Smartphone, comparativ
![]() ![]() ![]() |
Smartphone, comparativ
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ce, tu n-ai vrea sa fii metrosexual pentru o zi?
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dupa tine, sunt de 3 luni de cat mi-am luat aifon4 sau de vreun an de cand mi-am luat aifon3?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Familia-i de fațadă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Ti-am zis sa nu mai spui la nimeni
![]() ![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Acuma fara gluma, tot studiez problema si pe cand zic gata, C7 e solutia (1300 si un pic la liber) hop si niste pareri ale posesorilor. Unu in doua saptamani a fost de doua ori cu el in service. Altul numai o data. La unu' i s-a blocat de 3 ori intr-o zi. La altul ii tine bateria doar cateva ore.
Si ia ghiciti ... LG Optimus One are review-uri bune, posesori multumiti, cica doar o camera de doamne-ajuta i-ar lipsi sa fie smartilifon ca lumea. Da' mie mi se rupe de camera. Si e mult mai ieftin decat C7. Si pare mai bun decat C5. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
si eu am auzit numai lucruri bune despre lg optimus .....mai ales ca androidul e viitorul pareri
This post has been edited by robyvol33: 20 Jan 2011, 01:02 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 20 Jan 2011, 00:13) Si ia ghiciti ... LG Optimus One are review-uri bune, posesori multumiti, cica doar o camera de doamne-ajuta i-ar lipsi sa fie smartilifon ca lumea. Da' mie mi se rupe de camera. Si e mult mai ieftin decat C7. Si pare mai bun decat C5. ![]() Nene, io ti-am zis pe cinstite din startul topicului ca-i mai bun decat laguna ta, da' tu nimic, nokia, batman! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(cdadan @ 19 Jan 2011, 00:08) Daca zici tu ... HTC Touch 2 este slabut tare. Touch screen-ul merge rau. Mult mai rau chiar ca la alte telefoane cu ecran rezistiv, nici nu are sens sa le compari cu cele capacitive. Rezolutia este doar de 240x320, prea mica pentru un smartphone, interfata TouchFLO 2D este o gluma trista, etc, etc. |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Stim, mah, ne-ai zis si ieri ca e slab rau, dar mai aminteste-ne si maine!
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(neumann @ 20 Jan 2011, 00:51) aifan far e pentru gagici, metrosecsuali si ghei. Asta-i din ciclu' bemveu e masina de cocalari, nu? TU de fapt balesti la el ca vita la nutret, da' tz-e fricaca te da aia afara daca apari cu el la bero! De-aiai porti duar nochea! Sau esti prea smochinar sa dai banu' pe el! Una din doo! Sau poate ambele! ![]() This post has been edited by kum: 20 Jan 2011, 08:51 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
pote ai treaba si te retinem, parca ai zis ca nu mai postei pa topicu asta?
![]() Ba, telefonu meu tre sa aibe tastatura. Touch screenu e optional. Eu il mai si folosesc, spre deosebire de altii... Nu mi-ai zis ![]() |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă vrei tastangură, Desire Z e pentru tine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai daca esti vaca cu cabina? Doar iti trimesei pe PM un linc, ti-a mai spus si alt coleg p-aich! Da' tu esti prea ingramadit sa pricepi ce inseamna citez:
QUOTE Printre altele protocolul n la uairles, 3-axis gyro, 960 x 640 pixels, 326 ppi, procesor, RAM, ... am incheiat citatu' din PM-ul de ti l-am trimis! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
neumann |
![]()
|
Si cam cati euro e pixelu pe metru patrat la ifan?
Eu ti-am zis ca esti fanboi, cum naoba sa iti schimbi telefonul pentru o rezolutie ceva mai buna? Procesorul ala vechi era ARM CORTEX A8 la 600 mhz. Am asa ceva pe n900 si merge foarte bine. Ce procesor are ifan4 ? Ba, tu ti-ai luat o bucata de sticla lucitoare! Mai tii minte cand le dadeau spaniolii cioburi la bastinasi si le luau in schimb diamantele? |
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
Sobolane, daca ej'tanpeet si nu stii sa citesti, du-te ma si mai fa niste cursuri! Cre' ca pentru astia defavorizati e moaca!
![]() Scrie clar in lincu' ala pe care l-ai primit ce procesor are, scrie pe orice sait la o simpla cautare, da' tu o faci pe prostu'! Sau nu? ![]() Si leptopu' ala vechi pe care l-am dat aproape de pomana avea procesor PIV, placa video incorporata, un simplu DVD raiter, 1 giga de ram! Si mergea bine! Da' tanpit cum am fost, meam loat acu' trei ani lectop cu procesor T9400, cu blue ray, cu placa video 9600GT, cu 4 gigi, ma rog, chestii lucioase... |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si cite blureiuri ai citi/scris ma?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 20 Jan 2011, 11:34) Ma, sincer io nu cumpar de-astea, pentru ca preturile nu sunt pentru noi romanii! Da' can'mai mergeam prin iTalea, imi mai aduceau italienii cate unu-doo sa le vad! Ca la ei se mai cumpara! Am fost odata cu agregatu' la italian acasa si am bagat prin HDMI la o plasma de 1 m un blurei din asta! Este o mare diferenta fata de un MKV! Numa' ca aici nu servesc din motive de pescarie! 'n alta ordine de idei, blureiu asta e un moft si nu a fost criteriu in alegerea lectoapei! Da' daca era acolo, sa fie primit! L.E. Luni sunt iar la iTalea! ![]() ![]() This post has been edited by kum: 20 Jan 2011, 10:49 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
Am uitat sa va spun... Cica sa schimbat denumirea, nu se mai zice iPhone, se zice gayPhone!
Multumesc! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Marty @ 20 Jan 2011, 11:29) Am uitat sa va spun... Cica sa schimbat denumirea, nu se mai zice iPhone, se zice gayPhone! Multumesc! Cica asta e noul design : aloha-pink-iphone-skin.jpg This post has been edited by Shush: 20 Jan 2011, 11:32 |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:23 |