consola schimbator viteze solenza
![]() ![]() ![]() |
consola schimbator viteze solenza
edy99 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|||
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
ca sa scoti console shimbatorului de viteza trebuie sa ii scoti bradutii care o tin si suruburile.bradutii sunt situati de o parte si de alta a consolei in dreptul pedalelor .si se scot apasand cu ceva ascutit in centrul lor.o sa vezi ca o sa cada ceva,un ''mustiuc'' pe mocheta.o sa iti dai tu seama cu o sa vina remontati cand o sxa ii vezi.apoi scoti suruburile care sunt situate-unul sub scrumiera si unul la pe peretele dinspre frana de mana.la remontare faci operatiunile in ordine inversa cu mentiunea ca braditii se pun pe pozitie si apoi se baga ''mustiucurile '' alea inapoi pt fixare.spor la treaba.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Poti monta butonul direct pe cotiera usii din spate ,fara niciun suport, la orizontala,este loc suficient.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
in spate da, voi pune direct pe cotiera. in fata vreau sa pun comanda dubla pe lateralele consolei fix in linie cu geamurile electrice fata, pe o parte si pe alta a consolei
am sa vad cum e si cu braduletii aia. ce tin minte e ca atunci cand am vrut sa ajung la geamurile electrice fata si am cam desfacut tot ce era de desfacut, am tras inspre spate de consola si lovea sus in bord, chiar fix sub climatizare, si nu stiu de acolo cum sa o trag This post has been edited by edy99: 12 Nov 2011, 18:17 |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
in afara de ce am zis eu nu mai e prins de nimic.desfa ce am spus eu,scoate husa schimbatorului care in parte de jos e prinsa cu elastic (deci daca tragi mai tare de ea in partea de jos iese) de consola si apoi o sa iasa fara probleme.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:23 |