Permis international, detalii
![]() ![]() ![]() |
Permis international, detalii
murfi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si daca masina cu care circuli e pe numele altcuiva din familie?
De exemplu iti vin rudele in vizita. Nu vad de ce nu ai avea voie sa te sui la volanul acelei masini. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2011, 16:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
n-are importanta a cui este masina...
in cel mai rau caz ti-o sechestreaza pana vine proprietarul sa si-o recupereze si amenda trebuie platita. |
-------------------- |
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Murfi, nu stiu ce sa cred. Normal ar fi sa-ti declari masina la autoritatile vamale in tara respectiva iar dupa perioada de gratie s-o inmatriculezi acolo cu numere definitive. Voi intreba maine la munca (am multi colegi din Belgia) cum sta treaba, dar e cam greu de crezut ca din moment ce ai rezidenta acolo sa-ti sechestreze masina doar datorita faptului ca e inregistrata in alta tara pe numele altcuiva
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Are dreptate, Belgia e un caz special. La ei fiscul are o mare putere, cam face ce vrea. Daca masina e a ta esti obligat sa o inmatriculezi la ei, dar sunt si cazuri in care s-au dat amenzi si pentru masini care nu erau proprietate, dar au fost vazute in Belgia o perioada mai mare de timp. Sunt discutii despre asta pe forumuri, e ceva la limita legalitatii, se profita de faptul ca probabil nu ai chef sa te porti prin tribunale.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si prin germania am auzit ca nu stau politistii la discutii daca te reclama vecinii cum ca circuli cu o masina inmatriculata in alta tara.
|
-------------------- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La noi ii doare-n c...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 14:36 |