Dictionar forumistic, cu de toate
![]() ![]() ![]() |
Dictionar forumistic, cu de toate
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
așa, de aici
Așa-i când confunzi populația Kazahstanului cu cazacii, dar te dai rotund ![]() This post has been edited by Markos: 13 Aug 2013, 23:40 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ai naibii cazaci cu caciulili lor cu tot..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu am avut o cazaca. Ma imbracam cu ea cind ma suiam pe cal.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mda, ai dreptate, my bad!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Te incalti - te descalti
Te inculpi - te desculpi Cei asa naspa? ![]() This post has been edited by kum: 28 Oct 2013, 14:10 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
se putea sa nu zica cum ceva.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
Incerc sa fac lumina in capu' analfabetilor. E ceva titanic, recunosc. Da' merita incercat. Macar pentru binele urmasilor...
P.S. Prin titanic nu m-am referit la film si nici la vapor. This post has been edited by kum: 28 Oct 2013, 14:18 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
decât la nește neferoase, cunoaștem.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
Hai basti ca nu la tine ma refeream... Nu te mai alinta atat ca te plesnex
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
mă asociez, mă desociez...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
te mut, te dezmut !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La marmacie.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
lovi-v-ar egrasia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
sii aseia ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Vezi primu' post din topic.
E de la vasile-cool: QUOTE(vasilecool @ 5 Dec 2011, 20:07) daca cineva a cumparat un apartament de curand ? cand a venit frigul ,a descoperit ca face egrasie... poate nu are bani momentan ,sau poate nu are chef sa se apuce in mijlocul iernii . This post has been edited by Markos: 28 Oct 2013, 22:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://dexonline.ro/definitie/drosel
E bine drosel, cica. Si ne-a zis la scoala, ca cica... e corect drosel. This post has been edited by Iulikk: 12 Nov 2013, 23:54 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
Hm... am mai sapat, aveti dreptate, sunt bou! 50.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E drept ca prin Tehnium si prin alte carti a scapat si "droser(e)" dar de atunci a avut lumea timp sa se lamureasca.
DROSÉRA s.f. Plantă dicotiledonată carnivoră, care trăiește de obicei prin mlaștini. [Pl. -re. / < fr. drosera]. http://dexonline.ro/definitie/drosera This post has been edited by marksman: 13 Nov 2013, 00:06 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
volnau - un fel de volan, da' mai țapăn.
QUOTE(Predator14 @ 14 Jan 2014, 20:41) Se pare ca problemele nu vin singure. Ieri mergea masina bine si astazi s- intarit volnaul - Stearing Fault - este mesajul de pe bord. Am fost la un electrician si feciorul mi-a spus ca compiuterul de la bord face fite. Astazi l- am dus la Renault la Sibiu sa ma minta si astia un pic dupa care sa vedem ce este de schimbat. Ma puteti ajuta cu aceasta problema. Denumirea se repetă și în numele topicului. De două ori: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=273...dpost&p=3984941 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
Să îl cunoaștem pe Andri1940 aka micul Pruteanu :
QUOTE(andri1940 @ 21 Oct 2013, 19:55) In ce stare sunt arcurile fata, sunt rupte vreo spira? Sunt rupte vreo spiră ? Ești rupt tu cu totul, și în cap și în dos. QUOTE(andri1940 @ 5 Dec 2013, 23:53) In sudul tarii nu mai avem loc de industire si dezvoltare De asta s-a dus industirea de râpă, ne conduc țara oameni ca tine. QUOTE(andri1940 @ 6 Dec 2013, 00:23) Apropo, la proiecte fiantate de UE nu prea mai poti sa furi pe toate caile, ca te prinde si te-ai aras. Aras ? Aha, poate belești carasu' când scrii. QUOTE(andri1940 @ 16 Dec 2013, 22:40) se potriveste la fix kitul de ambrieaj pe original Mai jpune ojdeată cume je numejte kitul ? QUOTE(andri1940 @ 8 Jan 2014, 00:50) asa ca e pueril sa spunem cun motor turbo, fie el si de 0,9 nu se descurca la munte Ce să spunem ? cun ? Bun, venim acum la discuția de astăzi dintr-un alt topic. Mesajul următor îi era adresat unui alt coleg : QUOTE(Marius 77 @ 6 May 2014, 09:53) În mod voit scriam până de curând "sânt" dar am hotărât într-un final să scriu "sunt" tocmai pentru a evita să se mai lege Prutenii ca tine de lucruri minore când nu găsesc altă cale să mă atace. Acum intră în scenă nenea Andri cu înțelepciunea sa : QUOTE(andri1940 @ 6 May 2014, 11:12) Nenea Marius, nu s-a scris niciodată "sânt"- s-a folosit ori "sînt" ori "sunt". Daca e sa vorbim românește... Păi, mă Andri, ești bătut în cap sau ce e cu tine ? Nu am scris destul de clar că scriam până de curând în mod voit "sânt" ? Se subînțelege faptul că știam foarte bine că nu este corect scris, nu-i așa ? Vrei să îmi dai lecții dar nici măcar atât nu ai înțeles, cherdutule. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 04:17 |