Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 May 2011, 22:29) E departe ![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 May 2011, 21:20) Mi-ai luat cuvintele de pe tastatura ,cred ca pe Valea Valsanului mergem cu cortul ca sa fie mai romantic ![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auz ma, mergem la Brusturet?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
La unde?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 8 May 2011, 22:44) pe Valea Valsanului mergem cu cortul ca sa fie mai romantic fara mine ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Pe Valea Valsanului e camping si daca nu ma insel o cabana ,ca sa ne cazam ne cazam in Bradet care e statiune sau in Bradulet care un sat /zona rurala de la Munte sa zic asa ......Acum zic si eu ca sa incep printre primii de combinatia asta ce ziceti :
http://carta.ro/cazare-moeciu/vila-simona/?f=1# Eftin si bun si cu boxe de nunta la pachet in sala de mese ![]() Nu am nimic cu Valea Valsanului si uitati de ce am zis sa mergem cu cortul(e logic ca nu am fost serios) , asta e Valea Valsanului la finalul filmuletului se vede zona de camping si o cabana care nici macar nu stiu daca ofera cazare This post has been edited by vallyyy: 8 May 2011, 22:05 Attached thumbnail(s) IMG_1275.JPG ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 454 IMG_1306.JPG ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 456 IMG_1323.JPG ( Size: 5.96mb ) Number of downloads: 442 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu te pune nimeni sa dai darul.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Uite aici adevarata si "romantica" relaxare: http://www.mountainguide.ro/ro/drumetie-mo...egi-si-fagaras/
Care se "infige" la un traseu montan? In Bucegi. Sau pe langa Bucegi. This post has been edited by dragoselu: 8 May 2011, 22:11 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 May 2011, 22:07) Uite aici adevarata si "romantica" relaxare: http://www.mountainguide.ro/ro/drumetie-mo...egi-si-fagaras/ Care se "infige" la un traseu montan? Frumos ,dar a mai fost o intalnire pe transfagarasan ,mai bine la cazare Dambovicioara si drumetia la Parcul Piatra craiului ( http://www.turismland.ro/muntii-piatra-cra...ii-meridionali/ ) |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
@Marty: Da, da, am fost si prin zona aia acum cativa ani buni. Se preteaza mai bine pentru intalnirile de genul asta mai mult decat pe valea Valsanului, unde e mai nasol cu cazarea decenta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Cum facem, organizeaza chiulangii din tura asta?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vallyyy |
![]()
|
Eu tot la Moeciu de Sus as ramane cu propunerea ,vilele ieftine si peisajul deasupra lor
http://carta.ro/cazare-moeciu/vila-simona/?f=1# vila asta am postat-o in poza de mai jos (cu sageata rosie) SAU http://carta.ro/cazare-moeciu/vila-jessica-danielle/ Eventual alegeti ce va place de aici http://carta.ro/cazare-moeciu/ .Preturile sunt bune rau in special daca luam toata vila This post has been edited by vallyyy: 8 May 2011, 22:20 Attached thumbnail(s) IMG_0652.JPG ( Size: 370.34k ) Number of downloads: 378 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Io vreau ceva in genul: lasam "limozinele" in parcare, ne punem corturile, calabalacul in spinari si facem un traseu prin Bucegi. Patru zile. Mai lasam naibii budele, telefoanele mobile si dusurile. Salbaticieee! Asta vreau!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vallyyy |
![]()
|
Asta vor barbatii dar doamnele/domnisoarele ce zic ?E cam aiurea sa ne cazam undeva unde sa nu ai toaleta in casa etc .....Daca mergem pe Valea Valsanului practicam ca astia cazarea
![]() This post has been edited by vallyyy: 8 May 2011, 22:23 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, io am fost de citeva ori la Brusturet. O data am fost la gratar si, cind am ajuns acolo, ne-am dat seama ca n-avem cu noi decit mincare, dar nimic de gen condimente, tacimuri, farfurii, etc. Friptura a fost taiata cu ciobu' (era o ditamai halca de carne, neportionata) si batuta intre doua pietre mai mari. A doua oara am fost cu cortu'. A doua oara am fost cu cortu' si nu-mi mai aduc aminte decit c-a fost enorm de greu drumul la dus, ca ne-au dat aia interzis la bar (le bausem tot stocu' de rom alb) si ca am zacut beat cam tot timpul. A treia oara am fost la un gratar cu raminere peste noapte si era atit de frig incit am luat bolovani de pe linga foc si i-am bagat in pat, sa ne-ncalzim.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
bolovani ati fost voi ca n-ati bagat altceva in pat sa va-ncalziti.
