Dictionar forumistic, cu de toate
![]() ![]() ![]() |
Dictionar forumistic, cu de toate
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bine ma, gata, ma dau batut.
![]() Ave-ti dreptate. Corecti-lor! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand gauresti, varful burghiului apasa in material ca sa poata patrunda, iar forma lui elicoidala "impinge" materialul la suprafata. Marginile gaurii sunt aproape intotdeauna mai sus ca suprafata neteda a materialului in care s-a gaurit. D-aia pe urma se "debavureaza", sau mai pe romaneste, se zencuieste cu un burghiu mai mare sau cu freza speciala de zenc. Marginile alea ridicate si taioase se vad cel mai bine cand gauresti in materiale moi si de obicei, la turatie mare. Nu multi stiu sa dea gauri in metal si se mira ca strica burghiele dupa cateva gauri. Nu-s inginer, n-am lucrat in vreun domeniu "metalic" dar am dat gauri de mi s-a acrit
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 27 Aug 2011, 16:39 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Acum zi-ne si de buciardat ceva.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am zis eu ca-s Spartacus?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai folosit mereu acelasi burghiu?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
are 3 si le foloseste alternativ.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-auzi ca dupa ce face treaba cere ajutorul unui burghiu mai mare, probabil ca sa nu lase o impresie neplacuta?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Kit - chit dedicat pentru operatiuni de tuNNinG
This post has been edited by bucatzel: 9 Sep 2011, 12:25 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
S(h)oclu = cioclu la moldoveni. Se pronunta "shioclu".
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pt. cei care confunda termenii: CAZAN = utilajul din imagine (de-abia ce m-am intors de la...munca respectiva
![]() IMAGE0010.JPG ( Size: 108k ) Number of downloads: 1406 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(maho @ 2 Oct 2011, 17:31) Pt. cei care confunda termenii: CAZAN = utilajul din imagine (de-abia ce m-am intors de la...munca respectiva ![]() IMAGE0010.JPG ( Size: 108k ) Number of downloads: 1406 si cica nu li-i draga munca la romani..... ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai cum naiba, daca-i pt. uzul (era sa zic "udul") si folosul propriu ? Aur curat, decat facaturile din comert...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Niste dedemanisme: PARTICOLE, RAMPANDULA, JICNIRE
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca nu ar trebui sa "jicniti" Dedeman-ul, totusi e o firma respectabila
si mai e si din Bacau ![]() |
--------------------
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ploapa - plop de gen feminin, utilizata la faruri pentru îmbunatatirea aspectului exterior; recomandata în combinatie cu leduri
Stickar F1 Team - abtibild de curse Sursa: QUOTE(TheSting @ 1 Mar 2012, 19:23) Iar peste 10 zile imi va fi gata comanda lui Tutorel pt a imi schimba stickarele cu Renault F1 TEAM si ploapele de la faruri. Ploapele le schimb cu unele de culoarea masinii iar stickarele doresc sa-le schimb tenda de culoare si dimensiunea un pic mai mica. This post has been edited by Markos: 1 Mar 2012, 19:29 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In continuare ma mir cum dracu' de stai sa-i citesti p-astia.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(TheSting @ 1 Mar 2012, 19:23) Iar peste 10 zile imi va fi gata comanda lui Tutorel pt a imi schimba stickarele cu Renault F1 TEAM si ploapele de la faruri. Ploapele le schimb cu unele de culoarea masinii iar stickarele doresc sa-le schimb tenda de culoare si dimensiunea un pic mai mica. QUOTE(Markos @ 1 Mar 2012, 19:29) Ploapa - plop de gen feminin, utilizata la faruri pentru îmbunatatirea aspectului exterior; recomandata în combinatie cu leduri Stickar F1 Team - abtibild de curse Sursa: Ai uitat de "tenda" care cred ca e un fel de tenta. |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@Győző Unii au meserii din astea nu toti sunt enjeneri sau contabili. Marca banu` aia conteaza
![]() This post has been edited by bion: 1 Mar 2012, 20:09 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
zanzie |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Mar 2012, 20:29) Ploapa - plop de gen feminin, utilizata la faruri pentru îmbunatatirea aspectului exterior; recomandata în combinatie cu leduri ![]() ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:41 |