stergatoare parbriz dacia 1310, caut stergatoare ca lumea...propuneri?
![]() ![]() ![]() |
stergatoare parbriz dacia 1310, caut stergatoare ca lumea...propuneri?
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nici eu nu recomand valeo made in china... sunt niste mizerii
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
I-am lasat balta p-aia care-mi promisesera ca-mi aduc azi, ca am gasit si am luat de la Unix ultima pereche de Champion E38, Made in Belgia, cu 29.65 lei; in rest, doar la bucata, de la 28 lei in sus.
This post has been edited by maho: 1 Apr 2014, 14:28 |
--------------------
Dacia
1310
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Bosch la 21 lei/set 2 buc.
SWF - 35 lei/buc Starline (Cehia) - 15 lei/set 2 buc. |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
maho |
![]()
|
De gasit se gasesc pt. toate buzunarele, (desi, in multe magazine/suprmarketuri/hipermarketuri nu prea sunt de 15", sau incearca vanzatorul sa te convinga ca pt. Dacia trebuie de 16") dar unele marci consacrate (Valeo, Bosch si poate si altele) sunt... "Made in China", cu calitatea aferenta. Uitati-va unde-s facute, si alegeti in consecinta.
|
--------------------
Dacia
1310
|
KeO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 441 Joined: 30 March 06 From: Sibiu ![]() |
Am folosit si Valeo si Bosch, made in china. Am ramas la Bosch. Valeo sunt slabe si madeundevrei. Astea de pe loganul nou, nu sterg ca bosch-ul de 2 ani, stat in soare.
kontact, alcagermany...astea sunt madeinchina in intelesul expresiei. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1982
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Si eu am tot Bosch de vreo 2 ani de zile ( luate din Selgros cu vreo 10 ron/buc.) si se tin inca destul de bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am cumparat Alca, dar nu am reusit sa demontez lamelele vechi. Ar putea cineva sa ma lamureasca? Le-am rotit pe brat pana au trecut de piedica de plastic, dar mai departe cum se face?
|
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
maho |
![]()
|
Trebuie sa iasa intai carligul bratului de pe piesa corespondenta din ansamblul lamelei, prin impingere (poate trebuie apasata cu o surubelnita agatatoarea, daca are). Pachetele de Alca au doua tipuri de adaptoare, unele pt. brat cu carlig (cele de dacie), altele pt. brate cu capat drept. Sunt si schite in pachet.
|
--------------------
Dacia
1310
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multumesc, am inteles.
|
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
Mircea Zahan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 April 12 From: Timisoara ![]() |
Eu am Bosch, si tin bine, sunt multumit de ele.Si Valeo sunt bune, dar parca s-au uzat cam repede....
|
--------------------
Dacia
1310
1998
- TM07WWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:40 |