Cd Player solenza
![]() ![]() ![]() |
Cd Player solenza
B 34 WRP |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
|
|||
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt curios cat ai dat pe el
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
B 34 WRP |
![]()
|
danny nu am dat decat vreo 5 6 lei cat este o bere
![]() ![]() This post has been edited by B 34 WRP: 12 May 2012, 21:44 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Il montezi bine respectand legenda firelor daca are mufa euro. Gasesti explicatia fiecarui fir pe net sau daca ai manualul cu instalatia electrica a solenzei ti-ar fi de mare ajutor. Poti privi si in atasamentul de mai jos.
Attached thumbnail(s) Conectori_solenza.jpg ( Size: 134.4k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
B 34 WRP |
![]()
|
Da ms frumos lam facut de duminica seara acuma mai ramane sa imi iau un swb cu statie si una alta sa se aude cv mai bn.. Multumesc ptr raspuns Solenzul o Seara buna sa aveti in continuare La revedere
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
|
|
ivanstefanmadalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 November 12 ![]() |
va salut ... am si eu o problema cu casetofonu meu am un sony explod si de fiecare data cand scot cheia din contact se reseteasa si dupa aceea trebui iar sa o iau de la cap sa caut mell care o ascultam inainte sau sa caut posturile pentru a le memora.am si eu 2 poze si vreau daca ma puteti ajuta si pe mn sa imi spuneti daca sunt legaturile facute bn sau daca nu explicati-mi si mie va rog mult de tot
Attached thumbnail(s) Fotografie055.jpg ( Size: 329.85k ) Number of downloads: 179 Fotografie054.jpg ( Size: 292.78k ) Number of downloads: 181 Fotografie053.jpg ( Size: 230.9k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- IF-10-CHY
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce parere ti-ai face daca ai citi si raspunsrile pe care le-ai primit?
Ca ai pus aceeasi intrebare si la http://www.daciaclub.ro/cod-radio-casetofo...ml#entry3683544 Cam de cate ori vrei sa pui aceasi intrebare? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
firul rosu care iese din cd player il legi la firul galben, galbenul are plus permanent pe el, iar cel rosu are plus dupa contact.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
ivanstefanmadalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 November 12 ![]() |
am rezolvat multumesc frumos daseky30 .... respect
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- IF-10-CHY
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
Merge sa pun boxe sony de 17, care de fapt sunt de 16.5, pe fata in usi? Largesc gaura din fata usii, dar trebuie taiata si tabla usii? Dar la adancime nu loveste in rama geamului in interiorul usii? Mai merge sa pun la loc ornamentele de boxe originale sau daca le pun pe cele de sony, vin peste acea buza de la fata usii?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La difuzoarele de peste 13cm diametru, nu poti pastra grilajul original. In functie de modelul difuzorului (si de marimea magnetului) s-ar putea sa nu iti incapa fara inele de MDF sau cum le-o zice. Eu niste Hifonics de 13 cm, care au un magnet baban, intra la fix in gaura din usa, mai raman cam 5 milimetri liberi....
EDIT: uite asa arata difurile mele care au 13 cm diametru. http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627740682 This post has been edited by Iulikk: 23 May 2013, 09:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:44 |