Euro, aproape dublu fata de a ta. Ce zici facem o afacere? Mai imi raman si bani de-o vacanta!
![]() This post has been edited by Diac: 7 Jun 2005, 22:27 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
ar fi bine sa fie bun evaluatorul ala.pe liberta mea din '95 cu 100k km mi-a dat.................................................1390E
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Poate Liviu daca mai pune niste bani pe langa ce ia pe Supernova!
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte "bun" programelul de evaluare. M-a dat pe spate cu valorile pe care le calculeaza, n-au nici o legatura cu piata. Mi-a dat la DSN o cotatie de 1793.75 euro. Unde ati vazut voi de vanzare DSN la pretul asta ? Poate lovita zdravan (si reparata) sau cu motorul rupt, etc.
Valoarea de piata a unui bun exprima pretul cel mai probabil la care se va incheia o tranzactie de vanzare-cumparare a respectivului bun. Iar asta nu poate fi estimata decat de evaluatori, o aplicatie informatica nu face decat sa ofere rezultatul unui calcul matematic, dupa un anumit algoritm. Deci nu va luati dupa programelul respectiv, care nu are creier si nici pregatire profesionala de evaluator. Face pur si simplu niste calcule ce nu iau in considerare cererea si oferta, deci piata. Dar nu ma mir, este pe site-ul Dacia, nu ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@Paul....Nu confund nimic... Masina e sh, am facut asigurarea pentru prima data, masina avea dar la alta firma, nu am extraoptiuni la ea, pretul din contract a fost mai mic decat cel de la evaluator...etc...
Atat a facut conform tabelelor lor... Oricum...evaluatorul de la dacia de pe site...e un MARE fas! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:30 |