le @marty This post has been edited by neumann: 8 May 2011, 22:27 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 8 May 2011, 23:21) Io vreau ceva in genul: lasam "limozinele" in parcare, ne punem corturile, calabalacul in spinari si facem un traseu prin Bucegi. Patru zile. Mai lasam naibii budele, telefoanele mobile si dusurile. Salbaticieee! Asta vreau! ![]() Decat sa te agiti atata, mai bine-ti dau io sosetele sa le mirosi, ca-s echivalentul a 4 zile de urcat pe munte cu calabalacul in spate si fara dus. Ce sa te mai muncesti? Salbaticie adevarata. Si nici bautura nu-ti mai trebuie. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 May 2011, 22:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 8 May 2011, 23:22) Ba, io am fost de citeva ori la Brusturet. O data am fost la gratar si, cind am ajuns acolo, ne-am dat seama ca n-avem cu noi decit mincare, dar nimic de gen condimente, tacimuri, farfurii, etc. Friptura a fost taiata cu ciobu' (era o ditamai halca de carne, neportionata) si batuta intre doua pietre mai mari. A doua oara am fost cu cortu'. A doua oara am fost cu cortu' si nu-mi mai aduc aminte decit c-a fost enorm de greu drumul la dus, ca ne-au dat aia interzis la bar (le bausem tot stocu' de rom alb) si ca am zacut beat cam tot timpul. A treia oara am fost la un gratar cu raminere peste noapte si era atit de frig incit am luat bolovani de pe linga foc si i-am bagat in pat, sa ne-ncalzim. ![]() Mi-a picat fisa: facusem eu prin 2007, pare-mi-se, turul Romaniei si au mers cu mine inca doua personaje... Le-am spus sa-si ia sac de dormit, paturi groase, chiar daca in Galati era caldura de nu puteai sta noaptea in casa... Ajungem in prima zi de tur la Lacu Rosu, amurgul ne-a surprins la Gheorgheni. Hai sa cautam un loc unde sa ne instalam cortul. Toata lumea cerea bani, bani pentru a ne lasa sa instalam cortul. Un etnic maghiar, mai "generos" ne-a aratat un petic de pamant pe care erau cateva smocuri de balega, proaspete... Ii raspund ca noi nu "servim" cortul cu balega, la noi la Galati nu se doarme pe balega! Merg eu mai departe si dau peste un om mai bun la suflet, roman get-beget si care ne-a inteles... Am instalat cortul, am luat masa de seara si a inceput FRIGUL sa-si faca simtita prezenta.. Eu si "tovarasa" mea stateam in saci de dormit, ceilalti doi inveliti cu o paturica.. La un moment dat, nu au mai rezistat si au iesit din cort ca sa joace tontoroiul, sa se incalzeasca... ![]() <span class='edit'>8 May 2011, 23:44:</span> QUOTE(Victoras2001 @ 8 May 2011, 23:29) Decat sa te agiti atata, mai bine-ti dau io sosetele sa le mirosi, ca-s echivalentul a 4 zile de urcat pe munte cu calabalacul in spate si fara dus. Ce sa te mai muncesti? Salbaticie adevarata. Si nici bautura nu-ti mai trebuie. ![]() Gata? Ai capitulat? ![]() This post has been edited by dragoselu: 8 May 2011, 22:47 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 00:40 |