Smartphone, comparativ
![]() ![]() ![]() |
Smartphone, comparativ
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Too late
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mai proprietari...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(neumann @ 18 Jan 2011, 22:59) Tereaq de topitoc ca mi-a sarit mucu' pe monitor! ![]() QUOTE(kum @ 18 Jan 2011, 23:17) Sa mai zic despre 3G-ul ala batran, care avea semnal full peste tot pe unde e51 avea si el? Nu mai zic! Io cind v-am zis ca E51 e esantion test, nu m-ati crezut!QUOTE(kum @ 18 Jan 2011, 23:56) Acu' po' sa cari portocale si pe bancheta din spate, fara sa te ia militia la ochi! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vedea-v-asi schimband bateria la aifon... in cazul in care nu iexpoldeaza...
Da' dell streak ce are? Ce nu va place la el? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Cam mare, cred ca-i ciudat de tinut la ureche cand vorbesti.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au chinezii niste tablete de 10 inch, cu telefon inclus. Sint cool !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Paracetamol?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Filip @ 18 Jan 2011, 23:45) FLAC-uri auzi! ![]() ![]() ![]() bre flac are peste 1000 kb/s ,sa cauti tu aceeasi melodie in format flac si mp3 si sa vezi cate sunete noi auzi in melodia flac fata de cea mp3 . 19 Jan 2011, 10:28: QUOTE(Shush @ 19 Jan 2011, 00:06) Pe scurt treaba sta cam asa : iPhone nu recunoaste direct FLAC, dar recunoaste ALAC care e de fapt FLAC-ul lui Apple ![]() ![]() si flacu la audio cd e wav,aceiasi marie cu alta palarie. dasta acuma radio cdurile auto au si format wav ca decodor.sa asculti muzica la claritatea de cd audio. This post has been edited by C@talin: 19 Jan 2011, 10:28 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca iei un wav il faci mp3 si apoi iar wav, tot ca mp3 se aude.. ca nu are de unde sa scoata sunetele care au fost scoase prin compresie... depinde si de compresia care a fost folosita. Ca daca e la 128 sau mai putin... e zero la cub transformat in wav. Tot ca o buda se aude...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
FLAC nu e .wav cu alta palarie. .wav e necomprimat.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' cu smartfonu' cum rãmâne?
Lãsaþi flac, mac, pac, poc, boc etc. @Iniþiator: cautã-þi bre un ETEN. Întrebã ºi tu în stânga, în dreapta ºi n-ai sã regreþi! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vlaicu_big |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 7 Joined: 12 January 06 ![]() |
iphone e cel mai bun. Ganditiva ca e diferenta ca intre passat si megane
![]() |
--------------------
VW Passat 2.0 TDI
full options
decembrie 2006
- XX-yy-BIG in curand Honda Accord 2.4i
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Recomand! Meganarii sint niste renoisti care au passat pe linga VW
![]() This post has been edited by corbex: 19 Jan 2011, 11:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Se poate închide.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Solenza ºi mitsu!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
Iegzact! In clase diferite, dar masini, nene !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vlaicu_big |
![]()
|
Marty, tu ce masina ai? mercedes, lexus, bentley, ferrari, lambo? Alea sunt masini adevarate si din ele te pisi si pe passat si pe megane.
|
--------------------
VW Passat 2.0 TDI
full options
decembrie 2006
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma bucur ca intrebarea mea referitoare la ALAC a dat nastere la o asa dezbatere cu tente de reno/volsvagen!
Va mai pun una: de ce exista sintagma iphone killer? De ce nu HTC killer sau samsung killer sau nochea killer? De ce se chinuie toti sa demonstreze ca aifonu e de cenzurat? Nu am auzit nicaieri discutii de samsung versus htc par egzample! Sau orice versus orice (unde orice <> aifon)! Singurul defect major a lu' aifon e pretul! E nesimtit de mare! Cu asta sunt de acord! This post has been edited by kum: 19 Jan 2011, 11:25 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(vlaicu_big @ 19 Jan 2011, 11:21) Marty, tu ce masina ai? Gilette. D-aia cu 5 lame. ![]() QUOTE mercedes, lexus, bentley, ferrari, lambo? Alea sunt masini adevarate si din ele te pisi si pe passat si pe megane. Da' unde am zis eu ca ma pis pe passat si megan? ![]() P.S.: Ai omis din enumerare cam multe masini. Mai incearca! This post has been edited by Marty: 19 Jan 2011, 11:25 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kum @ 19 Jan 2011, 11:24) Si dupa ce ca-i scump nu include si semnalu'. ![]() 19 Jan 2011, 11:29: QUOTE(neumann @ 19 Jan 2011, 11:26) Vezi ca ZTE aia fac si incaltaminte. This post has been edited by Marty: 19 Jan 2011, 11:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Il ai si pe ala dupa ce-l tunezi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vlaicu_big |
![]()
|
Marty eu te-am intrebat serios ce masina ai. Daca vrei sa dam in smecherie se poate si asta. Zici ca passat nu e masina. Corect nu e pe langa mercedes, ferari, lambo, bentley si altele. Atunci megane ce e? Sau Dacia?
|
--------------------
VW Passat 2.0 TDI
full options
decembrie 2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Frigidere! Sau coteþ, sau ....ia-o cum vrei!
This post has been edited by Lostboy: 19 Jan 2011, 11:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:18 |