ce este asta? (concurs din seria cine stie cistiga)
![]() ![]() ![]() |
ce este asta? (concurs din seria cine stie cistiga)
Nicu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) ciudat1.jpg ( Size: 53.43k ) Number of downloads: 1374 |
||
-------------------- :) Cool messing the settings!:)
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
1. E Dacia R524 aka. Nova GT First Edition
2. Pare a fi un eleron ... 3. In cazul de fata ...doar rol estetic... 4. Da bine ...din ce vad eu ... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Acela este , dupa umila mea parere, efectul secundar <reactzia adversa> al jocului NFS Underground. Sau ma inshel eu !?!!!!!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Nicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
nu e doar un eleron (
![]() ![]() e un tub, sa zicem, care are un capat relativ mic deasupra haionuloui si capatul celalalt, mult mai mare, in locul eleronului. in plus, in lateralele acestui capat sint cite o fanta. tubul asta e divergent si coboara pe linga luneta blocind muuuuult vizibilitatea. am mai pus o poza in care se vede putin priza de deasupra. sorry pt calitatea pozelor dar sint facute cu aparatul de la mobil ![]() http://www.daciaclub.ro/album_pic.php?pic_id=435 am incercat sa o pun atasament dar nu vrea si pace ![]() |
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ba fratilor, nu v-ati prins inca ?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Nicu |
![]()
|
cred ca mai eficienta e o lada frigorifica si costa si mai putin decit acea constructie facuta la comanda mai mult ca sigur.
|
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, da foarte bine eleronul ala de racheta pe nova, mi-au dat balele cand l-am vazut. Mai bine chiar ca mileul de pe bord, ca catelul datator din cap si ca zarurile prinse de oglinda. E un kitch superb.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
poate are motorul in spate si vrea sa zica,ca e roof scoop
|
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Poate au trecut aproape 7 ani de atunci si numai conteaza
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cumva era lovit in portiera dreapta (parca)?il vad de multe ori prin trafic.mie chestia aia mi se pare cel mai mare ""ghici"pe care l-am vazut vreodata pe o sn
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Are mai multe roluri dar in principal e foarte buna pentru stabilitate . Incercati si voi
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
sta pe langa mine.e DSN,si are si trapa....si eu fac mistoo de el cand mai stam de vorba
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Adu-l si pe el aici pe forum sa ne imprietenim si sa ne impartaseasca si noua cate ceva
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
poate avea un gratar in portbagaj si poate pe acolo iese fumul.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate ai treaba...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
c rautacios mai esti klaus....
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
pam pam
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:01 |