DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> consola schimbator viteze solenza

edy99
post 12 Nov 2011, 16:08
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta (CT) - Petrila (HD)

am incercat sa scriu pe topicul celalalt cu, consola de frana de mana de logan, dar nu am reusit ca e inchis.
vreau sa dau jos consola de schimbator pt a planta in laterale niste butoane de gemuri electice pt geamurile din spate, insa nu stiu cum sa o scot. m-am mai chinuit o data si nu iesea de bord, pur si simplu nu avea loc sa iasa. cum sa o scot?

si daca tot am deschis acest topic, are cineva, care si-a montat kit de geamuri electice, acel suport in care intra butonul din geamul din dreapta? de donat, desigur. pt ca eu am unu, dar celalalt e dublu, cel de la sofer, pt ca are comanda dubla si pt geamul din dreapta, mie imi trebuie 2 simple

--------------------
Dacia Solenza Scala; Renault Laguna 2 Initiale Paris; 2003 / 2003; - XX XX DOD_XX XX LOL
100% adrenaline
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandrusiri
post 12 Nov 2011, 17:35
Post #2

Membru autentic

From: iasi

ca sa scoti console shimbatorului de viteza trebuie sa ii scoti bradutii care o tin si suruburile.bradutii sunt situati de o parte si de alta a consolei in dreptul pedalelor .si se scot apasand cu ceva ascutit in centrul lor.o sa vezi ca o sa cada ceva,un ''mustiuc'' pe mocheta.o sa iti dai tu seama cu o sa vina remontati cand o sxa ii vezi.apoi scoti suruburile care sunt situate-unul sub scrumiera si unul la pe peretele dinspre frana de mana.la remontare faci operatiunile in ordine inversa cu mentiunea ca braditii se pun pe pozitie si apoi se baga ''mustiucurile '' alea inapoi pt fixare.spor la treaba.

--------------------
dacia Lodgy 1.5 dci 107 cp 2013 - IS-54-SIR
+
crick
post 12 Nov 2011, 18:07
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Poti monta butonul direct pe cotiera usii din spate ,fara niciun suport, la orizontala,este loc suficient.

--------------------
Dacia Solenza Scala 2003 - B _____
+
edy99
post 12 Nov 2011, 18:15
Post #4

Membru autentic

From: Constanta (CT) - Petrila (HD)

in spate da, voi pune direct pe cotiera. in fata vreau sa pun comanda dubla pe lateralele consolei fix in linie cu geamurile electrice fata, pe o parte si pe alta a consolei

am sa vad cum e si cu braduletii aia. ce tin minte e ca atunci cand am vrut sa ajung la geamurile electrice fata si am cam desfacut tot ce era de desfacut, am tras inspre spate de consola si lovea sus in bord, chiar fix sub climatizare, si nu stiu de acolo cum sa o trag

This post has been edited by edy99: 12 Nov 2011, 18:17

--------------------
Dacia Solenza Scala; Renault Laguna 2 Initiale Paris; 2003 / 2003; - XX XX DOD_XX XX LOL
100% adrenaline
+
alexandrusiri
post 12 Nov 2011, 18:20
Post #5

Membru autentic

From: iasi

in afara de ce am zis eu nu mai e prins de nimic.desfa ce am spus eu,scoate husa schimbatorului care in parte de jos e prinsa cu elastic (deci daca tragi mai tare de ea in partea de jos iese) de consola si apoi o sa iasa fara probleme.

--------------------
dacia Lodgy 1.5 dci 107 cp 2013 - IS-54-SIR
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:23
Forum Renault