nu se tureaza motorul
![]() ![]() ![]() |
nu se tureaza motorul
catalinxx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 9 February 10 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Stepway
2017
|
|||
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
verifica nivelul in carburator, debitul pompei de benzina, avansul sa nu fie prea mic
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
catalinxx pana la 3000 in ce viteza?? poate merge infranata, trage greu??? cand bagi piciorul in ea da in nas???
|
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
cbitzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 22 May 08 ![]() |
eu presimt ca are masina pe injectie
|
--------------------
dacia
1310
1986
|
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
cbitzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 22 May 08 ![]() |
scuze am gresit topicul
![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
|
|
Magnum_Baracuda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 28 January 09 ![]() |
eu zic ca e cu avansul,sau amaestecul
|
--------------------
dacia
1310
1981
- CT 03 BND
|
|
vion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 851 Joined: 20 May 10 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa asteptam sa dea mai multe amanunte ,la 3000 in a 5-a ar avea 100 la ora daca a ajuns la suta fara intreruperi si alte alea poate nu vine benzina pt mai mult
|
--------------------
dacia
sandero stepway
2015
|
|
catalinxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 9 February 10 From: Iasi ![]() |
in orice viteza, chiar si in a 2.cand ajunge la 3000 se ineaca.nivelul la benzina e bun iar avansul a fost incercat in toate pozitiile.am vazut pe net cica zboara platinile.o sa schimb delcoul sa vad daca isi revine.
apropo trage pana ajunge la 2500 in orice viteza iar pana la 3000 se chinuie (apoi se ineaca) This post has been edited by catalinxx: 5 Feb 2011, 14:37 |
--------------------
Dacia
Dokker Stepway
2017
|
|
roakru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 June 10 ![]() |
@catalinxx, ia de la un prieten o pompa de benzina buna, si incearca. Asa facea si la mine si am schimbat pompa.
|
--------------------
dacia
1310 CL
1987 la avatar e imortalizata prima mea lectie de reglat avans, de la un mosulica care l-am gasit urcand pe transfagarasan.
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(catalinxx @ 5 Feb 2011, 15:35) in orice viteza, chiar si in a 2.cand ajunge la 3000 se ineaca.nivelul la benzina e bun iar avansul a fost incercat in toate pozitiile.am vazut pe net cica zboara platinile.o sa schimb delcoul sa vad daca isi revine. apropo trage pana ajunge la 2500 in orice viteza iar pana la 3000 se chinuie (apoi se ineaca) Platinile nu au cum sa zboare,ptr ca 1 e prinsa in șurub ,iar cealalta mobilă ,e prinsa într-un șurub,la 1 capat iar la celalalt capat sta pe 1 mic ax care are la capatul sau o siguranța și o garnitura de textolid rotunda.tu le ai? |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
catalinxx |
![]()
|
am gasit problema , aveau tachetii joc ff mare. a mai ramas problema ca pocneste in carburator, nu prea tare dar regulat ma gandesc ca e din cauza ca sunt bujiile oleaca ude, dar macar are putere motorul si se tureaza! ma tem ca jocul la tacheti sa se fi facut din cauza ca s-au spart paharelele in care intra tijele si acum stau direct pe ax.
Este vreo posibilitate prin care sa aflu daca s-au spart fara sa dau joc chiuloasa?sa se fi ars o supapa? This post has been edited by catalinxx: 6 Feb 2011, 01:05 |
--------------------
Dacia
Dokker Stepway
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:12 |